reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja rozumiem 1kg no 2 , 3kg ale 12 :szok::szok::szok::szok: wyć sie chce jedyny tego atut ze mam cycole wieksze zawsze było B a teraz w C juz jest ciasno hihihi wiecej zalet nie widze
edi priva wysłałam
gloria to przenośnia była ;-)

reklama
Przenośnia ok- ja dziś wolno myśle i nie zajarzyłam. a co do tycia to mi po zabiegu przybyło 3 kg, mam raczej skłonność do szybkiego zrzucania a tu waga raczej w górę a nie w doł, póki co to się nie przejmuję bo nie ma czym a mój R to się cieszy i mówi że w końcu może mnie za tyłek złapać a nie zawsze trafiał na kości

hihihi moj tez tak mowil na poczatku a teraz juz mowi ze troszke by sie przydalo zgubic bo juz ma dosc słuchania ze w nic nie wchodze ;-)

Ja narazie stoję w miejscu z wagą. Kiedys dawno temu ważyłam , nie uwierzycie, 103 kg. Później zrzuciłam na 70. I teraz tak jak wyglądam mogłoby zostać. A nawet ze 3 kg mniej

widze że ta tarczyca spokoju wam nie daje
mnie endo powiedziala ze do ciaży a raczej sie jej pojawienia jest norma 1.5-2.0
i do takich ilosci musze zbic ale mowila tez ze przychodza dziewczyny z wynikiem tsh 18 w szóstym miesiącu i wszystko z dzidziusiami jest ok takze nie ma na to reguły i nie warto martwić sie na zapas
zmykam R zebrało sie na czułości i od kompa goni
miłego wieczorku i spokojnej nocki życzę

reklama
Do góry