reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam królewny
AGA34 to to bedzie pewnie wspaniały majowy weekend mój tez miał być zarezerwowany pokoj w hotelu nad jeziorem ale babcia pracuje i niestety nie jedziemy bo chcieliśmy sami tak bez Werci no cóż wymyślimy coś innego
a co do Werci miała dziś pobranie krwi i prawie byla dzielna tzn. słyszało ja chyba całe miasto
no a ja biorę leki szukam nowej pracy aczkolwiek mam nadzieję że nie będę musiała zmieniać i że się uda zaskoczyć całkiem niedługo o ile wyniki histo będą dobre jeśli można tak nazwać
R miał dziś pierwszą część etapu rekrutacji na wyższe stanowisko następny decydujący w czwartek tak bardzo bym chciała żeby mu się udało
co do znaków ja jestem koziorożcem i to są naprawdę fajni ludzie mają swoje wady i zalety ale kto ich nie ma
R jest waga i w każdym horoskopie wypisuja że nie powinniśmy tworzyć że nie mamy szans na szczęśliwy związek a my już w maju 10 lat razem

Aga to fajnie. Mam nadzieję że mój gin po pierwszej wizycie też powie że wszystko ok i możemy pomału przygotować się do staranek.

Olu nic więcej nam nie pozostaje jak mieć nadzieję że po zabiegu i przy kolejnej ciąży będzie wszystko ok.
Ja to że przeszłam wszystko łagodnie zawdzięczam mojemu ginekologowi bonaprawdę podszedł do mnie z sercem.
Ściskam Cię i trzymam kciuki żeby u Ciebie też wszystko było w jak najleprzym pożądku

AGA3-4 to to bedzie pewnie wspaniały majowy weekend mój tez miał być zarezerwowany pokoj w hotelu nad jeziorem ale babcia pracuje i niestety nie jedziemy bo chcieliśmy sami tak bez Werci no cóż wymyślimy coś innego
a co do Werci miała dziś pobranie krwi i prawie byla dzielna tzn. słyszało ja chyba całe miasto

Szkoda ze nici z weekendu, ja też nigdzie się nie wybieram ponieważ 2 maja jestem w pracy więc mogę sobie jedynie zaplanować jakiś romantyczny wieczorek w piątek. I może coś podziałamy... chociaż lekarz mówił żeby nic na siłę bo po takiej traumie jak zabieg można się zablokować psychicznie i wtedy będzie problem z zajściem w ciążę. Fajny ten mój lekarz po badaniu przemienia się z ginka w psychologa... ale przynajmniej wiem jak i co...
Całuski dla córeczki - śliczna dzziewczynka

reklama
Do góry