angelka123
i tylko nadzieja......
Agusia537 co u Ciebie kochana???? DLaczego nie zaglądasz do nas :-( Martwie się o Ciebie :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie kochane.
Wróciłam od ginki, wszystko ok serduszko bije
ciesze sie ze wam sie udaje zz bobaskami trzymam kciuki za was;-);-):-):-) a ja w maju jade do Polski na badania.zobaczymy o lekarz nam ciekawego powie i jakie beda wyniki.
juz mi duuuuuuzo lepiej, jakos sie zbieram po tym wszystkim i chcialabym znowu cieszyc sie z ciazy
a jak na razie planuje nasze wesele bo to juz tylko 8 tyg zostalo:-)
buziaki dla was
Witajcie kochane.
Wróciłam od ginki, wszystko ok serduszko bije
Ginka mnie tylko na fotelu zbadała i dopplerem. A usg 23.04 na 19:15 zabieram M ze sobą;-)Kochana to super wiedziałam, że wszystko będzie dobrze:-) napisz coś więcej
No to już nie długo. Wszystko już macie??a jak na razie planuje nasze wesele bo to juz tylko 8 tyg zostalo:-)
O to jakieś fotki nowej podłogi ;-);-)hejka
jestem ..pokazac sie ze wszystko u nas ok
dzis pan mi podloge w salonie robi( zegnaj wykladziono witajcie panele) wiec troche zajeta jestem ale ciesze sie bardzo bo juz mi sie podoba: