reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Wysłałam m po kaszke ryzowa dla niemowląt i zjadłam i jest póki co ok. Może wypiję smectę i znowu kaszkę bo tak mi się chce jeść, buuu

Edek ty już szybko się nie napijesz więc nawet sobie smaka nie rób na jakieś imprezy. Ale widzę ciągnie cię? :-p :-D

karpatki nie było zjadłam dwie porcje ciasta snikers i batona 3 bit, do tego czeka n mnie jakies ciacho z galaretką ale chyba nie dam rady...bleeeeeee
za to teraz bym zjadla krokieta z kapustą i grzybami

nie ma czego bo w tym tępie to ze 100 kg bede wazyc za 3 miechy... ciagle mi sie jesc chce:-(
nadrabiam to co stracilam na początku ciąży.

cześć dziewczynki!
A ja mam kolejny problem pierwszą @ dostałam równo 30 dni po zabiegu teraz od niedzieli zaczął mnie boleć brzuch bo powinnam dostać @ ale do dziś mam tylko takie słabe plamienie, zawsze 2 miałam bardzo obfite nie wiem czy to normalne :-(może wiecie o co chodzi ?

Syla jakbyś była bliżej to bym w Ciebie czymś rzuciła, człowiek tu ledwo żyje na wodzie i marchwiance obrzydliwej a Ty babo o karpatce :angry: :angry: :angry: ;-)

Martusionek bardzo często @ się rozregulowują po poronieniu, i to jest różnie ja na 2@ czekałam 46 dni, dziewczyny często plamią, tylko jak to będzie długo trwało to trzeba do lekarza

reklama
hiihi Enka sorki hehe
ale ja juz swoje wycierpialam 2 miesiace prawie nie jadłam;-) wiec teraz nadrabiam

Do góry