reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

also prawie tak samo napisałyśmy do Hanki :-):-D

Wysprzątałam prawie cały domek, jest ślicznie.
A w sobotę umyję okna, posprzątam dookoła domu i zasadzę bratki :-)
Wiosna jest fajna!

Pozdrawiam słonecznie wszystkich!

reklama
Kinguś, masz całkiem dobre objawy i te mdłości i panika, ja też byłam spokojna 3 dni po wizycie a potem nie mogłam doczekać się następnej i schizowałam. Tak jak pisała Gabi, potem zmieni się na coś innego, mi poszło w atrakcyjną zgagę. Czasami to jak się z boku na bok przekładam to mam taki atak zgagi, że się zastanawiam jak to możliwe.

Ola, nie popuszczaj, powiedz mu spokojnie, ale zdecydowanie co myślisz o jego zachowaniu. Dyr dyrem, ale zachowywać mu się tak nie wolno.

Witam wszystkie miłe panie.
Właśnie Sylwia dzisiaj cały dzień myślałam o Madzi i o JEJ wiadomości. Że zapomniałam wczoraj przekazać :zawstydzona/y:i cieszę się że Ty to zrobiłaś.
Sylwia i jak spracerek? Co na obiadek dla M wymyśliłaś? Pomidory?:eek::laugh2:

Also(Alinko) Przytulam Cie do serduszka.. dla Twoich Aniołków i dla Twej mamy (*) Czuwają nad Wami i się Wami wspaniale opiekują z nieba!
Swoją drogą.. strasznie młoda Twoja mama.....byłaby :-:)-(
Przytulam.. przytulam!
Wiem że wracam do tego ale pamiętam jaka byłaś zrezygnowana jak próby starankowe nie wychodziły..a teraz już tak blisko..

Haniu nocna Ciebie również bardzooooo mocno tulę do serduszka! Smutne te nasze rocznice :-(
Jeśli chodzi o INNYCH! Ty bądź samolubna i myśl tylko o sobie i własnej rodzinie! Nikim innym nawet "dobrym znajomym" się nie przejmuj i ich "dobrymi" radami jakobyś miała znów jeszcze zdrowe dziecko..że młoda, że czas już najwyższy stanąć na nogi :wściekła/y::angry::no:
Ty i Twój czas niech płynie swoim nurtem i Ty sama będziesz wiedzieć kiedy lepiej się poczujesz. Co do bólu.. pisałam niestety że ON nigdy nas nie opuści :no: tylko MY musimy nauczyć i nauczymy się z NIM żyć. Przez co będzie nam lżej. Płakać będziesz jeszcze nie raz... nie dwa. Ale najważniejsze w tym wszystkim umieć się odnaleźć! Nie zmieniać się choć wiem sama po sobie jak takie doświadczenia zmieniają.. Ale gdy się człowiek stara.. wszystko jest wtedy inne... nie zawsze łatwiejsze ale inne.
Tylko Haniu naprawdę nie zapominaj o swoim M i synku... którzy potrzebują uśmiechniętej mamy! Którzy nie umią się sami odnaleźć gdy widzą Ciebie smutną, zatroskaną czy zapłakaną. Ty musisz ŻYĆ dla siebie i dla NICH. Jesteś dla nich wszystkim tak jak ONI są dla Ciebie teraz CAŁYM TWYM ŻYCIEM.. ziemskim życiem. Proszę Cię niech te tragiczne wydarzenia nie będą dla Ciebie punktem w życiu po którym nastąpiła zmiana z "uśmiechniętej Hani" na "Smutną Hanię"... potrzenujesz czasu? Daj sobie GO, jak pisałam dla jednej z nas czas żałoby jest krótki...dla innch trwa dłużej. Ale pozostań wspaniałym człowiekiem. Wiem że właśnie takim jesteś!

Koti Maja kochana wybacz wczoraj umknął mi post do Ciebie :zawstydzona/y: pamięć zawodzi a starość nie radość :baffled::eek:
Coż za smuteczki Cię dopadają? Odsuń Je na bok i ciesz się wiosną.. zamąż pójściem i .... pozycją na laptopa :eek::zawstydzona/y::tak::laugh2::rofl2:
Pisz częściej w miarę możliwości.. brakuje mi Ciebie.

Gabi .. kochana Gabi.. czy jak pomilcze wystarczy?:zawstydzona/y::sorry:
Przytulam i zapewniam o modlitwie.

Kasiu Kasiek i jak gonitwa zakupowa? Igorek się wyszumiał i dał mamusi popalić? Całuje i pozdrawiam!
Oczywiście kciuki za wyniki mamy zaciśnięte!

