reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witajcie Dziewczynki.....
Ehhh jakie te Święta nudne.....buuuu.....
Pixelka....brzusio superasny...i jaka róznica.....
Sylwia....wyglądacie pięknie...i jaki spory ten Maluszek co brzusio Ci rozpycha....
Przyszłamamusiu...ja trzymam mocno kciukaski aby brak @ oznaczał Fasoleczkę...
Aga 34....cięzko jest okreslic kiedy pierwsza @ się zjawi...mówi się ze od 4 do 6 tygodni...ale były Dziewczynki które czekały jeszcze dłużej więc jak widzisz nie ma reguły....
Martwię się o Gabi i Anilkę...jesli Któras ma jakies wiesci ....

Jutro rano lece na betke.....ehh...troszkę sie boję...oby była taka jaka byc powinna....

Alla,Also,Aga Ir,Anesto,Dilajla,Guska,Cyniczna,Sasetka,Sonita,Hanka,Scarlet,
Iławiana,Marlenka,Koti,Alutka,Alicja,Dlaczegotak,Selenka,Kasiek,Edytka,
DorotaSochacka,Kaska,Kingus,Karolka,Magda,Wróbelek,Szafirek.....i wszystkie niewymienione Dziewczynki pozdrawiam bardzo serdecznie i zyczę milusiego dnia.

dzien doberek:)

sylwia ja zawsze mialam taki zgrabne brzuszki wiec sie nie martwie tym:) ciesze sie bo latwiej ze wszystkim jak sie nie ma duzego brzuchalka:)ja jak na 6 miesiac wcale nie wygladam jak ciezarna tak na uoartego:) zalezy co zaloze hehheh i czy chce zeby bylo widac:) choc juz trudniej do ukrycia:)

Witajcie świątecznie.My za godzinkę do mojej mamy ale wieczorkiem już w domu:-)

Kaska0201 jutro myslami będę z tobą,nie bój się,jesteśmy silne,przejdziesz i przez to doświadczenie.

Syla,Pixella brzusia już bardzo widoczne:tak:

Pszyszła-mamusia dopóki @ się nie rozkręci jest nadzieja.

Wszystkim życzę słonecznego i spokojnego świętowania.

Hej dziewczynki moje kochane :****
Kinius juz praiwe 14tc :rofl2::rofl2: superrrr :-D:-D
Kusicielko 3mam kciuki za jutrzejsza betke :*
Slodziutka:*
Sylka piekniasi brzusi a jaki duzuy:szok::laugh2:
Pixellko i u Ciebie wreszcie widac maluszka :laugh2::laugh2:
Selenka jak tam Madziulka fika koziołki :eek::laugh2:
a co u Gabi i Małej Ani wie ktoras :zawstydzona/y:
Alla Also Guska przygotowane na rozpakowanie :rofl2::rofl2::rofl2:
wszystkie rzeczy dla maluszkow kupione :rofl2::rofl2:
Marzenka Marlenka :****
Carrunia jak tam remoncik???
Ola jak posprzatalas hihihih w koncu ;-)
dziewczynki wszystkie Was kochane sciskam i caluje najbarziej te nie wymienione
chcialabym jeszcze popisac troche ale jesetmy z mama zaproszen na obiad do tesciow :szok::szok::szok::szok::szok::eek::eek::eek::eek:

reklama
Do góry