reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Nie chciałam Cię zawstydzać, to miał być cichy hołd dla telentu pisarskiego.:tak: Chcę abyś wiedziała,że masz wiernego czytelnika.:happy:;-)

Jak się czujesz Asiu? Wiesz juz co Ci tam fika pod serduszkiem? A w ogóle czujesz jak fika, czy jeszcze wcześnie? Ciekawska jestem..:sorry:

reklama
Nie chciałam Cię zawstydzać, to miał być cichy hołd dla telentu pisarskiego.:tak: Chcę abyś wiedziała,że masz wiernego czytelnika.:happy:;-)

Jak się czujesz Asiu? Wiesz juz co Ci tam fika pod serduszkiem? A w ogóle czujesz jak fika, czy jeszcze wcześnie? Ciekawska jestem..:sorry:
Pod serduszkiem fika WSTYDZIOCH!!!! Nóżki razem, albo się tylkiem do widowni odwraca i nici z podglądania płci!
Czuję się już całkiem nieźle. Mdłości mi już tak nei dokuczają, humor wrócił... czekam na jakieś większe poruszenie w brzuszku:-):-) na jakieś gilgotki, albo coś...:-p:-) bo do końca nie wiem, czego tu się spodziewać...

Ostatnia edycja:
to juz niebawem, niebawem. Moja też wstydziucha jest. Przy każdym USG, nawet połówkowym tyłek pokazała i stópki. Tyle z niej było. Następne dokładne mam dopiero 11 maja więc jeszcze trochę poczekam.
Z ruchami malucha róznie bywa, u mnie zaczęły się 16 tygodniu, ale to moja 3 ciąża więc może ma znaczenie. Bardzo chcę tego malucha i juz nie mogę się doczekać!!
Moja starsza córka, Aleksandra zresztą, też się cieszy. Zobaczymy jak długo potrwa ta radość. Hi Hi.
Na kiedy masz termin?
Syluś, gdzie jesteś? Sałata az tak Ci smakuje?

Magdusia własnie ma czkawkę, takie śmieszne drgania w brzuchu czuć. Niezłe. Wstydziuch i obżartuch zarazem.

to juz niebawem, niebawem. Moja też wstydziucha jest. Przy każdym USG, nawet połówkowym tyłek pokazała i stópki. Tyle z niej było. Następne dokładne mam dopiero 11 maja więc jeszcze trochę poczekam.
Z ruchami malucha róznie bywa, u mnie zaczęły się 16 tygodniu, ale to moja 3 ciąża więc może ma znaczenie. Bardzo chcę tego malucha i juz nie mogę się doczekać!!
Moja starsza córka, Aleksandra zresztą, też się cieszy. Zobaczymy jak długo potrwa ta radość. Hi Hi.
Na kiedy masz termin?
Syluś, gdzie jesteś? Sałata az tak Ci smakuje?

Magdusia własnie ma czkawkę, takie śmieszne drgania w brzuchu czuć. Niezłe. Wstydziuch i obżartuch zarazem.
Termin na 20.10.2009r. :-D:-D
Ha, czyli przyjdzie mi jeszcze conajmniej 2 tygodnie czekać na jakąś odczuwalną brzuszkową akcję ;-):-D:-D

sałata pożarta razem z białą fasolą z puszki;-)

co do ruchów to u mnie ok 17 tyg i w 1 i w tej ciąży więc juz niebawem Asia poczujesz:-)
moje male tez ma czesto czkawki, łapczywe to takie po mamie chyba, nałyka sie tych wód a potem czka i czka;-) a dzis szczególnie mocno kopie skubaniec maly...
a ja sie ubralam i powędrowalam pod blokiem do apteki bo mi si eplyn skonczyl do higieny, do tego kupilam jakis niemiecki krem na rozstępy i krem do twarzy z filtrem 15 bo mi ta ostuda wychodzi i 100zł wydałam, ta apteka ma zniwa na tej mojej ciazy, w poniedzialek zostawiłam 150, a mąz wczoraj kupil sobie ten preparat co reklamują na kurzajki bo mu taka mała wyskoczyla, ma taką prace ze z wszytskimi musi łapy podawac,bleee no i tak myslimy ze to kurzajka. ten preparat 50zł, zamroziłam mu nim a potem dopiero doczytalismy ze to odpadnie po 2 tygodniach, hahah ale sie smialam , bo byl tez płyn za 8 zł ale pani mówi ze to trzeba 10 dni smarowac a tu raz i po krzyku!!! ciekawe czy mu odpadnie.
co do płci to ja mialam juz 18 razy usg robione!!! no ale to ze wzgledu na operacje i tę torbiel, ale niestety płci nie znamy moze w piatek sie dowiemy, a w tamtej ciązy juz w 14 tygodniu wiedzielismy.

a tak z innej beczki to w ciaży nie mozna masowac brzucha bo to sprzyja skurczom ale jak wmasowac porządnie krem na rozstepy nie masując go?? hihi

Ostatnia edycja:
Dziewczynki (mamusie i córeczki) idę już... jakiegos obiada gotować... znaczy rybę...
RYBA DOBRA NA WSZYSTKO!!!!

Buziaki, Wy Moje Słoneczniki!!!!

Idę z "futrem" na spacerek. Dziś na obiadek kalafiorek z sosem Holandaisse firmy Thomy, jesli ktos nie próbował , polecam. Fakt,że ciężko go dostać w Polsce, kiedyś mi go mama kupowała. Jak wczoraj zobaczyłam go w "Piotrze i Pawle" to sie popłakałam, tęsknota za mamą nie zna wieku.
Miłego dnia kochane zycze. Asiu, pokazuj się częściej koniecznie i uzupełnij wpisy w blogu.
Cieszę się ,że jesteście, jakoś ze wszystkim łatwiej, zwłaszcza,gdy M nie rozumie, i ogólnie jest ble.. mała dygresja.
Papatki póki co.

Kinguś, dawno Cie tu nie spotkałam. Witaj. Jak się czujesz?
.
Dziękuje dobrze. Teraz będę trochę więcej bo siedzę na zwolnieniu do 4 maja.

Ja bym wolała dziś, ale wiem, że ona wtedy specjalnie musi jakas lekarke z dyzuru sciągac, żeby mni zbadała. Nie wiem, zobacze jak bede sie czuła.
Będzie dobrze:tak::tak:

Ja odebrałam wyniki histo i chyba nic złego na nich nie ma. Napewno zaśniadu nie ma. A to chyba najważniejsze.
No to dobrze.

Mój brzusio w 15 tc

Załączniki

• 15tc-mini.JPG
    15tc-mini.JPG
    6,4 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Do góry