reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

W ogóle to wzięłam je z książeczki z dietami i ćwiczeniami 'Super Figura w 28dni' :szok::-Dtylko tam jest 1/2 szklanki mąki przennej razowej, a drugie 1/2 zwykłej, ale nie miałam razowej, ale kupię dzisiaj :-)

reklama
cześć kobiety

Ja zaraz uciekam do pracy......
nie wiem jak wy to robicie że macie tyle silnej woli do diet.... ja jakoś nigdy nie mogę sobie odmówić słodyczy.... ale jak już się odchudzicie to może któraś kupi ode mnie jakieś 8 kg????? albo oddam za darmo:tak::tak::tak:

AJ trzymaj się dzielnie i daj znać po wizycie.... liczę na śliczną fotkę....a że denerwujesz się to chyba normalne... tyle razy to przerabiałam że naprawdę będę myślami z tobą....

Pati rzeczywiście jakoś dzisiaj zimno.... nawey do pracy w sweterek wskoczyłam.... ale nie ma dyra więc mogę:sorry2:

miłego dnie kobietki.....

Kochane troche Was podczytałam i pisze zeby usopkoic zafasolkowne.Po pierwsze lekka wydzielina w kolorze brazowym na poczatku ciazy to nic strasznego,ja taka miałam w około 5 czy 6 tyg.i jeszcze wtedy leciałam samolotem jak do tej pory jest ok,wiec sie nie denerwuj Słodziudka ,bedzie dobrze.Któras pisała o zółtej wydzielinie w ciazy niestety to normale,jak myslicie ze w czasie ciazy ne trzeba nosic wklade to niestety jestescie w błedzie:wściekła/y:,ja mam czasami uczucie ze mocz popuszczam podobno to norma:baffled:.Co do bolacych pirsi to czsami bola mniej czasami bardziej takze to nie jest reguła ze nie bolace piersi sa oznaka czaeos złego.
Modle sie za Was i Wasze fasolki oby wszystko było cacy:tak:.

Dzień dobry dziewczynki, egzamin do przodu, o wiele lżej mi :-)

Zrobiłam z przepisu spontanicznie na śniadanie pyyyszne placuszki, M zjadł cały talerz w 30sekund :-D

Kochana gratuluję egzaminu:tak: masz już z głowy:-D hmm muszę wypróbować te placuszki, bo czyta je się dość apetycznie:-p

Witajcie.....
Stresa mam ogromnego....ale co tam musze to przezyc....wizyta dopiero na 17.30...dziękuje za wszystkie kciuki.....
U nas dzis zimno,popaduje....buuuuu....
Pozdrawiam Wszystkie bez wyjątku......

Kochana rozumiem, że się denerwujesz, ale musisz być dobrej myśli:tak:

cześć kobiety

Ja zaraz uciekam do pracy......
nie wiem jak wy to robicie że macie tyle silnej woli do diet.... ja jakoś nigdy nie mogę sobie odmówić słodyczy.... ale jak już się odchudzicie to może któraś kupi ode mnie jakieś 8 kg????? albo oddam za darmo:tak::tak::tak:

Ja przyjmę z miłą chęcią, bo jakby to powiedzieć przydałoby mi się troszkę więcej tu i ówdzie:-p chudzinka ze mnie straszna:-p

Witajcie, chciałam zapytać te z Was które wiedza coś na ten temat lub same zmagają sie z tą choroba i nie mogą przez to zajśc w ciążę. Pisze w imieniu mojej przyjaciółki u ktorej zdiagnozowano Hashimoto i w związku z tym niedoczynność tarczycy. Przez to podstępne choróbsko nie może ona zajśc w ciąże choć bardzo , bardzo tego pragnie. Chciałabym ją jakoś pocieszyć , pomóc cokolwiek ale nie wiem z czym mam do czynienia poza info z sieci gdzie jest nawet napisane ze kobiety z Hashimoto moga zajśc z ciąże...to w takim razie dlaczego ona nie może?
czy jest wsród Was osoba która zmaga się lub zmagała z tą chorobą? Czy jest tu ktos kto jest w stanie dać nadzieje mojej przyjaciólce?
Liczę na Was i czekam na wieści...

Cześć dziewczynki, ja nadal czekam na synka, ale coś mu się nie spieszy ;).

Aga_AJ trzymam kciuki za wizytę.

Edytko, trzymaj się, byle do czwartku, to jeszcze tylko 2 dni. Wierzę, że będzie dobrze. Dużo leż i wypoczywaj, nie przemęczaj się.

Cześć kobietki!
Słodziutka dobrze, że się uspokoiłaś troszkę. Tak jak dziewczyny mówią, będzie dobrze, zobaczysz.
Aga Aj spokojnie, na pewno wszystko jest ok.
A ja jestem po USG, niunia nie bardzo chciała się pomierzyć, od głowki do pupki ma 6,9 cm razem z nóżkami ok 10 cm, i wszystko nas miejscu, ale nie dała sobie zmierzyć tego karczku. Za to pięknie pokazała pupke, no i stópkę, mąż policzył paluszki, jest ich wszystkich 5, huuura. W poniedziałek znowu na USG, może tym razem się uda zobaczyc więcej. Także u nas wszystko w porządku. Mdłości już przeszły, ale za to mam bóle głowy, też tak macie? Prawie codziennie mnie boli, nie wiem czy to normalne, i o co chodzi tym razem.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki, do usłyszenia (później może uda mi się wkleić jakieś zdjęcie)

reklama
witam dziewczynki
gdzie jest GLORIA i jej zakopana łopata bo u mnie się dolek zrobił niby niewielki ale ciągle w niego wpadam jutro wyniki histo i chyba przez to

Do góry