reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
MG kochana ja tez od ponad miesiaca tulilabym malenstwo i ciagle pamietam o tamtej fasolce, mimo, ze tak wczesnie ja stracilam, ale ciesze sie ze za 2 mies bede tulic malenstwo ktore nosze teraz pod sercem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciesze sie ze nie masz komplikacji To bardzo dobrze!!!!!!!!!!! Nie martw sie tyle bo mozesz zaszkodzic dziecince!!!!!!!!!!

hej

Ja tak w biegu ale poczytuję.....
Ignaś jednak się nie śpieszy do nas... ale my poczekamy:-)
Andzi piękna Magdalenka:tak::tak::-):tak::-D.... już tak amło zostało do rozpakowania....
Edytko..... moje serce cały czas z tobą.... i pamiętaj.... my wierzymy...
Aga Irl odpoczywaj kobieto ile się da.... masz duże kobietki w domku to pomogą... dbaj o was
Sylwia niestety twoja ciąża nie należy do łatwych... ciągle coś... ale pomalutku do celu... najważniejsze że maleństwo sobie fika w brzuszku...
Wróbelku ty też nie szalej... leżeć to leżeć:tak::tak::tak::tak::tak:

Mamusiu Grzesia my z niecierpliwością czekamy na każde maleństwo... a że tyle jest niesprawiedliwości na świecie???? tak ten świat już jest urządzony... jednemu z górki a drugiemu pod:baffled:

Witam serdecznie! Poroniłam w grudniu w 6 tc, teraz znowu się staramy o dzidziusia :) jednakże nie musze dodawać jak bardzo się boję!:no:Martwi mnie jedno przy poprzedniej ciąży miałam kłucia w brzuchu i jelitach, teraz czekam na okres i znowu czuje te same kłucia :( boje się strasznie że znowu coś może być nie tak a może to normalne? wariuje już z nerwów a @ dopiero ma przyjść w niedziele!

Pozdrawiam Wszystkie BB, śledzę wasze wątki od dawna i jestem z Wami dziewczęta!

Paolciu witamy serdecznie!!!!!!!!!! Nie wiem co moga oznaczac te klucia, ale nie martw się bedzie dobrze. Oczywiście życze II na teście!!!!!!!!!!!

hej dziewczynki,
ja pisze ze szpitala
u nas lepiej, choc dolegliwosci nadal są
jutro powtórzą wyniki i zobaczymy moze do domku, mam nadzije ze wyniczki będą ok, czekam tez na wynik posiewu z szyjki.
uciekam bo pisze z kompa współlokatorki
buziaczki dla wszystkich
nie doczytam co u was ale jak wróce nadrobie zaleglosci.
papatki

reklama
Do góry