reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie:-)
kingus kochana widze malenstworosnie jak na drozdzach:)ja juz tez musze szybko przekroczyc ten 30 tydzien to bedzie z gorki:)
Szybciutko ten czas leci, 28 maja mamy już usg połówkowe :-D:-D

ja odebralam wyniki i martwi mnie toxo. IgG (przeciwciała) mi wzrosły. W grudniu miałam 126 a teraz 150 .... :confused: wysłałam wyniki do ginka i czekam na opinie. IgM cały czas ujemne.
Ja się niestety nie znam.

kingus u Ciebie suwaczek pedzi do przodu ...łał dopiero co byly dwie krechy .... Supcio!!!
:-D:-D:-D

Dziewczyny, wody mi odeszły, jadę do szpitala. Pomódlcie się za mnie, bo chyba się boję. Buziaki.
Trzymam kciuki za Ignasia :-)

Ja dziś czuję się dobrze, tylko z rana troszkę muliło ale najważniejsze, że brzuszek nie boli:-D i jakoś tak się zaokrąglił, w końcu zaczynam 3 miesiąc i mam nadzieję, że najgorsze będzie za chwilę za nami.
Kiedy suwaczek wstawisz?

ale dla dobra dziecka wszystko zniose przecie, tylko tak sie boje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymaj się kochanie :tak::tak:

Ja zrobiłam w końcu małe postanowienie ale narazie ciiiiii bo mój M o tym nie został poinformowany.... mam nadzieję że znajdzie pracę i wszystko się ułoży.....
Trzymam kciuki żeby się spełniło :tak::tak:

A ja kontaktowałam się z lekarzem tym endo gin pisałam mu o swoje sytuacji , odpisała, że mi pomorze . ale się tak boję kurcze kiedy te życie będzie łatwiejsze:-(
Będzie dobrze:tak::tak:

Witaj, jak się dziś czujesz?

My mamy różne kłopoty zdrowotne.Co dzień kolejnych specjalistów z dzieciakami zaliczam.Chodzi o poważne sprawy:-(
Wierzę, że będzie dobrze

Ja byłam w tamtym tygodniu u ginka. Jeden jajnik mam z cechami PCO, na drugim nie pękniety pęcherzyk graffa wielkości grjpfruta.
Mi po poprzedniej ciąży został torbiel 5cm ale po duphstonie zniknął.

hejka
melduje sie
my lezymy:) brzuszek pobolewa ale nie jest zle:)
Trzymaj się :tak::tak::tak:

A u mnie.... jeszcze trzy dni i wizyta u gina.... i niesmialo mam nadzieje ze zielone swiatelko bedzie ;-)
Kciuki zaciśnięte za zielone światełko :tak::tak::tak:

Edytka lezy i odpoczywa ma dalej lekkie brudzenia ale wierzymy ze bedzie dobrze!!! TRZYMAMY KCIUKI!!! betea ladnie rosnie ...
Trzymaj się Edytko

ja dizś mam wizyte,ażboje się powiedzieć że mnie boli,,,,
Wszystko lekarzowi trzeba powiedzieć. Odezwij się po wizycie;-)

u nas juz lepiej, wiki dobrze zareagowała na antybiotyki, przestała wymiotować, gorączki juz nie ma....jedyny problem to to, ze znowu siedzimy tydzien uwiazane w domu a tu tak pieknie słońce świeci....
Super, że już lepiej :tak::tak:

reklama
KINGUS a jak WY,, Ty jak zawsze o wszystkich a nie o sobie,,,,:-D:-D:-Dbzuiakki,,,,

potem napisze uciekam, bo juz tato wydzwania,, pa....a ja w rozsypce.;) dzięi za kciuki kochana;):-D:-D

reklama
Witam dziewczynki ja tylko daje znać, że żyje :-(

Aguś AJ EDI Sylus ja cały czas 3mam kciuki i mysle o Was

Guśka Gratulacje !!!! piękna data moj M tez sie 7maj urodził ;-)

Also - zyczę kochanie szybkiego porodu cos Ignas sie na świat nie pcha oj oj oj

pixela - dobrze ze mała juz lepiej sie czuje :-)

Gabi o was tez pamietam i 3 mam kciuki żeby te chorubska juz sobie poszły

Alicja juz niedługo staranka zaczniecie :-) super

Andzi ciesze sie strasznie ze Madzia ładnie rośnie jeszcze troszeczke i bedzie z nami :-)

AguśIr jak sie czujesz kochana mam nadzieje ze odpoczywasz ładnie i sie nie przemeczasz

reszte dziewczynek pozdrawiam i przepraszma ze nie odpisuje wszystkim ale jkaoś ostatnio nastroju brak :-(

Do góry