reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Slodziutka, ale sie przynajmniej wyspalam jedna noc - nikt mi nie chrapal do ucha :-) a jezeli nie robisz notatek to zazdroszcze ci nadludzkich zdolnosci zapamietywania :szok: :-):rofl2:

suwaczek to ja chyba wstawie jak bede w 9 miesiacu - bo jak sie uda zafasolkowac to bede sie trzesc ze strachu jak ratlerek w zimie :zawstydzona/y:

Koti....musi byc wkoncu lepiej....czasem mamy cięzkie dni,zwłaszcza jesli wiążą się z "rocznicami"odejscia naszych Anołków...to całkiem zrozumiałe...bardzo mocno Cię tulę ...i nie smutaj za bardzo bo zapewne Aniołek by tego nie chciał....

ja zjadlam wielki talerz spaghetti ;-)

AgaAj mnie lekarz też powiedział, że bez wpływu. też trudno mi w to uwierzyć. Poza tym moja fasolka była za malutka jak na swój wiek ... może jest to powiązane. Ale nie dowiem sie tego nigdy :-(

zmykam dziewczynki obejrzę jeszcze mojego dr HAUSA i zmykam sie kąpać buziaki kochane może zajrzę jutro wieczorkiem ja znajdę chwlkę okna jeszcze mam w planie myś jutro :-) a wieczorkiem jedziemy do moeje ciezarowki termin na 10 kwietnia obstawiamy kiedy sie rozpakuje :-)

Koti kochanie każda z nas się boi ale nie można sie tak zadręczać bo to czasu nie cofnie rozumeim Twój ból rocznica odejśco aniołka przywraca wspomnienia, pamietaj kochanie , że aniołki nie lubia jak mamusie płaczą wierzę, że juz niedługo będzieszszczęśliwa z fasolką w brzuszku a Twój aniołek będzie nad Wami czówał :-)

przyszłamamusia - a Ty gdzie pracujesz? Może pisałaś ale w przypływie produkcji jaka była umknęło mi? :zawstydzona/y: I kiedy kończysz ostatnie badańka i zaczynasz staranka?

Tak naprawde wszystkie te najwazniejsze badania miałam już zrobione, ale jakos mnie napadlo i chce zrobic cyto, czystosc, morf., mocz i cukier i tarczyce..A staranka są w trakcie - już wspominałam, że ostatnio tak sie staraliśmy że aż mi się pazurek akrylkowy połamał :p :-D:-D:-D:-D

A pracuje w agencji reklamowej i firmie consultingowej. Jestem trenerem szkoleniowym..I jutro o 15 zaczynam szkolenie z zakresu EFEKTYWNEJ PRACY ZESPOLOWEJ.. pol dnia zbieralam sie do przygotowania prezentacji i materialow, az w koncu sie udalo..Teraz odpoczywam sobie z wami i doczytuje co u kogo słychać..

Dziękuję AgaAJ - jest mi bardzo miło :-)

co do naszych fasolek, to czytałam już kiedyś podobną historię - były dwa pęcherzyki jeden zarodek, fasolka maleńka i koniec. Moze jest jednak jakaś zależność, to chyba nie taki rzadki przypadek ...
AgaAj miałaś badanka robione po .... ?

reklama
Hej hej kobietki..właśnie nadrabiam stronki Waszych wpisów i powoli zaczynam odpisywać, ale nie mam takiej pamięci jak słodziutka więc chyba będę musiała notatki robić...

Do góry