reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kingus sliczny brzusio:):):)
a ja sie ostatnio cieszylam ze we wszystkie swoje ciuchy wchodze ech......no i wchodze.....ale nie wygodnie mi bo brzuszek przeszkadza ech......no i chyba jednak trzeba bedzie cosik jeszcze kupic na tylek:):):):)

reklama
Aga, no niestety najwięcej sie rośnie w 3 trymestrze a to jeszcze przed toba hehehe...taki to los ciężarówki...ja kupiam na allegro za 15 zł 8 szt ubranek ciazowych S i we wszystkie idealnie wchodze, w tym 2 spódnice happy mum, spodnie dzinsy h&m, 2 szt slicznych eleganckich spodenek happy mum-czarne i szare do klan, i jeszcze bojówki dorothy perkins -so kolan i długie czarne-w sumie wartość zestawu nowego ze sklepu >600zł, dostałam kilka bluzek, tuniczek od koleżanek i chyba ciezko mi bedzie sie z tymi ubrankami pożegnac bo wygladaja extra.....

ech pixela.....sama juz widze ze teraz malenstwo rosnie jak nie wiem co......nawet majtki musialam nowe kupic bo te sprzed ciazy jakos dziwnie zwijaly mi sie pod brzuszkime i bylo to dosc niewygodne:):):)
no ja z ciuchow mam kilka bluzeczek typowo ciazowych ....spodnie tylko jedne czarne z materizlu z M&M mama ....z podwijanymi nogawkami na rybaczki.....fajne.....nie licze dresowych spodni bo to normalne.....no ale oprocz tego na dobra sprawe to wybory zbytniego nie mam i trza bedzie cos kupic:)ja z allegro nie korzystam niestety.....ale za to mam kilka ciuchlandow tu i czasem zagladam.....szkoda mi tak wydac kase na cizowe ciuchy ktorych pozniej nie bede nosic.....

Cyniczna, jak fajnie Cię widzieć! Wnosisz tyle optymizmu, zaglądaj do nas częściej.

Syla, ja też miałam obrzydzenie do mięsa i zgagę po nabiale, ale to bardziej na początku. Teraz za przeproszeniem żrę wszystko, normalnie jak odkurzacz. Dzisiaj chyba z 10 ptasich mleczek wsunęłam i 5 krówek. Chyba to na zapas podświadomie, bo bardzo chciałabym piersią karmić, a wtedy to wszystkiego tak nie pojem, hihi.

Aga, no czas na ciuszki ciążowe. Ja za dużo sama nie kupiłam, bo sporo dostałam od koleżanki.

Kinguś, śliczny brzusio!

A ja właśnie wróciłam z miasta i jestem padnięta. Dzisiaj pierwszy raz, wreszcie ktoś mi miejsca ustąpił w trajtku, bo normalnie to znieczulica. Samochód co prawda stoi pod domem, ale lekarz nie kazał mi już samej jeździć. Babie to dużo nie trzeba, poszłam nakupiłam parę rzeczy i zadowolona jak 150. Tyle, że zmachana jestem. Kupiłam sobie 2 staniki do karmienia, sukienkę, która będzie robić za koszulę nocną najprawdopodobniej, siostrze sexi piżamkę (mega przecenioną) i mężowi chyba z 4 pary gaci, do których gratis dostał skarpetki. No i wreszcie dolazłam do tego sklepu dla plastyków i kupiłam 3 ramki.

Idę się chyba walnąć na łóżko, bo naprawdę padam. A potem za obiad się biorę. Buziole kochane.

ja stwierdziłam, ze ciuszków mi trzeba sporo bo pracowałam do 24tc i codziennie wychodze do ludzi na spacery z wiki a tu sporo ładnych zadbanych ciezarówek...ale naprawde trafiłam na tym allegro nieziemsko, wiec za 15 zł mam sliczne firmowe ubrania ciazowe i przynajmniej czuje sie fajnie, wygodnie i modnie...choc to nie jest ważne heheh ładne ubranko poprawia nastrój :-) zwlaszcza jak na karku +8kg i pupa rośnie....

a u mnie gatki nadal dobre :-) i starcza do konca napewno

hejka ja tez padnięta jestem wyciągnęłam meza do sklepu pod blokiem obuwniczego bo chcialam nowe kapcie...hhhi

co do ciuchów ciążowych to ja mialam z przed roku no ale na lato mam tylko jedne lniane biale rynaczki na gumie z C &A i tunike, mama teraz kupila mi jeszcze jedną białą tunike z długim rękawem tez taką lnianą, ale ja za wiele nie potrzebuje bo i tak leze, z 3 par spodni ciążowych jakie mam to jedne mialam na sobie tyl co do szpitala a tak to mam dres.
w C &A mają fajna ciążówke a i na normalym stoisku dla pan mozna kupic tuniki w większych rozmiarach za nieduze pieniądze.
a gacie to kupione mam z CANPOLU takie pod brzuszek specjalne i w nich mi najwygodniej, biale bawelniane za 9 zl.

A ja jestem po badaniu, byłam wczoraj, niunka ma 5,5 cm i serduszko pieknie bije. Jeszcze badanie przezierności mam miec za 10 dni, ale babka ma mi je zrobić w szpitalu ( lepszy sprzet niz u niej w gabinecie). Mdłości przeszły i czuje sie ok.
Jeśli chodzi o ciuszki ciążowe, to ja trochę kupiłam a trochę dostałąm, za dużo nie będe ich gromadzić, bo one mają starczyć na kilka miesięcy tylko, to szkoda kasiorki.
Słodziutka fajnie ze u mamy lepiej, oby tak dalej. Pozdrowionka.
Syla 28, cyniczna, also i pozostałe brzuchatki, zazdroszcze Wam, bo Wy już macie z górki, a przede mną jeszcze taka długa droga... ech....
Pozdrawiam gorąco wszystkie dziewczynki:tak:

reklama
Do góry