reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

badania ok teraz czekam na @ narazie spóznia sie jeden dzien norma juz sie zaczynam przyzwyczajac ze wszystko jest rozregulowane a dopiero wtedy moge zrobic hormony no i na 5czerwcamam wizyte u endokrynologa ale watpie zeby cos wymyslil moze zbije troszke to tsh bo jest prawie 3 no a nie obraziłabym sie jakby byla 1

a u ciebie reszta badan ok?

o przyszła ta niedobra dziewucha ;-)

reklama
Kinguś a jak brałaś clo to po ilu cyklach ci się udało?

Guśka moje gratulacje,niech wam zdrowo maleństwo rosnie.

Dziewczyny wasze maleństwa są dla nas nadzieją że i nam się uda:tak:

Also niedługo na pewno zobaczysz Ignasia:tak:

nieeee no coś Ty jakże bym mogła ;-)

a jutro może wstawie nowe aniołki :-) i dzis jak znajde czas to zaczne lepisć coś nowego ale to niespodziewanka :-)

Niby po tym duphastonie ma mi zniknąć ten pęcherzyk. Ale szukam innego lekarza. tego wszyscy chwalą ale nie okazał sie tak wspaniały jak to o nim piszą. Cholerka najgorsze ża nawet nie wiem kogo szukać tutaj. Z netu juz poszłam do jednego miał sie okazac najlepszy a tu porażka. .Najgorzej jak sie nie mieszka u siebie.

Badania reszte??? Nawet mi nie kazał głupiej krwi zrobić.Jestem nim strasznie zawiedziona

ja dzis ide do sport factory z M bartem ponic instruktor ma mi cały plan cwiczen ulozyc az sie boje wrrr bo obawiam sie ze po dzisiejszej partii wysilku nie wsiade nawet do samochodu ;/ ale mam nadzieje ze schudne bo juz nie moge na siebie patrzec
Nie będzie tak źle ;-);-)

Kinguś a jak brałaś clo to po ilu cyklach ci się udało?
W pierwszym cyklu clo- miałam ciąże biochemiczną
drugi cykl - nic
trzeci- udało się ale w 8 tc poroniłam.
A teraz udało się w 2 cyklu z metformaxem.

I juz oczywiście panika i rozpacz w domu robie. Bo sie boję żeby tam nic znowu mi nie wlazło. I już mayśli najmniej optymistyczne. Nawet mój M zaangazował się w szukanie ginka. Jejku jakbym chciała w końcu trafic na dobrego specjaliste.

Witajcie.....
Guska....przeogromne gratulacje....czekamy na zdjęcia....super ze juz masz Małą przy "sobie"....
Wybaczcie ze nie odpisuje ale mój dołek jest tak wielki,ze nie mam nawet sił.....
Pozdrawiam cała ekipe bb.....trzymajcie sie kochane.....

reklama
Do góry