Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Czesc Kobietki...
Doczytałam wasza wczorajsza produkcje......
Słodziutka.....ja podpisze się pod slowami dziewczyn....Anioł i tyle...bardzo ciesze się ,ze u Mamy trochę lepiej...oby tak dalej....
Kasiek....sorki ze zwracam uwagę....ale to na szczęscie nie u mnie te plamienia...zdrówka kochana i oby te bóle juz odpusciły....
Alicja...kurcze no moze nie byłoby tak zle z Twoją kiecką...wkoncu cyc mi się powiększył...tylko problem jest inny...ja i biała kiecka juz do siebie nie pasujemy...:-(....nerwy sa normalne kochana...bedzie dobrze.....
Syluś...więcej wiary....bedzie dobrze....ja wierze!przytulaski....
Enka...wszystkie doskonale Cie rozumiemy...więc jesli masz przebe...;-)
Przyszłamamusiu...kciuki zacisnięte....powodzenia...
Carri...tesknimy.....wracaj.....
Niusia....jak u Was?
Wszystkim smutaskom mówimy NIE.....przytulaski dla potrzebujących.....
Also,Aga Ir,Wonka,Doka,Pixelka,Pyzunia,Wróbelek,Marlenka,Szafirek,Alutka,
Ola,Ona,Agi,Kinguś,Karolka,Allaa,Anesto,Dlaczegotak,Gabi,Guska,Dilajla,
Emy,Angelka,Marti,Selenka,Mała,Cyniczna,Jezyk,Ozkane,Scarlet,Hania,......i cała reszte kobietek tulę i zycze miłego dnia.....
Doczytałam wasza wczorajsza produkcje......
Słodziutka.....ja podpisze się pod slowami dziewczyn....Anioł i tyle...bardzo ciesze się ,ze u Mamy trochę lepiej...oby tak dalej....
Kasiek....sorki ze zwracam uwagę....ale to na szczęscie nie u mnie te plamienia...zdrówka kochana i oby te bóle juz odpusciły....
Alicja...kurcze no moze nie byłoby tak zle z Twoją kiecką...wkoncu cyc mi się powiększył...tylko problem jest inny...ja i biała kiecka juz do siebie nie pasujemy...:-(....nerwy sa normalne kochana...bedzie dobrze.....
Syluś...więcej wiary....bedzie dobrze....ja wierze!przytulaski....
Enka...wszystkie doskonale Cie rozumiemy...więc jesli masz przebe...;-)
Przyszłamamusiu...kciuki zacisnięte....powodzenia...
Carri...tesknimy.....wracaj.....
Niusia....jak u Was?
Wszystkim smutaskom mówimy NIE.....przytulaski dla potrzebujących.....
Also,Aga Ir,Wonka,Doka,Pixelka,Pyzunia,Wróbelek,Marlenka,Szafirek,Alutka,
Ola,Ona,Agi,Kinguś,Karolka,Allaa,Anesto,Dlaczegotak,Gabi,Guska,Dilajla,
Emy,Angelka,Marti,Selenka,Mała,Cyniczna,Jezyk,Ozkane,Scarlet,Hania,......i cała reszte kobietek tulę i zycze miłego dnia.....