reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

przypomiałam sobie swoje oświadczyny były takie zwyczajne ale teraz czasami R potrafi mnie zaskoczyć np.na ostatnią rocznicę ślubu wparował mi do pracy z bukietem róż a ja jeszcze godzine wcześniej rozmawiałam zkoleżankami i mówiłam że pewnie zapomniał
ale mało takich momentów jest w naszym życiu

Moze i mało ale czy nie warto na nie czekac:-)?

A skan mam o 11 pewnie ta mała bestia akurat zasnie i dupcie pokarze:sorry2:

reklama
Hej koleżanki.
Miło się czyta o waszych zaręczynach, slubach, aż samą Mnie wzięło na wspomnienia, kiedyz to było? Ho ho. 17 lat temu. Ale pamiętam wszystko.
Zyczę Wam wszystkim udanych związków, spełnienia marzeń o małżeństwie i nie tylko. Ja wiem, że mogą się one spełnić. Moje spełniają się od ponad 16 lat i nadal jest pieknie, choć inaczej. Z całego serca wszystkiego co najlepsze.

Dziś zaczynam 8 miesiąc, jejku jak ten czas zleciał. Biegnę zaraz po wyniki. Oby dobre.
Motylku napisz jak po USG będzie. Masz chyba połówkowe teraz?
Słoneczko nareszcie wyszło, od razu inne nastawienie do życia, nawet obiadek już zrobiłam.

kaśka bo faceci są różni, często Ci co chwilę zaskakują, to nic poza tym z siebie nie dają. Ja zauważyłam, że najwięcej miłych gestów było ze strony R gdy mnie zdobywał ;-) kiedyś mi wytłumaczył, że na początku starał się poprzez bukiety kwiatów, spontaniczne wycieczki, a teraz stara się wbrew pozorom o większej wagi rzeczy... o to aby spełniać moje marzenia o domu z ogródkiem itd. nie dokońca się zgodziłam, ale coś w tym jest. A kwiaty do domu kupuję sama i takie jakie mi się podobają i jakoś nie widzę problemu :sorry2:

tak sie zastanawiam czy jesli tsh wyrównam i nie bylo zadnej konkretnej przyczyny to czy bedziemy mogli sie starac w miare szybko np. już po drugiej @

Jezeli psychicznie jestes na dzidzie gotowa to i fizycznie jest ok to mozesz,chociaz mi lekarz zalecił 3 do 6 miesiecy przerwy ze wzgledu na odpoczynek psychiczny.

A USG połówkowe juz miałam to jest dodatkowe bo pani doktor chce byc pewna ze serduszko sie dobrze rozwineło(w Anglii standardowo wykonuja tyko dwa skany w czasie ciazy).

nie myślę o niczym innym jak o drugim dziecku tym bardziej że i Wercia dorosła do rodzeństwa coraz częściej pyta chyba dlatego że coraz wiecej koleżanek ma rodzeństwo bo był moment że nie chciała nawet słyszeć o braciszku czy siostrzycce
myśle że chyba najlepszym lekarstwem dla mnie byłaby ciąża

nie myślę o niczym innym jak o drugim dziecku tym bardziej że i Wercia dorosła do rodzeństwa coraz częściej pyta chyba dlatego że coraz wiecej koleżanek ma rodzeństwo bo był moment że nie chciała nawet słyszeć o braciszku czy siostrzycce
myśle że chyba najlepszym lekarstwem dla mnie byłaby ciąża

Jezeli tak sie czujesz to jest ok.Bo ja po poronieni jednym i drugim miałam stracha i jakos nie chciałam myslec o ciazy.Wiem jednak ze kazda z Nas ma inaczej jedne musza odczekac a dla innych najlepszym lekarstwem jes kolejna ciaza i z tego co piszesz to nalezysz do tej drugiej katogori:tak:.
Ja lece bo w koncu na skan nie zdaze.Buziole

reklama
to nie jest tak że sie nie boję bo strach jest ogromny ale chęć urodzenia kolejnego dziecka jeszcze większa teraz wiem że najpierw badania a potem jesli sie uda bedziemy mieli dzidziusia jednak nic na sile

Do góry