reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
heheh cyniczna jaki humorek dopisuje widze? jak tam dzidziolek?? mialas wizyte u gina??
A tak, a jak, a w piątek byłam :tak::-D Na talebimie oglądałam Teletubisia swojego:-D:-D Pięknie było... łożysko co prawda przodujące, ale i tak jest pięknie:-) se poleżę, może samo wróci na swoje miejsce?? NA ZAPAS SIĘ NIE MA CO MARTWIĆ!!! ( i kto to mówi???) Ale, mówię Wam, jest CUDNIE!!!:-) Rano, wieczór i południe:-D:tak:

A Ty sie normalnie nie martw i nie waż mi sie tu płakać!!! Nad czym tu płakać?! Dzidzia Ci rośnie jak marzenie, dbasz o siebie, nie uprawiasz sportów ekstremalnych. Leniwa, szczęśliwa i ciążowa masz być!!! I dzidzia będzie szczęśliwsza, i Ty zdrowsza!

heheeh rozumiem wiesz zawsze mozesz na Priva, hihi
ja wlasnie dostalam opiedol od naszej Dilajli ze marudze, ze pesymistycznie mysle,hehe
wiec obiecuje poprawe od dzis mysle tylko pozytywnie! kurna w końcu przeciez musi sie udac!!
a tak w ogóle to zjadłabym cos tylko nie wiem co, na mieso nie moge patrzec, po nabiale mam zgage, zostają mi warzywa, hehe o i lody!!!
mąż dzwonil czy moze dzis na jakis obiad liczyc czy ma zjesc w miescie hihhih
no jasne ze nie moze liczyc!! głupie pytanie prawda??

jutro zaczynamy 22 tydzien:-) no i trzeba sie cieszyc!

mąż dzwonil czy moze dzis na jakis obiad liczyc czy ma zjesc w miescie hihhih
no jasne ze nie moze liczyc!! głupie pytanie prawda??
U mnie ostatnio to pytanie byłoby jak najbardziej uzasadnione :tak::-D

Ola... Aleksandra ładne imię... (dygresja). Nazwisko mojej gin? Bocho. Ale pamiętaj, że dolnośląskie to nie tylko Wrocław:-):-) więc nie wiem, czy ta informacja pożyteczna jest.

Cyniczna, ale się cieszę ,że jesteś. Twojego mega pozytywizmu poproszę tak jak niektóre fluidków!
Podczytuję Twój blog, normalnie z utęsknieniem czekam na każdy wpis. Skąd w Tobie ten talent pisania kobieto? Zazdroszę Ci.
Lody i sałata Syluś, hmm, królik jak nic będzie i to zamrożony.

reklama
Cyniczna, ale się cieszę ,że jesteś. Twojego mega pozytywizmu poproszę tak jak niektóre fluidków!
Podczytuję Twój blog, normalnie z utęsknieniem czekam na każdy wpis. Skąd w Tobie ten talent pisania kobieto? Zazdroszę Ci.
Lody i sałata Syluś, hmm, królik jak nic będzie i to zamrożony.
yyyyyyyyyy...:zawstydzona/y: Nie zawstydzać mnie!!!! Niestety ostatnio bloga zaniedbuję... Spróbuję to naprawić :-) I nie zawieść czytelników hahahahaha

Do góry