reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

coś te dzieciaczki z BB nie śpieszą się na świat i zobacz prawie wszystkie prze CC.. kurcze ja nie chcę,,, CC,,buuu:tak::tak:

reklama
kasiek ja tez nie chce cesarki :-)

u nas juz lepiej, wiki dobrze zareagowała na antybiotyki, przestała wymiotować, gorączki juz nie ma....jedyny problem to to, ze znowu siedzimy tydzien uwiazane w domu a tu tak pieknie słońce świeci....

trzymam kciuki za also, słodziutką i age aj :-)

tak , tez uwazam,ze Edytce musi sie udac,musi!!
ja to biore bardzo osobiscie
czekam na wiesci od Also:-)
Kasiekk Ty mów wszystko lekarzowi jak na spowiedzi

juz ja bym chciala wiedziec ze Ignaś jest na świecie, że u Edytki wszystko ok i u Agi_aj też...i że mają slicznie rosnace fasoleczki

Dziewczyny bardzo dziękuję za wieści o Edytce i Also,za obie modlę się i wierzę że wszystko będzie dobrze:tak:

Jeśli u Edytki rośnie betka to bardzo dobry znak,

Kasiek nie bój się wizyty a o bólu lepiej powiedz,:tak:buziolki dla ciebie.

Wszystkim wam życzę dziś udanego dnia,a nam wszystkim jak najpomyślniejszych wieści na BB.:tak:

U Alinki rozwarcie takie samo jak wczoraj rano, wód nadal sporo więc nie ma potrzeby wywoływać porodu. Jest już jej lekarz w szpitalu i jest troszke spokojniejsza, teraz odpoczywa, bo w nocy spała z pół godzinki. Trzymajmy nadal mocno kciuki za nasze dziewczyny.
Kasiek mnie nic nie bierze, już rozmawiałam z Kubusiem, żeby sie troche pospieszył, bo Ignas gotowy ale on też jakis uparty. Zero skurczy, mam teraz wiecej energii niz przez ostatnie miesiące....

Witam dziewczyny,
dawno mnie tu nie było, ale praca i czasu mało....
ja już dojrzałam do staranaek, mój M również. W piątek robię jeszcze test uro-gin, jak będzsie wszystko dobrze to super. Powiedzcie mi starające się dziewczyny, czy przygotowujecie się jakoś do ciąży? Czy tylko sam kwas czy jakiś kompleks witaminowo-cudowny?? Poradździe coś bo ja zostałam na etapie kwasu...

Jak ktoś ma kontak z Edytką, mto odemnie uściski i trzymam kciuki!

Hej kochane dziewczynki:***
Aj Slodziutka Sylka Aga Ir Also kochaen moje 3 mam za Was mocno kciuki :-)
Koti kochana a Wy kiedy zaczynacie staranka o dzidziolka??
Carrunia cos Ciebie ostatnio tutaj malutko????
Selenka jeszcze troszke i Ty bedziesz Madziulka tulic do serduszka :-)
jak ten czas szybko leci
Pixllka Guska Dilajla Alla Wrobelek Kasieekkk :-)
ale bedzie dzidziolkow :-)
a ile juz zafasolkowanych :-)
trza sie spieszyc z produkcja :-)
wszystkie Was kochane pozdrawiam cieplutko :********

reklama
Guśka GRATULUJĘ,,,,, KINGUSIA cudna,,,,szybko tutaj do nas chwlić się......coś tak czułam że Ty już...:-D:-D:-D:-D:-D.ale syper......;):tak::tak::tak: weszłam na NK a tam FOTKA KINGUSI,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D:-D przyszła na świat 7 maja;)

ALICJA DO DZIEŁA>...........:-D:-D:-D

uciekam bo tato na pierogi mni ezaprosił..:-D:-D:-D:-Dal będzie wyżerka,,;:-D:-D:-D

Do góry