reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzień dobry

rzeczywiście śpiochy wstawać!!!!
Ja do końca tygodnia mam popołudniowe zmiany wiec jestem wyspana ale jakoś brak energii do pracy:-(

piękne słoneczko świeci więc miłego i spokojnego dnia:-)

reklama
witaski

od dzisiaj kilka dni wolnego od pracy...sloneczko pieknie swieci wiec zaraz uciekam polazic po sklepach ...i na poczte odebrac aniolki od niusi:-)

Dzień dobry kobietki :-)

Jak te święta szybko minęły!
A w tym roku moje były bardzo udane.
W lany poniedziałek zostaliśmy zaproszeni do sezonowego domku nad jeziorem cioci M. coś pięknego! Z tarasu widok na jezioro. ACH! Jak zamarzyło mi się też mieć taki domek. (M wypatrzył, że niedaleko jest pusta działka :-):-):-))
Zamieszczam Wam ten widoczek:
cimg1762i.jpg

To i ja się przywitam po świętach, nawet nie zdążyłam Wam złożyć życzeń świątecznych przed, byłam zabiegana, nie miałam czasu włączyć kompa, a i wyjechaliśmy do teściów dzień wcześniej, sorki.:zawstydzona/y:

Mirosłava sto lat i spełnienia marzeń.
Gabi- jak dobrze, że już wracacie do domku.
Saleminka - witaj, bedzie dobrze, głowa do góry;-)
Marti83- nie martw się, teraz będzie dobrze, na pewno:tak:
Słodziutka- co u Ciebie?Napisz jak tam twoja mama? u nas wszystko ok, od 5 dni mam spokój z mdłościami, odpukać w niemalowane.
Aga Aj- nie wiem czy już gratulowałam, tak czy tak gratulki i zdrówka życzę.
Wszystkie Was dziewczynki bez wyjątku pozdrawiam serdecznie:-)

kochana moje
wczoraj jednak nie mialam przymairki bo nie zdazylam buuu
nie wiem czy bede miala teraz czas do Was zagladac po codziennie bede miala polatane buuu niech to wszystko sie juz skonczy bo zmeczona jestem
wiec sie nie martwcie o mnie jak troche mnie nie bedzie
sciskam caluje i kocham Was wszystkie :*

Dzień dobry dziewczynki:tak:
Po pierwsze bardzo się cieszę że ANIA wraca do domku:-D
Ja staram się dużo odpoczywać, mężuś mnie wyręcza prawie we wszystkim:-D
dzisiaj byłam zawieźć zwolnienie do pracy :sorry: nie było najgorzej.
Poza tym staram się myśleć pozytywnie i czekam do 28 kiedy to mam nadzieję że zobaczę i usłyszę serduszko mojego robaczka:-D
Dziś chyba dopadły mnie mdłości po śniadanku:sorry: chyba, że to soczek pomarańczowy tak na mnie wpłynął(mężuś mi wycisnął ze świeżch pomarańczy):tak:

Kochane wszystkim Wam życzę miłego dnia:*

reklama
Chciałam powiedzieć dzień dobry! U nas piękna pogoda, za chwilę idę do miasta. Zdążyłam już dzisiaj pobrać krew i być u internisty, bo kaszle strasznie od jakichś 2 tygodni, szczególnie rano i wieczorem. Okazało się, że mam wirusowe zapalenie zatok, a właściwie i tak nic nie mogę na to brać poza wapnem i siemiem lnianym.

Do góry