reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jak wieczorek????

AJ a ty jak się czujesz? tylko nie mów że jakaś rezygnacja jest w tobie... zobaczysz na usg pięknie bijące serduszko i maleństwo machające do ciebie..... pamiętaj że wiara czyni cuda....

Paolcia witaj na naszym forum.... cóż starczy poczytywania... w końcu wypadało się przywitać:tak::tak::tak: trzymam kciuki....

Edytko, Sylwia Aga Irl, Selenko,Marti,Wróbelku,Pixella,Kasiek,Hania,Allaa,Also i reszta dziewcząt których nie wymienię przez moją sklerozę proszę przesłać do mnie fluidki.... nadal magazynuję:tak::-D:-);-):tak::-D:zawstydzona/y:

A reszta bez mieszkańca w brzuszku do badanek, staranek czy co tam sobie chcecie....

dobranoc.....

reklama
cześć dziewczynki,

Also - trzymaj się dzielnie

Edytko, AgaAJ - jestem z Wami całym sercem Jak to mówi mój ginek - po burzy wychodzi słoneczko. Ja wierze, że te słoneczka pojawią Wam teraz na USG :-) Nie może być inaczej !

Syla, Wróbelku bądźcie dzielne - już niedługo.

Paolcia, Mamusiu Grzesia witam Was serdecznie. Dla Waszych aniołków (*).

Ja wczoraj byłam u znajomych, w listopadzie urodziła im się córeczka. Nie mogłam się napatrzeć na nią.....

ALUTKA na Twoją prosbe wysyłam do wszystkich staraczek, a szczegolnie do Ciebie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

cześć wróbelku.

U mnie ... hm w trakcie badanek. Wyszła mi dziwna toxo, musze pwtorzyc za 3 tyg. Przeciwciala mi wzrosly.Jutro odbieram rozyczke. W czerwcu robie reszte.
Poza tym bede miala usuwane chirurgicznie dwie osemki :szok: chce ze wzystkim zrobic porzadek przed starankami. Zeby potem mnie jakies zapalenie albo inne swinstwo nie dopadlo.

A Ty jak kochana sie trzymasz ? Lenisz sie w lozeczku grzecznie ?

AJ Agnieszko kochana trzymam kciuki za jutrzejsze USG Mam nadzieje, że Twoje obawy są na wyrost i wszystko będzie cacy!!!!!!!!! Twoje maleństwo na pewno sobie świetnie radzi!!!!!!!!!!

Edytko jak Twoje samopoczucie?????????????????? Jak wyniki??????????????

Koti oczywiście, że leżę, M jeszcze z pracy nie wrocił wiec się nudze, a Ty masz racje zrob "porzadek" ze soba przed starankami, po co sie pozniej niepotrzebnie dreczyc (jak ja buuuuuuuu)

wiesz wrobelku nie na wszystko mamy wplyw.
Moj m jest w domu i tez sie nudze, bo zasnal przed tv :no: co za pozytek z chlopa w domu ;-)
ja chyba jeszcze bede musiala sobie makowke pod rezonans polozyc, bo mam czasami bole migrenowe. Ostatni porzadny atak mialam w 9 tyg. kto wie czy wtedy cos sie nie dzialo.
A jak Ty sie w ogole czujesz ? Pewnie kosteczki od lezenia bola ?

reklama
Plecy to mnie tak nap........., że sobie nie wyobrazasz i czesto lapia mnie skurcze w nogach, ale nie narzekam, wazne zeby bylo ok. A co do chlopow, to juz tak z nimi jest, z nimi zle bez nich jeszcze gorzej ehhhhhhhhh

Do góry