reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
przperaszam, że nikomu nie odspisuje ale sił mi brak
aniołki juz prawie zrobione trzeb jeszcze polakierowac pierwsza partia poszła dziś do syli :-)
a edi z Aga AJ? bo jesli tak to pisałam do niej pare dni temu na gg

Cześc....
Niusia.....Edzi chodzi o Mała........ale dzięki.....piękny suwaczek,brawooooo!!!!!!
Witajcie Wszystkie.....
Jesli chodzi o moje przygotowania...to leża..jakos brak mi entuzjazmu aby się zabrac...kurczę aczas nagli więc trzeba sie zmobilizowac...no nie?
Haniu....i ja myslami jestem z Toba...przytulaski

ja wymyslam sobie ostatnio zajęcia żeby nie myslec o paleniu hihihi
przedwczoraj malowałam trzepak na podwórkui byłam na kwace u kumplei i na rynku:-)
wczoraj też na ryneczek wstapiłam po warzywka zapłąciłam rachunki buuuuuu tego nie lubimy najbardziej ;-) ale innych chętnych nie było ;-)
a dzisiaj pojechaliśmy z M na zakupy a potem go zaciagnełam do sprzatnia piwnicy potem M pojechal na piłke a ja dalej walczyłam tak sie rozpedziłam, ze podworko całe jeszcze zamiotłam sasiedzi pomyśla ze mnie w głowe wali ale w piwnicy czysto :-) wykapałam psa ale siebie juz siły nie mam wlasnie zajadam pizze i nie makm siluy sie ruszyc

a jutro jade z mami do taty na grub bo ma imieninki :-) i wogole wytargałam z piwnicy taka wielka skrzynie ze starymi zdjeciami ichce je w albumy powkladac mami niespodzierwake zrobie
a w sobote jade z babcia orac na działece a w niedzile do lasu z M i pieskiem :-) czeka mnie malowanie przedpokoju i szklarni na działce :-)

dobry wieczorek

Edytko jakim cudem ty tak o wszystkich pamiętasz?????

Uwielbiam czytać o wspaniałych zakończeniach ciąży.... Madzia w domciu.... i Adaś szczęśliwy ... czego można chcieć więcej....

Kinguś odpocznij troszkę.... a jak długo masz zamiar pracować? bo jeśli źle się czujesz to może idź na dłuższe zwolnienie...

Własnie Edytka dobrze napisała.... Pixella a gdzie fotka.... brzuszka chcemy!!!!!!!

hahaha no masz racje Agi
niestety nie wiem co z mała sama sie martwie bo dawno jej nie bylo
Aguś a jakieś hity na BB bo nie mam sily czytac :-( przepraszaqm
Edi a gdzies Ty sie schowała niedosc ze o mnie zapomniała to teraz uciekła co za babsko wredne NO ;-)

reklama
Czesc dziewczyki,

Hallo Słodziutka i wszystkie dziewczynki. Mój wczorajszy dzionek był OK ale wieczór do d....... bo pokłóciłam się z M. i spałam w innym pokoju.

Iławianka widzę, że mamy podobną strategię. Ja też dziś spałam... z kotami :-D

Haniu przytulam Cię mocno !

Słodziutka Ty chyba z notesikiem siedzisz jak BB czytasz, bo to nadludzkie zapamiętać tyle ...:-)

Ehhhh dziś 2.04 - dwa miesiące...

Do góry