reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam Was:)

Ja dochodzę do siebie... niby się nastawiałam na to, że się nie udało ale to ziarenko nadziei było chyba zbyt duże... wiem, że muszę się pozbierać i pozytywnie nastawic na następny cykl... nic innego nie zostaje... nowy cykl, nowe lekarstwa... zobaczymy jak mój organizm zareaguje... mnie dodatkowo dobiją iż z miesiąca na miesiąc tyję... mój organizm chyba tak reaguje na stymulację... wiem, że nie mogę się odchudzać bo to nie sprzyja fasolce i takie błędne koło:baffled:

Syla - trzymam kciuki za wizytę:)

Koti - rozumiem wciągnięcie w świat wampirów...ja odpłynęłam w nim jakiś miesiąc temu... przeczytałam sagę 2 razy... obecnie czytam w oryginale... wszystko żeby nie myśleć o wiadomym problemie...

Aga Ir - wpada i ucieka jak zwykle... super, że się tak dobrze czujesz... ciąża Ci sprzyja:-)

Gabi - życzę mimo wszystkich kłopotów ze zdrówkiem szczęśliwego rozwiązania:-)

Cyniczna - bardzo fajnie, że się pojawiasz, zapraszamy częściej:-)

Edytko - co u Ciebie??

Całą reztę pozdrawiam:-)

ciesze sie ze wam sie udaje zz bobaskami:) trzymam kciuki za was;-);-):-):-) a ja w maju jade do Polski na badania.zobaczymy o lekarz nam ciekawego powie i jakie beda wyniki.
juz mi duuuuuuzo lepiej, jakos sie zbieram po tym wszystkim i chcialabym znowu cieszyc sie z ciazy:-D

a jak na razie planuje nasze wesele bo to juz tylko 8 tyg zostalo:-)

buziaki dla was

ciesze sie ze wam sie udaje zz bobaskami:) trzymam kciuki za was;-);-):-):-) a ja w maju jade do Polski na badania.zobaczymy o lekarz nam ciekawego powie i jakie beda wyniki.
juz mi duuuuuuzo lepiej, jakos sie zbieram po tym wszystkim i chcialabym znowu cieszyc sie z ciazy:-D

buziaki dla was

Kochana kiedy masz wesele????? Bo ja 23 maja:tak:
Trzymaj się z nami to będzie Ci raźniej:-)
Witaj w naszym gronie:tak:

hejka

jestem ..pokazac sie ze wszystko u nas ok:)
dzis pan mi podloge w salonie robi( zegnaj wykladziono witajcie panele) wiec troche zajeta jestem:) ale ciesze sie bardzo bo juz mi sie podoba:):):):

pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie i zycze milego weekendu

Witajcie kochane.
Wróciłam od ginki, wszystko ok serduszko bije:-D:-D

supcio Cieszymy sie razem Z WAMI:tak:

agunia Aj juz pisalam o zacofaniu Gdyni widze ze u Ciebie to samo jak wymienialam im nazwy badan wymazow to nie wiedzialy o czym ja mowie hehe Wiec mam zamiar je zrobic w invicta w gadansku tam robia

aga irl koniecznie prosimy o zdjatko ...paneli

dorotasochacka witaj na forum ...jednak przykro ze w takich oklolicznosciach

sylka czekamy na Was ...ja obstawiam synka

gabi ...przytulaski

edzia ...piekny post ...jak to robisz ze o wszystkich pamietasz ja juz zapomnialam co mialam napisac ...

pati gratuluje suwaczka ....tak dalej

wszystkim dziewczynkom z doleczkiem wielkie przytulaski
buziaczki dla Wszystkich

Witam kochane ja wpadłam tylko na chwilke powiedzieć, że Syluś jest w szpitalu :-( zatrzymali ją bo ponoć szyjka jest krótka i w poniedziałek ma ja obejżeć profesora jak będzie trzeba założy szew biedna Syla ale przynajmniejma opieke na miejscu jakby co musi leżec prze weeken a mowiłaze tak jej sie chce pomidorów ;-) pozdrawiam Was gorąco wieczorkiem będe i nadrobie zaległości a teraz ide dalej myć okna :-)
Mielismy jechacdo znajomych ale nie wyrobili sie ze sprzataniem ogrodu i jedziemy do nich w niedziele :-)

reklama
Kochana to super:-D wiedziałam, że wszystko będzie dobrze:-) napisz coś więcej:tak:
Ginka mnie tylko na fotelu zbadała i dopplerem. A usg 23.04 na 19:15 zabieram M ze sobą;-)

No to już nie długo. Wszystko już macie??

hejka

jestem ..pokazac sie ze wszystko u nas ok:)
dzis pan mi podloge w salonie robi( zegnaj wykladziono witajcie panele) wiec troche zajeta jestem:) ale ciesze sie bardzo bo juz mi sie podoba:):):):
O to jakieś fotki nowej podłogi ;-);-)

Niusi@ dzięki za wieści. Pozdrów Syle serdecznie, buziaki jej przesyłam.

Ostatnia edycja:
Do góry