reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Selenka Madziulek cudna :-)
a ja dzisiaj sie obijam w dmku
mam 2 dni wolnego wiec troche sprzatam gotuje i takie tam :-)
Alla powiedz Also zeby przekazala Ignasiowi ze my tu sie juz go doczekac nie mozemy :-)
i Kubusiowi tez to powiedz koniecznie ! :-D

reklama
ja swoj suwaczek troche na wyrost zrobilam..zawsze mialam cykle 28 dniowe, jeden 29, a ten ostatni 30-to, dlatego tak zrobiłam suwaczek

PM, wiesz... Ja takie upławy białawe to miałam dopiero w ciąży, więc lepiej to sprawdź.
Alicja, witaj! dziękuje za komplementy dla Magdusi.Co u Ciebie? Jak samopoczucie?

a Selenka nie najgorsze moje samopoczucie :-)
tak juz bym sie chciala starac o dzidziolka ale do ginka ide dopiero pod koniec maja :-/
Selenka a jak u Edziulka ??? pozdrow ja i przekaz ze 3 mamy za fasolke mocno kciukasy
Aj kochana tulam Cie mocno :*
Sylka a jak u Was dzisiaj ??

Witajcie kochane:tak:
Widzę, że Ignaś jeszcze nie jest po drugiej stronie... nie śpieszy mu się, dobrze mu u mamusi w brzuszku:tak:
Kinguś narazie nie wstawiam suwaczka żeby nie zapeszyć;-) ale jak już 3 miesiąc minie to pewnie się skuszę.
Ola PM ja taki śluz to miałam na początku ciąży kochana;-)
Aga AJ słońce nie poddawaj się, wszystko w rękach Boga, ja nada wierzę że będzie dobrze, przytulam mocno.
Dziewczyny czy są jakieś nowe wieści od Edytki poza tym, że beta rośnie? jak ona się czuję? Co u Sylwii?

Pozdrawiam wszystkie ciepło:*

Witam ponownie zaniosłam tel do reklamacji odebrałam wynki rtg zatok torba spakowana na siłownie a teraz lakieruje aniołki :-) wieczorkiem zrobie zdjatka i moze uda mi sie wstawic wszystkie 19 ;-)

Andzi Madzia przesłodziutka :-) jak ten czas zleciał juz 32tc :-)

melduneczek:)
u nas ok:) dzis czujemy sie lepiej:):):):)wracam do zycia powoli :) no musze ze tak powiem.....odwozenie i przywozenie dzieciakow i obiadek reszte zrobila za mnie babcia kolezanki:) a ja leze:)....skurczy nie ma i brzuszek nawet nie bardzo boli:) oby tak dalej:)

Sorki dziewczyny ja całkiem na inny temat: czy któraś z Was zaczęła leczenie kiedykolwiek w klinice niepłodnośći?? Jezu ja ma dzis takiego doła że wszystkiego sie łapie

reklama
Olu nie denerwuj się będzie ok Ja niestety nie leczyłam sie!!!!!!!

Mamo_Grzesia witam i ciesze się, że jesteś Ja też straciłam maleństwo w sierpniu (8tc) i też spodziewam się dzidziusia w lipcu!!!!!!!!!!

Do góry