reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzieczyny tak duzo piszecie ze nie nadazam czytac:):)hih chyba musze isc na jakis kurs szybkiego czytania bonie wyrobie przy was:):)

bardzo sie ciesze z Waszych Fasolek,pomimo ze sie nie znamy :)
my bedziemy probowac po naszym slubie w maju bo teraz za duzo stresow z tym wszystkim i wogole. zobaczymy co czas pokaze:):)

gratuluje wszystkim mamusiom i zafasolkowanym:) jak tak sobie czytam o was
to z kazdymm kolejnym postem wierze ze ja tez bede niedlugo szczesliwa mamusia:):):):):)
pozdrawiam

Kochana Ty ,masz ślub tydzień po mnie:-D jak tam przygotowania??? A zaręczyny mieliśmy tez w grudniu, ale 13:-D tylko, że 2008 roku:-D

reklama
dziewcznyki!

wróciłam! polowli wracam do swiata siedzacych, bo dzi zdjecli mi pierwsze szwy...

dzieki za wszystkie gratulacje-ciesze sie ze tyle osob nam kibicowało i kibicuje i cieszy sie naszym szczesciem

to teraz troche o maluszku

Adaś
waga urodzeniowa-3300 gr
długość- 54 cm
waga przy wypisie 3200 gr
najniższa w domu 3150 gr
wczoraj 3350 gr

ubranka nosi na 50 cm

wogole to mały strongmen...pani neonatolog az sie do mnie na sale pofatygowała i sie pyta co jadałam w ciazy-no sie pytam a o co chodzi, a ona mi mowi ze jak badali adasia to jednym z badan napiecia miesni jest cos takiego ze sie podaje dziecku palce do złapania i lekko podnosi za rece-a moj adas podciagnał głowke do góry....i jako jedyne dziecko na oddziale polozony na brzuszku podnosił głowe....

dzis ma 8 dni i polozony na boczku potrafi sie przekrecic na plecy, a lezac na plecach potrafi sie przekrecic na bok..

spi tylko na boczku lub na brzuszku, na plecach nie znosi

i nie lubi byc noszony w poziomie-polpoziom-taka kolyska, lub na klacie z głowka przy szyi lub na ramieniu..

u nas jest pieknie

mały przesypia w nocy 6 godzin bez przerwy...ostatnie karmienie ma od ok 23 do 23.30-23.40 i potem dopiero ok 5.40 rano...
potem je ok 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 i 21.00...mniej wiecej, po wahniecia ma polgodzinne

pokarmu mam mase-do tego stopnia ze w sobote miałam nawał z 39 stopniowa goraczka który zakonczył sie wizyta w szpitalu...i efektem jest zamrozone 12 porcji po 50 ml mleka...od srody do dzis...

jedyne czego adas nie cierpi to przebierania-robi sie czerwony jak straz pozarna i wrzeszczy straszliwe...

Wczoraj mi jakieś uczulenie wyskoczyło na twarzy i mama (pielęgniarka) stwierdziła, że to może być od antybiotyku:baffled: powiedziała, żebym piła calcium to powinno przejść:tak: a dziś jeszczę zadzwonię do ginka co z tym zrobić...a dziś to już mam wszędzie -> na twarzy, dekolcie i rękach:baffled:
Mam nadzieje, że szybko zniknie:tak::tak:

czesc dziewczyny dawno nie zagladałam jestem po hsg miałam 23 marca wszystko jest ok to dobrze . zrobilam juz badania na cytomegalie ,TSH toxoplazmoze i jakies jeszcze tylko nie pamietam jak sie nazywaja czekam na wyniki . w czwartek znowu do poznania po wyniki i do lekarza wiecie co spuznia mi sie okres po tym badaniu czy to normalne ? ja mam zawsze regularny teraz 2 razy mi sie spuznil i sie znow denerwujepozdrawiam ;-)
Witaj. Niestety nie wiem czy @ może się spóźniać wydaje mi się, że tak jak będziesz u lekarza to Ci na pewno powie. Trzymam kciuki za wyniki.

obiadek zrobiony,pranie wstawione wiec mam znow troche czasu na klikanie:)
czekam na kolezanke i jej mame i babcie bo przyjda do mnie na kawe:)
Ale Ci super a ja sama siedzę :zawstydzona/y:

to teraz troche o maluszku

Adaś
waga urodzeniowa-3300 gr
długość- 54 cm
waga przy wypisie 3200 gr
najniższa w domu 3150 gr
wczoraj 3350 gr

ubranka nosi na 50 cm

wogole to mały strongmen...pani neonatolog az sie do mnie na sale pofatygowała i sie pyta co jadałam w ciazy-no sie pytam a o co chodzi, a ona mi mowi ze jak badali adasia to jednym z badan napiecia miesni jest cos takiego ze sie podaje dziecku palce do złapania i lekko podnosi za rece-a moj adas podciagnał głowke do góry....i jako jedyne dziecko na oddziale polozony na brzuszku podnosił głowe....

dzis ma 8 dni i polozony na boczku potrafi sie przekrecic na plecy, a lezac na plecach potrafi sie przekrecic na bok..

spi tylko na boczku lub na brzuszku, na plecach nie znosi

i nie lubi byc noszony w poziomie-polpoziom-taka kolyska, lub na klacie z głowka przy szyi lub na ramieniu..

u nas jest pieknie

mały przesypia w nocy 6 godzin bez przerwy...ostatnie karmienie ma od ok 23 do 23.30-23.40 i potem dopiero ok 5.40 rano...
potem je ok 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 i 21.00...mniej wiecej, po wahniecia ma polgodzinne

pokarmu mam mase-do tego stopnia ze w sobote miałam nawał z 39 stopniowa goraczka który zakonczył sie wizyta w szpitalu...i efektem jest zamrozone 12 porcji po 50 ml mleka...od srody do dzis...

jedyne czego adas nie cierpi to przebierania-robi sie czerwony jak straz pozarna i wrzeszczy straszliwe...
Bardzo się cieszę. Jeszcze raz z całego serca gratuluję:-):-):-)
Wstawisz jakieś foteczki?

reklama
Do góry