reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

jeszcze nie doczytałąm zaległości byłam u lekarza trafiłam na tego samego co podczas pierwszego poronienia kierował mnie do szpitala i tak pogadalismy od serca i powiedzial ze to jest nie mozliwe zebym przytyła 12kg w takim czasie i dal ski8erowanie na tsh mocz morfolofie karnityne i jeszcze jakies inne nawet nie umiem tego napisac powiedzial ze jak tsh wyjdzie ok to bedziemy sie konsultowac z endokrynologiem i cos zaradzimy

zaraz wstawie zdjecia aniołków :-)

reklama
no widzisz Pati jedak mozna trafic na lekarza:-) porób szybciutko te badanka i czekamy na wyniki!!!

Marzenko ja wiem.. wiem że nie kazde plamienie i krwawienie musi oznaczać najgorsze. Ale czemu za czwartym razem i "coś" zawsze u mnie musi być? Czemu? Nie wiem. Trudno - jestem pogodzona z tym co ma być. A będzie co ma być. Wierzę cały czas od końca. Wiara mi tylko została.... i Wy..
Może jednak pójdę. Choć za wcześnie nawet by coś ujrzec na usg. Ale może uspokoi?
Edytko kochana modlę się za Was

Edytko kochana .... wierze ze bedzie dobrze ..... oj teraz nie mysle o niczym innym jak tylko o Tobie i o tej wizycie ....Tule Cie kochana .....

Edytka przytulaski musi być dobrze ... ja w to wierzę będę się modliła kochana żeby wszystko w końcu wyszło na proste i żeby to marzenie stało się realne.

Edytko, jestem z Tobą myślami. Każda kolejna ciąża po poronieniu już nie jest taka beztroska, zresztą Ty to wiesz przecież. Nie wiem dlaczego Bóg nas tak doświadcza. Mam nadzieję, że tym razem się uda i lekarz Cię uspokoi. Który to tydzień teraz? Mocno wierzę, że Ci się uda. Ja miałam to samo, też plamiłam i to w tym samym czasie co podczas poprzednich ciąż, a teraz jestem w 39 tygodniu. Mam nadzieję, że u Ciebie to też nic groźnego. Trzymaj się kochana i daj znać po wizycie.

reklama
Do góry