kinguś
Nie poddam się
Śliczny, łezka mi się zakręciłato moj synek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczny, łezka mi się zakręciłato moj synek
Witam dziewczynki.
Zaraz zmykam pod prysznic i do fryca znów 3-4 godziny wyjęte z życiorysu "uwielbiam" to
Ale ciii nie narzekam.
dzieciom i tacie "przy okazji"
przyszła mamusia (Ola?) i jak Tobie minął weekend bo nam wszystkim ładnie odpisujesz ale nic nie piszesz co u Ciebie?
Fasolki piękne. I powiem WAM że jakby mi straczyło sił i pieniążków to wziełabym wszystkie a co? Po stratach całkowicie człowiek inaczej podchodzi do pewnych zagadnień
Witam kochane kobietki, życzę miłego poniedziałku i w ogóle całego tygodnia :-)
Trzymajcie za mnie kciuki, bo mam (zaległe) dzisiaj dwa i jutro jeden egzamin na uczelni ;-)
P.S. Zostawiam Wam czekoladki, częstujcie się :-)
czesc dziewczyny długo mnie nie było ...... jestem w 6 tyg ciązy i teraz nie wiem czy sie bać czy cieszyć???? jeszcze nie byłam u gin i nie wiem kiedy sie odważe pójść... pozdrawiam wszystkie dziewczynki
dziewcznyki!
wróciłam! polowli wracam do swiata siedzacych, bo dzi zdjecli mi pierwsze szwy...
dzieki za wszystkie gratulacje-ciesze sie ze tyle osob nam kibicowało i kibicuje i cieszy sie naszym szczesciem
to teraz troche o maluszku
Adaś
waga urodzeniowa-3300 gr
długość- 54 cm
waga przy wypisie 3200 gr
najniższa w domu 3150 gr
wczoraj 3350 gr
ubranka nosi na 50 cm
wogole to mały strongmen...pani neonatolog az sie do mnie na sale pofatygowała i sie pyta co jadałam w ciazy-no sie pytam a o co chodzi, a ona mi mowi ze jak badali adasia to jednym z badan napiecia miesni jest cos takiego ze sie podaje dziecku palce do złapania i lekko podnosi za rece-a moj adas podciagnał głowke do góry....i jako jedyne dziecko na oddziale polozony na brzuszku podnosił głowe....
dzis ma 8 dni i polozony na boczku potrafi sie przekrecic na plecy, a lezac na plecach potrafi sie przekrecic na bok..
spi tylko na boczku lub na brzuszku, na plecach nie znosi
i nie lubi byc noszony w poziomie-polpoziom-taka kolyska, lub na klacie z głowka przy szyi lub na ramieniu..
u nas jest pieknie
mały przesypia w nocy 6 godzin bez przerwy...ostatnie karmienie ma od ok 23 do 23.30-23.40 i potem dopiero ok 5.40 rano...
potem je ok 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 i 21.00...mniej wiecej, po wahniecia ma polgodzinne
pokarmu mam mase-do tego stopnia ze w sobote miałam nawał z 39 stopniowa goraczka który zakonczył sie wizyta w szpitalu...i efektem jest zamrozone 12 porcji po 50 ml mleka...od srody do dzis...
jedyne czego adas nie cierpi to przebierania-robi sie czerwony jak straz pozarna i wrzeszczy straszliwe...