reklama
cyniczna
Fanka BB :)
A tak, a jak, a w piątek byłam Na talebimie oglądałam Teletubisia swojego Pięknie było... łożysko co prawda przodujące, ale i tak jest pięknie:-) se poleżę, może samo wróci na swoje miejsce?? NA ZAPAS SIĘ NIE MA CO MARTWIĆ!!! ( i kto to mówi???) Ale, mówię Wam, jest CUDNIE!!!:-) Rano, wieczór i południeheheh cyniczna jaki humorek dopisuje widze? jak tam dzidziolek?? mialas wizyte u gina??
A Ty sie normalnie nie martw i nie waż mi sie tu płakać!!! Nad czym tu płakać?! Dzidzia Ci rośnie jak marzenie, dbasz o siebie, nie uprawiasz sportów ekstremalnych. Leniwa, szczęśliwa i ciążowa masz być!!! I dzidzia będzie szczęśliwsza, i Ty zdrowsza!
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
heheeh rozumiem wiesz zawsze mozesz na Priva, hihi
ja wlasnie dostalam opiedol od naszej Dilajli ze marudze, ze pesymistycznie mysle,hehe
wiec obiecuje poprawe od dzis mysle tylko pozytywnie! kurna w końcu przeciez musi sie udac!!
a tak w ogóle to zjadłabym cos tylko nie wiem co, na mieso nie moge patrzec, po nabiale mam zgage, zostają mi warzywa, hehe o i lody!!!
mąż dzwonil czy moze dzis na jakis obiad liczyc czy ma zjesc w miescie hihhih
no jasne ze nie moze liczyc!! głupie pytanie prawda??
jutro zaczynamy 22 tydzien:-) no i trzeba sie cieszyc!
ja wlasnie dostalam opiedol od naszej Dilajli ze marudze, ze pesymistycznie mysle,hehe
wiec obiecuje poprawe od dzis mysle tylko pozytywnie! kurna w końcu przeciez musi sie udac!!
a tak w ogóle to zjadłabym cos tylko nie wiem co, na mieso nie moge patrzec, po nabiale mam zgage, zostają mi warzywa, hehe o i lody!!!
mąż dzwonil czy moze dzis na jakis obiad liczyc czy ma zjesc w miescie hihhih
jutro zaczynamy 22 tydzien:-) no i trzeba sie cieszyc!
cyniczna
U mnie ostatnio to pytanie byłoby jak najbardziej uzasadnionemąż dzwonil czy moze dzis na jakis obiad liczyc czy ma zjesc w miescie hihhih
Ola... Aleksandra ładne imię... (dygresja). Nazwisko mojej gin? Bocho. Ale pamiętaj, że dolnośląskie to nie tylko Wrocław:-):-) więc nie wiem, czy ta informacja pożyteczna jest.
Cyniczna, ale się cieszę ,że jesteś. Twojego mega pozytywizmu poproszę tak jak niektóre fluidków!
Podczytuję Twój blog, normalnie z utęsknieniem czekam na każdy wpis. Skąd w Tobie ten talent pisania kobieto? Zazdroszę Ci.
Lody i sałata Syluś, hmm, królik jak nic będzie i to zamrożony.
Podczytuję Twój blog, normalnie z utęsknieniem czekam na każdy wpis. Skąd w Tobie ten talent pisania kobieto? Zazdroszę Ci.
reklama
cyniczna
yyyyyyyyyy... Nie zawstydzać mnie!!!! Niestety ostatnio bloga zaniedbuję... Spróbuję to naprawić :-) I nie zawieść czytelników hahahahahaCyniczna, ale się cieszę ,że jesteś. Twojego mega pozytywizmu poproszę tak jak niektóre fluidków!