reklama
S
Sonita
Gość
Dzień dobry kobietki :-)
Jak te święta szybko minęły!
A w tym roku moje były bardzo udane.
W lany poniedziałek zostaliśmy zaproszeni do sezonowego domku nad jeziorem cioci M. coś pięknego! Z tarasu widok na jezioro. ACH! Jak zamarzyło mi się też mieć taki domek. (M wypatrzył, że niedaleko jest pusta działka :-):-):-))
Zamieszczam Wam ten widoczek:
Jak te święta szybko minęły!
A w tym roku moje były bardzo udane.
W lany poniedziałek zostaliśmy zaproszeni do sezonowego domku nad jeziorem cioci M. coś pięknego! Z tarasu widok na jezioro. ACH! Jak zamarzyło mi się też mieć taki domek. (M wypatrzył, że niedaleko jest pusta działka :-):-):-))
Zamieszczam Wam ten widoczek:
To i ja się przywitam po świętach, nawet nie zdążyłam Wam złożyć życzeń świątecznych przed, byłam zabiegana, nie miałam czasu włączyć kompa, a i wyjechaliśmy do teściów dzień wcześniej, sorki.
Mirosłava sto lat i spełnienia marzeń.
Gabi- jak dobrze, że już wracacie do domku.
Saleminka - witaj, bedzie dobrze, głowa do góry;-)
Marti83- nie martw się, teraz będzie dobrze, na pewno
Słodziutka- co u Ciebie?Napisz jak tam twoja mama? u nas wszystko ok, od 5 dni mam spokój z mdłościami, odpukać w niemalowane.
Aga Aj- nie wiem czy już gratulowałam, tak czy tak gratulki i zdrówka życzę.
Wszystkie Was dziewczynki bez wyjątku pozdrawiam serdecznie:-)
Mirosłava sto lat i spełnienia marzeń.
Gabi- jak dobrze, że już wracacie do domku.
Saleminka - witaj, bedzie dobrze, głowa do góry;-)
Marti83- nie martw się, teraz będzie dobrze, na pewno
Słodziutka- co u Ciebie?Napisz jak tam twoja mama? u nas wszystko ok, od 5 dni mam spokój z mdłościami, odpukać w niemalowane.
Aga Aj- nie wiem czy już gratulowałam, tak czy tak gratulki i zdrówka życzę.
Wszystkie Was dziewczynki bez wyjątku pozdrawiam serdecznie:-)
S
Sonita
Gość
A i zapomniałam! Byliśmy całą tą rodzinką od strony M. w kasynie :-) i nawet wygrałam w ruletce 50zł :-)
Alicja1985
Fanka BB :)
kochana moje
wczoraj jednak nie mialam przymairki bo nie zdazylam buuu
nie wiem czy bede miala teraz czas do Was zagladac po codziennie bede miala polatane buuu niech to wszystko sie juz skonczy bo zmeczona jestem
wiec sie nie martwcie o mnie jak troche mnie nie bedzie
sciskam caluje i kocham Was wszystkie :*
wczoraj jednak nie mialam przymairki bo nie zdazylam buuu
nie wiem czy bede miala teraz czas do Was zagladac po codziennie bede miala polatane buuu niech to wszystko sie juz skonczy bo zmeczona jestem
wiec sie nie martwcie o mnie jak troche mnie nie bedzie
sciskam caluje i kocham Was wszystkie :*
Dzień dobry dziewczynki
Po pierwsze bardzo się cieszę że ANIA wraca do domku
Ja staram się dużo odpoczywać, mężuś mnie wyręcza prawie we wszystkim
dzisiaj byłam zawieźć zwolnienie do pracy nie było najgorzej.
Poza tym staram się myśleć pozytywnie i czekam do 28 kiedy to mam nadzieję że zobaczę i usłyszę serduszko mojego robaczka
Dziś chyba dopadły mnie mdłości po śniadanku chyba, że to soczek pomarańczowy tak na mnie wpłynął(mężuś mi wycisnął ze świeżch pomarańczy)
Kochane wszystkim Wam życzę miłego dnia:*
Po pierwsze bardzo się cieszę że ANIA wraca do domku
Ja staram się dużo odpoczywać, mężuś mnie wyręcza prawie we wszystkim
dzisiaj byłam zawieźć zwolnienie do pracy nie było najgorzej.
Poza tym staram się myśleć pozytywnie i czekam do 28 kiedy to mam nadzieję że zobaczę i usłyszę serduszko mojego robaczka
Dziś chyba dopadły mnie mdłości po śniadanku chyba, że to soczek pomarańczowy tak na mnie wpłynął(mężuś mi wycisnął ze świeżch pomarańczy)
Kochane wszystkim Wam życzę miłego dnia:*
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
reklama
Chciałam powiedzieć dzień dobry! U nas piękna pogoda, za chwilę idę do miasta. Zdążyłam już dzisiaj pobrać krew i być u internisty, bo kaszle strasznie od jakichś 2 tygodni, szczególnie rano i wieczorem. Okazało się, że mam wirusowe zapalenie zatok, a właściwie i tak nic nie mogę na to brać poza wapnem i siemiem lnianym.