reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
sonita poprostu sama sie nie doceniasz:):):) mysl pozytywnie a zdasz kochana.....
no nie wiem czy zazdroscisz......wielki dom....3 dzieci...i malz do obrobienia hehehhehe roboty co niemiara:):):):):)ale ja to lubie:) a jak 4 sie urodzi to dopiero bedzie kongo hahahahha......zapakowac wszystkich do auta i porozwozic do 2 roznych szkol potem zakupy sprzatanie gotowanie hehheheh.....wtedy to ja juz chyba czasu miec nie bede....

Beti, kochana bardzo się cieszę. Nie napiszę Ci, żebyś się nie bała, bo sama panikowałam i nadal panikuję. Postaraj się jednak być jak najbardziej spokojna i jak najwięcej tłumacz sobie, że nie masz na nic wpływu i staraj się wierzyć, że będzie dobrze, choć co jakiś czas i tak złe myśli będą nadchodzić. Tak to już niestety jest po naszych przejściach, że strach czasami się cieszyć. Jeżeli chodzi o serduszko to zaczyna bić 23 dni po zapłodnieniu więc wszystko zależy od tego kiedy u Ciebie do tego zapłodnienia doszło. U jednych w 6 tygodniu już widać, a u innych jeszcze nie. Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie i maluszka, nie przemęczaj się i jak najwięcej wypoczywaj i nie słuchaj tego co mówią inni, że ciąża to nie choroba itp. My musimy być szczególnie ostrożne. Buziaczki.

Tak dziewczynki teraz moja kolej i Guśki, bo mamy ten sam termin, potem Alla. Ale ten czas leci.

Aga póki co też mam dom do wysprzątania, ogólnie wszystko podobnie oprócz trzech córek ;-) wydaje mi się, że im więcej obowiązków tym lepsza organizacja, dyscyplina i wszystko masz zrobione, a nie tak jak ja zamiast się uczyć w sobotę sadziłam kwiatki :szok::-)

Witam się w ten poniedziałkowy poranek:-D ja już od 7 w pracy:-D ledwo wstałam, ale jakoś dałam radę:biggrin2: nie było mnie cały weekend, bo w sobotę ostro sprzątałam i ledwo żyłam (ale wszyściutko zrobione na święta i troszkę wystrój pokoju nawet zminiony:tak:), a później pojechałam na myjnię, bo nie miałam siły już myć auta, a jechałam do Babci na urodzinki i do Kościoła i nie wypadało takim brudasem:-p teraz, aż się świeci:tak:i jak wróciłam od Babci to już nie miałam siły na nic:biggrin2: niby wcale się, aż tak bardzo nie narobiłam, ale zmęczona byłam:baffled:

W niedziele rano, że piękna pogoda była to wybrałyśmy się z siostrami do ZOO do Opola i było super:-D troszkę się nachodziliśmy, ale fajnie tam było:biggrin2: i widziałam pełno Sówek i chcę jedną zaadoptować:tak: bo jest tam taka możliwość :-D zmęczyło mnie prowadzenie autkiem, ale muszę trenować przed wyprawą do Warszawy:-p a to już w czwartek:biggrin2:

Wczoraj mi jakieś uczulenie wyskoczyło na twarzy i mama (pielęgniarka) stwierdziła, że to może być od antybiotyku:baffled: powiedziała, żebym piła calcium to powinno przejść:tak: a dziś jeszczę zadzwonię do ginka co z tym zrobić...a dziś to już mam wszędzie -> na twarzy, dekolcie i rękach:baffled:

Witajcie miłe kobietki.

Przyszłam tylko na chwilunie napisać co u Sylwi (ale Pati już Wam napisała) dzielnie trzymamy kciuki.. !! A co do płci to dalej nie wie.. co grasuje w brzuszku.

Beatko serdeczne gratulatki. Niech tak będzie do samego końca!!

Mam wieści od Gabi.. niestety nie za dobre.
Jest w szpitalu - nie rodzi tylko z powodu spojenia bo jest bardzo źle. Do tego prawie nie ma wód. Dziecko przestało rosnąć i ogólnie kiepsko :-:)-( Z braku miejsca leży w izolatce na strychu i płacze za dzieckiem :-:)wściekła/y::no::angry:...

Tak mi przykro. Dzisiaj jest dla MNIE OKROPNY DZIEŃ....

mamę wzieli do szpitala.. nie jest dobrze... kłotnia z mężem.. :angry::wściekła/y::no::no::no:

Zmykam.

Kochana przytulam, żeby nie było Ci tak ciężko...<przytul>

Ja tylko na chwilunię. Edytka do Mnie dzwoniła, Gabi urodziła. Nie wiem kiedy, nie wiem jak ani nic nie wiem o malutkiej jej córeczce. Przypuszczam,że Edi zda Wam szczegółową relację jak dotrze do domku.
Gabi, tak się cieszę!!!!! Gratuluję. :-):-):-)
Zmykam.

Gabi ogromne gratulacje, że Maleńka jest już na świecie:-D a na dodatek moja imienniczka Ania:tak:

Witam nowe forumowiczki:-D jak się wszystkie czujecie???

P.S. Ciężko wszystko nadrobić i zapamiętać:baffled:

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny dawno nie zagladałam jestem po hsg miałam 23 marca wszystko jest ok to dobrze . zrobilam juz badania na cytomegalie ,TSH toxoplazmoze i jakies jeszcze tylko nie pamietam jak sie nazywaja czekam na wyniki . w czwartek znowu do poznania po wyniki i do lekarza wiecie co spuznia mi sie okres po tym badaniu czy to normalne ? ja mam zawsze regularny teraz 2 razy mi sie spuznil i sie znow denerwujepozdrawiam ;-)

dzieczyny tak duzo piszecie ze nie nadazam czytac:):)hih chyba musze isc na jakis kurs szybkiego czytania bonie wyrobie przy was:):)

bardzo sie ciesze z Waszych Fasolek,pomimo ze sie nie znamy :)
my bedziemy probowac po naszym slubie w maju bo teraz za duzo stresow z tym wszystkim i wogole. zobaczymy co czas pokaze:):)

gratuluje wszystkim mamusiom i zafasolkowanym:) jak tak sobie czytam o was
to z kazdymm kolejnym postem wierze ze ja tez bede niedlugo szczesliwa mamusia:):):):):)
pozdrawiam

reklama
Do góry