reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

to może jakiś gin robi ten Urogin Test ? jeżeli nie, to chyba dziewczynki tu na forum test przez internet zamawiały ? ALe to chyba i tak sie z testem do lekarza idzie :confused:
ureoplazme, chlamedie mozna latwo zlapac, szybko sie je leczy antybiotykiem, a niestety dla fasolki moga byc smiertelnie niebezpieczne :-( . szkoda ze przed ciaza taka niedouczona bylam, moglam wczesniej te badanka zrobic .. moze wtedy nie staloby sie to co sie stalo.

reklama
Dobra moje kochane ....czas na mnie,dziecią w pizamie i czas do łózka.....
Spokojnego wieczoru zycze Wam wszystkim...i milych snów....buziole....
Koti....nie mozesz tak mówic.....ja tez nawet nie miałam pojęcia ze takie swinstwa istnieją....więc nie wolno Ci się obwiniac.....nie wolno,pamiętaj o tym.....przytulaski kochana....

Dobra moje kochane ....czas na mnie,dziecią w pizamie i czas do łózka.....
Spokojnego wieczoru zycze Wam wszystkim...i milych snów....buziole....
Koti....nie mozesz tak mówic.....ja tez nawet nie miałam pojęcia ze takie swinstwa istnieją....więc nie wolno Ci się obwiniac.....nie wolno,pamiętaj o tym.....przytulaski kochana....

Buziaczki na Dobranoc i życzę słodkich snów :))

hejka wpadłam powiedziec dibranoc i prosic o kCIUKASY za jutrzejszy pobyt w szpitalu.
tak bym chciala zeby wszystko bylo ok.maluszek wlasnie wariuje mi w brzuszku a ja zamierzam isc spac.no ale tak jest zawsze jak sie ruszam to spi jak ide spac to łobuzuje:-)
mam tez nadzije ze jutro poznamy płec, bo dziewczyny róznie obstawiały;-)

Dobranoc AgaAJ

ja też uciekam, wkręciłam się w serie "zmierzchów" , odpłynę sobie na trochę do świata wampirów ;-)

Dobranoc Koti :)))

hejka wpadłam powiedziec dibranoc i prosic o kCIUKASY za jutrzejszy pobyt w szpitalu.
tak bym chciala zeby wszystko bylo ok.maluszek wlasnie wariuje mi w brzuszku a ja zamierzam isc spac.no ale tak jest zawsze jak sie ruszam to spi jak ide spac to łobuzuje:-)
mam tez nadzije ze jutro poznamy płec, bo dziewczyny róznie obstawiały;-)

Trzymaj się cieplusio syla i nie martw się! A to fajnie że dzieciątko wariuje...Widocznie mu/jej dobrze w brzusiu u mamusi..

Czekam na wieści czy synuś czy córcia...

reklama
Do góry