reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie:-)Dziś wolny dzień, jako że wczoraj byłam 15 godz w pracy dziś :tak:

Alla,Syla,Selena ale pięknie wyglądacie z brzuszkami,kwitniecie:tak::tak::tak:

Selenko mówisz ze twoja córka będzie raczkiem,ja jestem raczkiem i parę osób znam,to fajne dziewczyny,spokojne i koleżeńskie,czego u siebie nie lubię to niezdecydowanie i brak szaleństwa by przeć do przodu,raczej jak rak cofam się bo boję się wyzwań ale spoko.Za to mój M to koziorożec,macie rację to trudny harakter ale da się okiełzać:-D:-D:-D

Alutka mocno przytulam,moja koleżanka gdy zaszłą w ciąże nie pracowała i M akurat stracił pracę,płakała że sobie nie poradzą a jednak wszystko się poukładało i tego tobie życzę,wierzę że M znajdzie pracę,ty zobaczysz II kreseczki i wszystko się ułoży:tak::tak::tak:

Słodziutka ja też jadę na resztkach optymizmu,niestety następny miesiąc bezowocny,od następnego cyklu mam brać po 3 clo dziennie,załamałam się ale wierzę że gin wie co robi:zawstydzona/y:

Wszystkie pozostałe Was kochane gorąco pozdrawiam:tak::tak::tak:

Angelka, już niedługo wszystkie dziewczyny z Ciąży po poronieniu będą miały swoje skarby, modle się o to codziennie i zyczę tego Wam wszystkim.... A czas faktycznie leci,jeszcze niedawno wstawiałam zdjęcia z brzuszkiem i zastanawiałam się co zrobić, zeby mały raczył się urodzić:-D

MIROSLAVA synuś-małe cudeńko
AGA moja koleżnka miała taką blokadę że dopiero po 5 latach się udało z takim impetem że corka ma dwa latka a synek właśnie skończył rok
moja endo powiedziala zeby sie kochać a nie starac i moze to jest metoda

Cześć:-(
Pozdrawiam tylko,bo nie jestem w stanie ze strachu funkcjonować.
Proszę pomódlcie się za moją Niunię:zawstydzona/y:
Buziaki.

reklama
Gabi Kochanie bardzo czesto myślę o Tobie i Twojej Dzidzi....
Tak bardzo Cię rozumiem....
WIem jak bardzo cierpisz i co teraz przezywasz
Trzeba wierzyc Kochana ze bedzie dobrze, wiem, że nie jest to latwe....
Jak tylko bedziesz miala ochotę pisz do mnie na gg, podam Ci na priv
Sciskam Cię mocno....

Do góry