reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
niusi@ cicho nie nabijaj się :-) trzeba być czujnym :-D
kupić to możesz mi jakiś łuk :-D będę strzelać do tych napalonych małolat :-D niech ją przyjmie na tego facebooka, to będę wiedziała, czy się martwić czy nie, chociaż faceci to różne upodobania mają :-p

Cześć Dziewczyny!
Jesteśmy jeszcze spakowani:-):-):-). Dziś kończymy 37 tyg więc teraz czekam z niecierpliwością na Kubusia ale póki co skurcze ustały:szok:.... W weekend jeździliśmy codziennie nad morze wdychać jod i łapac słońce, było super, twarz mam spieczoną jak raczek...
Zaczynam się bać wszystkiego co mnie czeka:szok::szok::szok:

hej alla no to czekamy na kubusia :-) oby wszedł szybko i bezbolesnie choc z tym drugim może być kłopot hmm

sonita luk to sobie wystrugaj hihihi chciałabym Cie widzieć jako łuczniczkę ;-)

niusia masz racje ...laski wylazic hehe

alla wszystko bedzie dobrze ...ja jak rodzilam syna to mowilam ze przeciez nie ja jedna i ostatnia ...oni dali rade i ja tez dam

sonita obserwuj ,,,ale bez nerwow

reklama
Do góry