reklama
kinguś
Nie poddam się
Witajcie:-)
A ja dziś odpoczywam w domku. Na 13:30 jadę do ginki niech sprawdzi czy wszystko ok i wezmę na tydzień zwolnienie.
Wtedy na pewno nie będę miała zaległości;-);-)Beatko jak najbardziej jestem za tym byście odpoczeli z groszkiem! Moze wiecej będziesz mieć czasu dla nas?
Widzę, że już 4 dni nie palisz, super :-):-)ja wymyslam sobie ostatnio zajęcia żeby nie myslec o paleniu hihihi
Teraz wezmę sobie na tydzień zwolnienie i zobaczymy co dalej;-)Kinguś odpocznij troszkę.... a jak długo masz zamiar pracować? bo jeśli źle się czujesz to może idź na dłuższe zwolnienie...
Kciuki zaciśnięte Kiedy poczułaś pierwsze ruchy maleństwa???hejka wpadłam powiedziec dibranoc i prosic o kCIUKASY za jutrzejszy pobyt w szpitalu.
tak bym chciala zeby wszystko bylo ok.maluszek wlasnie wariuje mi w brzuszku a ja zamierzam isc spac.no ale tak jest zawsze jak sie ruszam to spi jak ide spac to łobuzuje:-)
A ja dziś odpoczywam w domku. Na 13:30 jadę do ginki niech sprawdzi czy wszystko ok i wezmę na tydzień zwolnienie.
Ostatnia edycja:
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
hejka wpadłam powiedziec dibranoc i prosic o kCIUKASY za jutrzejszy pobyt w szpitalu.
tak bym chciala zeby wszystko bylo ok.maluszek wlasnie wariuje mi w brzuszku a ja zamierzam isc spac.no ale tak jest zawsze jak sie ruszam to spi jak ide spac to łobuzuje:-)
mam tez nadzije ze jutro poznamy płec, bo dziewczyny róznie obstawiały;-)
Hej Cyniczna.Ale Ci suwaczek zasuwa
No,ja dotrwałam,dziś zaczynam 40 tydz. Ale nie wszystko gra niestety,tylko nie chce mi się o tym pisać jużO kciuki w każdym bądź razie jeszcze troszkę poproszę.
Buziaki.
Kochane trzymam kciuki bardzo mocno, żeby wszystko było w porządeczku:-) Syla czekamy na płeć Dzieciaczka
Kinguś mam nadzieję, że u ginki będzie w porządku czekamy na info
Witam się z Wami strasznie się cieszę, że dziś już piątek ale jutro mam tyle do roboty, że nie wiem jak się wyrobię
Ostatnia edycja:
reklama
cyniczna
Fanka BB :)
Cześć Olu, ja też się cieszęcześć Cyniczna:-)
super,ze u Ciebie w porządku