reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

marzenka az sie boje spytac co ten mały psotnik znowu zrobił?

jestem musialm krystiana do domu zaciagnac :tak:
kurcze ja wszystko rozumiem ale facet tak wydarl sie na psa na nas ze masakra...racja wciagnela im kielbase :-D ale tak mnie zdenerwowal wyzwiskami itd,,,,prawniedoszlo do rekoczynow :szok:

reklama
hihi wrociłam myslalam ze do domku bedziemy jechac a M żużel oglada i mi mowi ze dopiero polowa hmmm

palant jakiś przecież to tylko pies fakt ze powinien byc na smyczy ale zdarza sie przeciez rany może jakis wygłodzony i o ta kiełbaske mu chodziło najbardziej ;-)

ostatnio mielismy taka sama sytuacje ....innego psa ...ale takich reakcji z naszej strony nie bylo ...a ten na gazie i dal nam popalic hehe

Marlenko kurcze co za gbur!! Nie ma co na takich nie ma rady!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale tu naprodukowalyscie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fakt faktem ktos zwrocil uwage, ze nie ma dzisiaj Edzi, ktos wie dlaczego???????????????????

Uciekam znowu tym razem na kolacyjke!!!!!!!! Ja to mam dobrze z tym moim Arturro

Ja wróciłam z żużla na żywca..... super atmosfera.... polecam

Wróbelek, Sylwia pokaźne brzuszki:-):-):-).... niech zdrowo rosną maleństwa

Ja na temat badanek już nic nie dodam.... naprawdę warto zrobić, ja mam wszystkie wyniki bardzo dobre.... cóż może to i lepiej chociaż nie poznałam przyczyny.....

teraz smiac mi sie chce ... chwila i kielbachy nie bylo hehe M stal i o psa walczyl ....

alutka witaski ...wiec moze i le[iej??? moze to tylko tak jak mowia lekarze przypadki...Ja tez jak narazie przyczyny nie znam

wrobelek:)

marzenka dobrze ze z łapami nie stratował

Alutka gorzów z atlasem dzis jeździł? uwielbiam ten zapach spalin :-);-)

wróbelku może edek odpoczywa dzisiaj albo u mami jest mam nadziejej ze jest wszystko ok :-)

Marzenko alejeśli to były przypadki to niezłym pechowcem muszę być:baffled:.... jakoś staram się troszkę wyluzować bo inczej to bym tylko się zadręczała.... a ponoć trzeba być optymistą bo to połowa sukcesu.....

reklama
Do góry