reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
sonita poprostu sama sie nie doceniasz:):):) mysl pozytywnie a zdasz kochana.....
no nie wiem czy zazdroscisz......wielki dom....3 dzieci...i malz do obrobienia hehehhehe roboty co niemiara:):):):):)ale ja to lubie:) a jak 4 sie urodzi to dopiero bedzie kongo hahahahha......zapakowac wszystkich do auta i porozwozic do 2 roznych szkol potem zakupy sprzatanie gotowanie hehheheh.....wtedy to ja juz chyba czasu miec nie bede....

Beti, kochana bardzo się cieszę. Nie napiszę Ci, żebyś się nie bała, bo sama panikowałam i nadal panikuję. Postaraj się jednak być jak najbardziej spokojna i jak najwięcej tłumacz sobie, że nie masz na nic wpływu i staraj się wierzyć, że będzie dobrze, choć co jakiś czas i tak złe myśli będą nadchodzić. Tak to już niestety jest po naszych przejściach, że strach czasami się cieszyć. Jeżeli chodzi o serduszko to zaczyna bić 23 dni po zapłodnieniu więc wszystko zależy od tego kiedy u Ciebie do tego zapłodnienia doszło. U jednych w 6 tygodniu już widać, a u innych jeszcze nie. Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie i maluszka, nie przemęczaj się i jak najwięcej wypoczywaj i nie słuchaj tego co mówią inni, że ciąża to nie choroba itp. My musimy być szczególnie ostrożne. Buziaczki.

Tak dziewczynki teraz moja kolej i Guśki, bo mamy ten sam termin, potem Alla. Ale ten czas leci.

Aga póki co też mam dom do wysprzątania, ogólnie wszystko podobnie oprócz trzech córek ;-) wydaje mi się, że im więcej obowiązków tym lepsza organizacja, dyscyplina i wszystko masz zrobione, a nie tak jak ja zamiast się uczyć w sobotę sadziłam kwiatki :szok::-)

Witam się w ten poniedziałkowy poranek:-D ja już od 7 w pracy:-D ledwo wstałam, ale jakoś dałam radę:biggrin2: nie było mnie cały weekend, bo w sobotę ostro sprzątałam i ledwo żyłam (ale wszyściutko zrobione na święta i troszkę wystrój pokoju nawet zminiony:tak:), a później pojechałam na myjnię, bo nie miałam siły już myć auta, a jechałam do Babci na urodzinki i do Kościoła i nie wypadało takim brudasem:-p teraz, aż się świeci:tak:i jak wróciłam od Babci to już nie miałam siły na nic:biggrin2: niby wcale się, aż tak bardzo nie narobiłam, ale zmęczona byłam:baffled:

W niedziele rano, że piękna pogoda była to wybrałyśmy się z siostrami do ZOO do Opola i było super:-D troszkę się nachodziliśmy, ale fajnie tam było:biggrin2: i widziałam pełno Sówek i chcę jedną zaadoptować:tak: bo jest tam taka możliwość :-D zmęczyło mnie prowadzenie autkiem, ale muszę trenować przed wyprawą do Warszawy:-p a to już w czwartek:biggrin2:

Wczoraj mi jakieś uczulenie wyskoczyło na twarzy i mama (pielęgniarka) stwierdziła, że to może być od antybiotyku:baffled: powiedziała, żebym piła calcium to powinno przejść:tak: a dziś jeszczę zadzwonię do ginka co z tym zrobić...a dziś to już mam wszędzie -> na twarzy, dekolcie i rękach:baffled:

Witajcie miłe kobietki.

Przyszłam tylko na chwilunie napisać co u Sylwi (ale Pati już Wam napisała) dzielnie trzymamy kciuki.. !! A co do płci to dalej nie wie.. co grasuje w brzuszku.

Beatko serdeczne gratulatki. Niech tak będzie do samego końca!!

Mam wieści od Gabi.. niestety nie za dobre.
Jest w szpitalu - nie rodzi tylko z powodu spojenia bo jest bardzo źle. Do tego prawie nie ma wód. Dziecko przestało rosnąć i ogólnie kiepsko :-:)-( Z braku miejsca leży w izolatce na strychu i płacze za dzieckiem :-:)wściekła/y::no::angry:...

Tak mi przykro. Dzisiaj jest dla MNIE OKROPNY DZIEŃ....

mamę wzieli do szpitala.. nie jest dobrze... kłotnia z mężem.. :angry::wściekła/y::no::no::no:

Zmykam.

Kochana przytulam, żeby nie było Ci tak ciężko...<przytul>

Ja tylko na chwilunię. Edytka do Mnie dzwoniła, Gabi urodziła. Nie wiem kiedy, nie wiem jak ani nic nie wiem o malutkiej jej córeczce. Przypuszczam,że Edi zda Wam szczegółową relację jak dotrze do domku.
Gabi, tak się cieszę!!!!! Gratuluję. :-):-):-)
Zmykam.

Gabi ogromne gratulacje, że Maleńka jest już na świecie:-D a na dodatek moja imienniczka Ania:tak:

Witam nowe forumowiczki:-D jak się wszystkie czujecie???

P.S. Ciężko wszystko nadrobić i zapamiętać:baffled:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny dawno nie zagladałam jestem po hsg miałam 23 marca wszystko jest ok to dobrze . zrobilam juz badania na cytomegalie ,TSH toxoplazmoze i jakies jeszcze tylko nie pamietam jak sie nazywaja czekam na wyniki . w czwartek znowu do poznania po wyniki i do lekarza wiecie co spuznia mi sie okres po tym badaniu czy to normalne ? ja mam zawsze regularny teraz 2 razy mi sie spuznil i sie znow denerwujepozdrawiam ;-)

dzieczyny tak duzo piszecie ze nie nadazam czytac:):)hih chyba musze isc na jakis kurs szybkiego czytania bonie wyrobie przy was:):)

bardzo sie ciesze z Waszych Fasolek,pomimo ze sie nie znamy :)
my bedziemy probowac po naszym slubie w maju bo teraz za duzo stresow z tym wszystkim i wogole. zobaczymy co czas pokaze:):)

gratuluje wszystkim mamusiom i zafasolkowanym:) jak tak sobie czytam o was
to z kazdymm kolejnym postem wierze ze ja tez bede niedlugo szczesliwa mamusia:):):):):)
pozdrawiam

reklama
Do góry