reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

przyszła_mamusia :-Dno ale jeszcze dwa dni.

PM a dlaczego bez objawów na @? Coś się dzieje?

ten suwaczek troche przeklamany jest..taki na wyrost...teoretycznie powinnam miec @ dzisiaj..a nie mam..w ciazy tez raczej nie jestem..robilam bete - co prawda duzo za wczesnie ja zrobilam ale wynik byl 1,2 - wiec wyklucza ciaze..no chyba ze to dlatego ze za wczesnie robiona...?
objawów brak...jajniki nie kuja - a zawsze kuly, jakis dziwny sluz mam, no i zawsze mialam takie...mh..nie wiem jak to wyjasnic..uczucie, że zaraz dostane @ - i zawsze tak bylo, w przeciagu kilku godzin dostawalam @..nie mam checi na slodycze jak zawsze w okolicy @..
troche sie martwie ze cos mi sie poprzestawialo..

reklama
ĄAAAAAAAAA a co u Sylwi?????????????????? Jak się czujesz kochana mam nadzieje, ze z nerkami juz lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A może to ciąża? Jesli oczywiście tego nie wykluczasz.
Allaa, przyjdzie pora to Kubuś wyjdzie. Bez obaw.

Ty.... :cool2: Przyszła mamuśka ja też śluz mam taki nie przed miesiaczkowy.... tzn zawsze przed @ było sucho a teraz jakoś inaczej... ale nie wiem... głowa mnie bolała, ale to może od pogody? :dry: Można tak gdybać :-)

Skoro dziś dzień Twojej @ idź po test ciążowy i zrób rano, co Ci szkodzi...

Ty.... :cool2: Przyszła mamuśka ja też śluz mam taki nie przed miesiaczkowy.... tzn zawsze przed @ było sucho a teraz jakoś inaczej... ale nie wiem... głowa mnie bolała, ale to może od pogody? :dry: Można tak gdybać :-)

Skoro dziś dzień Twojej @ idź po test ciążowy i zrób rano, co Ci szkodzi...

u mnie tez zawsze bylo sucho..a teraz mam niewiele, ale taki bialy - w konsystencji jak...mh..budyń?

nie pojde po zaden test..:zawstydzona/y:.po becie juz sie nastawilam ze nie ma ciazy i nie chce sobie robic nadziei...moze poprostu mi sie jeden dzien spoznia..zobaczymy jutro..

Wiem dziewczynki, że jak przyjdzie pora to i Kubuś się zjawi ale ja już bym chciała, juz nie mogę sie go doczekać.....
No ale już jutro będziemy cioteczkami kolejnego dzieciaczka:-):-):-):-):-)

Wiem dziewczynki, że jak przyjdzie pora to i Kubuś się zjawi ale ja już bym chciała, juz nie mogę sie go doczekać.....
No ale już jutro będziemy cioteczkami kolejnego dzieciaczka:-):-):-):-):-)

fajnie byc ciotka klotka...hihih...lada moment sie wszystkie porozpakowywujecie i dopiero bedziemy ciotki pelna geba

reklama
przyszła mamuśka :-) też mam taki lekki budyń :zawstydzona/y: bez sensu tak wcześnie betę robiłaś, kup test i jak jutro rano nie dostaniesz @ to go zrób, a jak dostaniesz to przyda Ci się za miesiąc :-)
ale dziwne, bo mi suwaczek dobrze mówił kiedy mam mieć @

Do góry