reklama
Alla, super bryka! Kubuś na pewno będzie zachwycony, hihi.
Wróbelku cieszę się, że z dzidzią wszystko ok.
A ja zdążyłam poprasować i wywiesić pranie i kolejne się pierze. Zaraz idę do miasta po małe zakupy, bo pogoda piękna. Poza tym to czekam na telefon z banku w sprawie kredytu i już mnie cholera bierze.
Wróbelku cieszę się, że z dzidzią wszystko ok.
A ja zdążyłam poprasować i wywiesić pranie i kolejne się pierze. Zaraz idę do miasta po małe zakupy, bo pogoda piękna. Poza tym to czekam na telefon z banku w sprawie kredytu i już mnie cholera bierze.
allaa
Fanka BB :)
Wróbelku na pewno będzie dobrze, tylko się oszczędzaj i leż. Z Sylwią będzie wam raźniej.
Marzenko ja też jeszcze w łóżku;-). Also skad Ty masz tyle energii???Ja ostatnio z sił opadłam. Wczoraj pojechaliśmy do Gdańska po wózek a jak wróciliśmy to ja padłam i od wczoraj tak leże;-).
Marzenko ja też jeszcze w łóżku;-). Also skad Ty masz tyle energii???Ja ostatnio z sił opadłam. Wczoraj pojechaliśmy do Gdańska po wózek a jak wróciliśmy to ja padłam i od wczoraj tak leże;-).
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
wrobelku ciesze sie ze jest ok ...tylko uwazaj na siebie ...a zostajesz w szpitalu czy mozesz lezec w domciu?
No chwilowo jeszcze szpital bo musza ustawic mi leki, ale ja sie po nich czuje dobrze wiec kto wie moze jutro mnie wypisza......... mam taka nadzieje nie cierpie szpitali........................
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
uciekam bo zaraz mi sie laptop rozladuje a tu zadne gniazdko jak na zlosc nie dziala hahahaha Trzymajcie sie
wrobelku wiec trzymam kciuki za szybki powrot do domciiu...tak swoja droga to niezly ten szpital ze mozesz i laptopa miec hehe...do napisania trzymaj sie
alla wiec podaje reke ...ja juz wsaje ale ty lez kochana ile sie da ....
alla wiec podaje reke ...ja juz wsaje ale ty lez kochana ile sie da ....
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
dzięki za wszystkie ciepłe słowa
nasza służba zdrowia niestety jest jaka jest ciężko o dobrych specjalistów ale jednak tacy są
powoli się ogarniam zrobilam pranko na jutro w planach prasowanie a dziś jeszcze obiecałam Werci plac zabaw staram się nie myśleć nie zadawać sobie pytań w ciągu dnia się udaje ale najgorsze jest gdy przychodzi wieczór wtedy myśli same nachodzą
gdybyście chciały poznac nas bliżej zostawiam link do mojej strony na nk bo tu się jeszcze nie orientuje jak można wstawiać zdjęcia
miłego popołudnia kochane
cieszę się że jesteście
Logowanie do nasza-klasa.pl
nasza służba zdrowia niestety jest jaka jest ciężko o dobrych specjalistów ale jednak tacy są
powoli się ogarniam zrobilam pranko na jutro w planach prasowanie a dziś jeszcze obiecałam Werci plac zabaw staram się nie myśleć nie zadawać sobie pytań w ciągu dnia się udaje ale najgorsze jest gdy przychodzi wieczór wtedy myśli same nachodzą
gdybyście chciały poznac nas bliżej zostawiam link do mojej strony na nk bo tu się jeszcze nie orientuje jak można wstawiać zdjęcia
miłego popołudnia kochane
cieszę się że jesteście
Logowanie do nasza-klasa.pl
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
wrobelek dobrze ze dzidzia ok lez odpoczywaj i nie przemeczaj sie
wrobelek dobrze ze dzidzia ok lez odpoczywaj i nie przemeczaj sie
reklama
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Witam
kaska0201 cieszę się ze już masz to za sobą. Przez całe święta myslałam o Tobie i o tym jaksobiez tym radzisz.
Mnie też strasznie bolał brzuch po zabiegu, nie pomagały żadne lekarstwa. O lekarstwo zadbałam sam w końcu - wiem że po zabiegu nie ma się ochoty na "przytulanie" :-) z lubym ale muszę przyznać że właśnie po tym ból minął jak ręką odjął.
Bardzo Ci wspłóczuję ale wieszże teraz to musi być już coraz lepiej.
Ja własnie dostałam pierwszą @ po zabiegu i mam nadzieję że bedzie juz dobrze.
Bardzo gorąco Cię ściskam.
Resztę kobietek seeeeeeeeeeerdeeeeecznie pozdrawiam.
kaska0201 cieszę się ze już masz to za sobą. Przez całe święta myslałam o Tobie i o tym jaksobiez tym radzisz.
Mnie też strasznie bolał brzuch po zabiegu, nie pomagały żadne lekarstwa. O lekarstwo zadbałam sam w końcu - wiem że po zabiegu nie ma się ochoty na "przytulanie" :-) z lubym ale muszę przyznać że właśnie po tym ból minął jak ręką odjął.
Bardzo Ci wspłóczuję ale wieszże teraz to musi być już coraz lepiej.
Ja własnie dostałam pierwszą @ po zabiegu i mam nadzieję że bedzie juz dobrze.
Bardzo gorąco Cię ściskam.
Resztę kobietek seeeeeeeeeeerdeeeeecznie pozdrawiam.