Witam wszystkie miłe panie.
Właśnie Sylwia dzisiaj cały dzień myślałam o Madzi i o JEJ wiadomości. Że zapomniałam wczoraj przekazać
i cieszę się że Ty to zrobiłaś.
Sylwia i jak spracerek? Co na obiadek dla M wymyśliłaś? Pomidory?
Also(Alinko) Przytulam Cie do serduszka.. dla Twoich Aniołków i dla Twej mamy (*) Czuwają nad Wami i się Wami wspaniale opiekują z nieba!
Swoją drogą.. strasznie młoda Twoja mama.....byłaby :-
-(
Przytulam.. przytulam!
Wiem że wracam do tego ale pamiętam jaka byłaś zrezygnowana jak próby starankowe nie wychodziły..a teraz już tak blisko..
Haniu nocna Ciebie również bardzooooo mocno tulę do serduszka! Smutne te nasze rocznice :-(
Jeśli chodzi o INNYCH! Ty bądź samolubna i myśl tylko o sobie i własnej rodzinie! Nikim innym nawet "dobrym znajomym" się nie przejmuj i ich "dobrymi" radami jakobyś miała znów jeszcze zdrowe dziecko..że młoda, że czas już najwyższy stanąć na nogi
Ty i Twój czas niech płynie swoim nurtem i Ty sama będziesz wiedzieć kiedy lepiej się poczujesz. Co do bólu.. pisałam niestety że ON nigdy nas nie opuści
tylko MY musimy nauczyć i nauczymy się z NIM żyć. Przez co będzie nam lżej. Płakać będziesz jeszcze nie raz... nie dwa. Ale najważniejsze w tym wszystkim umieć się odnaleźć! Nie zmieniać się choć wiem sama po sobie jak takie doświadczenia zmieniają.. Ale gdy się człowiek stara.. wszystko jest wtedy inne... nie zawsze łatwiejsze ale inne.
Tylko Haniu naprawdę nie zapominaj o swoim M i synku... którzy potrzebują uśmiechniętej mamy! Którzy nie umią się sami odnaleźć gdy widzą Ciebie smutną, zatroskaną czy zapłakaną. Ty musisz ŻYĆ dla siebie i dla NICH. Jesteś dla nich wszystkim tak jak ONI są dla Ciebie teraz CAŁYM TWYM ŻYCIEM.. ziemskim życiem. Proszę Cię niech te tragiczne wydarzenia nie będą dla Ciebie punktem w życiu po którym nastąpiła zmiana z "uśmiechniętej Hani" na "Smutną Hanię"... potrzenujesz czasu? Daj sobie GO, jak pisałam dla jednej z nas czas żałoby jest krótki...dla innch trwa dłużej. Ale pozostań wspaniałym człowiekiem. Wiem że właśnie takim jesteś!
Koti Maja kochana wybacz wczoraj umknął mi post do Ciebie
pamięć zawodzi a starość nie radość
Coż za smuteczki Cię dopadają? Odsuń Je na bok i ciesz się wiosną.. zamąż pójściem i .... pozycją na laptopa
Pisz częściej w miarę możliwości.. brakuje mi Ciebie.
Gabi .. kochana Gabi.. czy jak pomilcze wystarczy?
Przytulam i zapewniam o modlitwie.
Kasiu Kasiek i jak gonitwa zakupowa? Igorek się wyszumiał i dał mamusi popalić? Całuje i pozdrawiam!
Oczywiście kciuki za wyniki mamy zaciśnięte!
Szafirku(Kasiu) jednym słowem praca goni pracę.. z jednej strony dobrze ze w czasach głośnego "kryzysu" Ty na brak pracy nie narzekasz
Ale wierzę że musi to być męczące. Ale Dasz radę... bo zapewne gdybyś nie dała... nie podjęłabyś sie jej.!!!
Jak mama? I jak przygotowania do świat?
Aguś Irl jeszcze nie wie co buszuje w brzuszku.. cały czas ma nadzieję a MY z nią.
Sonita dokładnie kto w dzisiejszych czasach nie ma trosk i zmartwień
? A jeszcze na własną prośbę? Ohhh. Lecz mam nadzieję że szybko jednak z nimi się uporasz i... będziesz się uśmiechać. Dziękujemy za piękną wiosnę..
Agulka Irl zabiegana przyszła mama z Ciebie. Kiedy usiądziesz z nami ... tak jak dawniej?
Andzi cieszę się razem z Wami? Wiesz o tym?
Agatko! Ty łobuziaro... czekam na jutrzejszy odzew! Widzisz jak się staram.. i o Was myślę z Pawłem! Ehhh i tak żadnej nagrody.. jestem niepocieszona
Wsisikiego naj dla Pawełka...
iławianka Agusia.. ciekawa jestem jak występ na hali Twych podopiecznych? Nie pomylili kroków? Wow.. to prawie jak maturalny polonez chyba
Jak Twa córunia?
Agula AJ ;-)
przesyłam caluski...
Właśnie zdradź coś czy może załatwiłaś już coś odnośnie ślubu?
Allaa jak Kubuś? I szkoła rodzenia? Dzisiaj chyba miałaś być z M na zajęciach? Albo mnie pamięć zawodzi
Beatko dobrze ze ginka Cię uspokoiła ale jak dla mnie to całkiem zdrowy objaw!!! Te mdłości hihihii może pomyślisz nad L4? Kruszek rośnie ... horomony buzują... ehhhh pięknie!
Haniu scarlet? Kochana co z Tobą? Jak się czujesz? Dawno Cię nie było... od pamiętnego.. dnia :-
-( Jestem z Wami myślami. Mam nadzieję ze powrócisz do nas w wielkim stylu!
Asiu Angelka i jak dzisiaj humorek? Lepszy? A sufit w pokoju? Teraz ja czekam na zdjęcia!!!
Carri Iza i na Twój efekt końcowy remontu czekamy i na zdjątka!
Iza Olcia cóż za pamięć hihihii a co do dyra! Ja bym sobie nie dała. Wiedział K***as ze źle zrobił. Nie miał na kim się wyżyć... znalazł sobie naszą Izę...
Mikuś wycałuj stópki Adriankowi! I prześlij całuski od e-ciotek!
Alicja a Ciebie gdzie wcieło? Nie możesz się ruszać po wczorajszej dżamprezie urodzinkowej? Nie było Cię na BB a ja czekałam z tortem!!!i bananem
Dilajla Aniu.. jak Twoje smoczysko? Pięknie wygladacie... i powiem Ci.. że jesteś kolejną BB-mowiczką której ciąza bardzooo służy!
Pixelko Aniu wszystko OK? Miałaś wkleić zdjęcie niedzielne brzuszka i milczysz do dziś dnia? Zaczynam się martwić!!!!!!
Marta(Ona) a Wy jak się macie? Wszystko u Was ok?
Guska jak zwykle daje znać że żyje.. i na tym koniec
pogłaszcz brzunio...
Iza30 - i jak się czujecie w dwupaku? Kiedy kolejna wizyta i usg? Wiesz że bardzo Wam kibicuje!!!!
wróbelek wrócił M.. i już nie ma czasu dla nas!! Hihhihii ale się wcale nie dziwie... !! Tylko daj znać.. choć że żyjecie!