reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
My jesteśmy razem 3latka, wczoraj mój R pytał mnie jak ma mi się oświadczyć :szok::-)i że do Paryża pojedziemy :sorry2:Co za głupek, teraz jak pojedziemy do Paryża to będę w napięciu chodziła :-D
A ja mu odpowiedziałam, że dopiero mogę wziąć ślub, gdy będę miała długie włosy do pięknego koka :-D

MAMA SÓWKA powiem krótko-niech się spełni Twe marzenie
SONITA ale sobie wymówke znalazłaś
a tak w ogóle to dzień dobry
ja już wsunęlam jakieś cud platki na figurę a teraz kawusia mam nadzieje ze z Wami

My jesteśmy razem 3latka, wczoraj mój R pytał mnie jak ma mi się oświadczyć :szok::-)i że do Paryża pojedziemy :sorry2:Co za głupek, teraz jak pojedziemy do Paryża to będę w napięciu chodziła :-D
A ja mu odpowiedziałam, że dopiero mogę wziąć ślub, gdy będę miała długie włosy do pięknego koka :-D

:-D:-) Mój Narzeczonek wszystko zaplanował....cały tydzień wyciągał mnie na lodowisko w Rybniku takie odkryte na rynku...mi nie bardzo się chciało, bo byłam zmęczona po pracy:baffled: no i w sobotę 13 grudnia (fajna data hehe:-p) powiedziałam, że pojadę, ale jak dwie siostry też pojadą, bo mu mówię, że w razie jakby się wywalił to nawet go nie podniosę:-p one też nie chciały, ale jak Narzeczonek do nich napisał to nagle powiedziały, że jadą (potem już wiedziałam czemu się zgodziły):tak: pojechaliśmy, ale tam było tyle ludzi, że masakra na tym lodowisku, bo to wieczorem było, a jeszcze więcej czekało na wejście:angry: no to nic poszliśmy na chwilę do Centrum Handlowego zaraz niedaleko;-) widziałam, że coś jest smutny, to mu mówię, że jak tak bardzo chciał pojeździć to przyjedziemy kiedyś w tygodniu, bo będzie mniej ludzi (hehe, ale głupia byłam:-p) wracając do auta też musieliśmy przejść obok lodowiska i akurat trafiliśmy na moment kiedy nikogo na nim nie było, bo jeździł gościu tą taką czyszczarką:-p Narzeczonek mówi poczekaj:tak: a ja sobie myślę masakra poszedł do gościa załatwić pewnie, żebyśmy bez kolejki weszli...jaka siara:-) no i załatwił:-D jak zjechała ta czyszczarka wziął mnie za rękę i zaprowadził na środek pustego jeszcze lodowiska (a naokoło chyba z milion ludzi) uklęknął i zapytał czy zostanę jego żoną i spędzę z nim resztę życia:-) cudowne zaręczyny:-D będzie co dzieciom opowiadać:-) p.s. po wszystkim dowiedziałam się, że Narzeczonek nigdy na łyżwach nie jeździł :-p

Dziękuję Kaska0201 za życzenia:-)

Ostatnia edycja:
Po pierszym nie robiłam tylko ginekolog mnie zbadał czy wszystko sie dobrze zrosło bo miałam robione łyzeczkowanie i zszywaki mnie bo sie prawie wykrwawiłam.W Anglii jedno poronienie nie jest podstawa do szczegółowych badan.Staralismy sie ponad rok i nic w koncu stwierdzilismy ze dosc.I zajelismy sie przygotowaniem do slubi nagle dwie krechy,niestey nad malenistwem utworzył sie zkrzep kiedy sie oderwał pociagnał za soba malenistwo po prostu pech.Po tym poronieniu zrobili mi badania ginekologiczne i USG macicy,badanie moczu i krwi wszystko cacy,ginekolog powiedział ze jezeli w przeciagu roku nie zajde w ciaze to bede miała robione badania szczegółowe.Zapisała mi tyklo 5mil.dziennie kwasu foliowego.Znalazłam tez wit. dla osób starajacych sie o dzidzie po 3 miesiacach ich brania znowu zaszłam w ciaze i jak na razie wszystko jest super.Jutro mam USG:-).
Motylek i życzę Ci z całego serducha żeby tak do końca już wszystko było cacy:-):-D:tak:. Napisz jak będziesz po USG

reklama
Do góry