reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Czy czuje sie lepiej nie wiem nie zauwazylam jakis konkretnych zmian aczkolwiek nie mam ochoty na slodycze i ogolnie apetyt jakos mizerny i tylko tyle przynajmniej na razie
zreszta to mnie cieszy bo moze sie uda pare kilo zrzucic

reklama
czesc dziewczynki!
Aguś AJ trzymam mocno kciuki!Czekamy na dobre wieści.
Edytko cały czas myślę o Tobie. Wiary i dużo sił Ci życzę.Musi być dobrze!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie

mebelki ok ale jeszcze ich ie złozyłam wiec moze sie okazac,ze jakies niespodzianki beda:-)

Witam gaduły ja byłam utoczyć krwi jutro wyniki strasznie jestem ciekawa co tam wyjdzie gorzej jak nic :-(
życzę Wam miłego dzionka i ciepełka bo u nas jakoś chłodem powiało brrrr

buziaki będę podglądać ;-)

Dzień dobry dziewczynki, egzamin do przodu, o wiele lżej mi :-)

Zrobiłam z przepisu spontanicznie na śniadanie pyyyszne placuszki, M zjadł cały talerz w 30sekund :-D

Podaję szybki przepis:

w miseczce wrzucić
szklankę mąki
łyżkę cukru
1/3 łyżeczki proszku do pieczenia

oddzielnie zmiksować małego banana z małą szklanką mleka, jednym jajkiem i łyżeczką cukru waniliowego

Potem dorzucić do miski z mąką - zmiksować

smażyć okrągłe placuszki nakładając 3 łyżeczki ciasta na patelni minimalnie natłuszczonej oliwką/olejem najlepiej rozprowadzić ręcznikiem papierowym

ja wcisnęłam w środek jeszcze pokrojone truskawki i polałam miodem, ale można smarować drzemikiem, cukrem pudrem, jogurtem itp.

Jadłam różne tego typu placuchy, ale te...
PYCHA!

A teraz liczę na jakiś super przepis na rosół, bo mi zawsze wychodzi mało klarowny i w ogóle jakiś taki mało tłuściutki - kicha

Witajcie.....
Stresa mam ogromnego....ale co tam musze to przezyc....wizyta dopiero na 17.30...dziękuje za wszystkie kciuki.....
U nas dzis zimno,popaduje....buuuuu....
Pozdrawiam Wszystkie bez wyjątku......

reklama
Do góry