Szafirku(Kasiu) jednym słowem praca goni pracę.. z jednej strony dobrze ze w czasach głośnego "kryzysu" Ty na brak pracy nie narzekasz:baffled::laugh2:
Ale wierzę że musi to być męczące. Ale Dasz radę... bo zapewne gdybyś nie dała... nie podjęłabyś sie jej.!!!
Jak mama? I jak przygotowania do świat?
Aguś Irl jeszcze nie wie co buszuje w brzuszku.. cały czas ma nadzieję a MY z nią.

Sonita dokładnie kto w dzisiejszych czasach nie ma trosk i zmartwień:eek:? A jeszcze na własną prośbę? Ohhh. Lecz mam nadzieję że szybko jednak z nimi się uporasz i... będziesz się uśmiechać. Dziękujemy za piękną wiosnę..

Agulka Irl zabiegana przyszła mama z Ciebie. Kiedy usiądziesz z nami ... tak jak dawniej?

Andzi cieszę się razem z Wami? Wiesz o tym?

Agatko! Ty łobuziaro... czekam na jutrzejszy odzew! Widzisz jak się staram.. i o Was myślę z Pawłem! Ehhh i tak żadnej nagrody.. jestem niepocieszona :-p
Wsisikiego naj dla Pawełka...

iławianka Agusia.. ciekawa jestem jak występ na hali Twych podopiecznych? Nie pomylili kroków? Wow.. to prawie jak maturalny polonez chyba :eek::laugh2::rofl2:
Jak Twa córunia?

Agula AJ ;-):tak::-D:laugh2::rofl2: przesyłam caluski...
Właśnie zdradź coś czy może załatwiłaś już coś odnośnie ślubu?

Allaa jak Kubuś? I szkoła rodzenia? Dzisiaj chyba miałaś być z M na zajęciach? Albo mnie pamięć zawodzi :eek::laugh2:

Beatko dobrze ze ginka Cię uspokoiła ale jak dla mnie to całkiem zdrowy objaw!!! Te mdłości hihihii może pomyślisz nad L4? Kruszek rośnie ... horomony buzują... ehhhh pięknie!

Haniu scarlet? Kochana co z Tobą? Jak się czujesz? Dawno Cię nie było... od pamiętnego.. dnia :-:)-( Jestem z Wami myślami. Mam nadzieję ze powrócisz do nas w wielkim stylu!

Asiu Angelka i jak dzisiaj humorek? Lepszy? A sufit w pokoju? Teraz ja czekam na zdjęcia!!!

Carri Iza i na Twój efekt końcowy remontu czekamy i na zdjątka!

Iza Olcia cóż za pamięć hihihii a co do dyra! Ja bym sobie nie dała. Wiedział K***as ze źle zrobił. Nie miał na kim się wyżyć... znalazł sobie naszą Izę...

Mikuś wycałuj stópki Adriankowi! I prześlij całuski od e-ciotek!

Alicja a Ciebie gdzie wcieło? Nie możesz się ruszać po wczorajszej dżamprezie urodzinkowej? Nie było Cię na BB a ja czekałam z tortem!!!i bananem :eek::laugh2::rofl2:

Dilajla Aniu.. jak Twoje smoczysko? Pięknie wygladacie... i powiem Ci.. że jesteś kolejną BB-mowiczką której ciąza bardzooo służy!

Pixelko Aniu wszystko OK? Miałaś wkleić zdjęcie niedzielne brzuszka i milczysz do dziś dnia? Zaczynam się martwić!!!!!!

Marta(Ona) a Wy jak się macie? Wszystko u Was ok?

Guska jak zwykle daje znać że żyje.. i na tym koniec :angry::laugh2::rofl2: pogłaszcz brzunio...

Iza30 - i jak się czujecie w dwupaku? Kiedy kolejna wizyta i usg? Wiesz że bardzo Wam kibicuje!!!!

wróbelek wrócił M.. i już nie ma czasu dla nas!! Hihhihii ale się wcale nie dziwie... !! Tylko daj znać.. choć że żyjecie!

Marzenko - więc czekam na wyniki wszystkich badań. A że wracasz jutro do pracy to nie zazdroszczę... Ale jak mus to mus. Buziaczki

Alutka i jak drugi dzionek na nowym stanowisku? Mam nadzieję że facio zdał sobie sprawę jakim jest ... K***em.. i pomógł Ci się wdrożyć!

Tinka 88 witaj wśród nas. Choć w bardzo wdzięcznym i optymistycznym momencie! Wielkie gratulacje i szybkiego i lekkiego porodu życzę!

mama sówka - i to i to.. ojjj nawet sobie nie wyobrażam co się będzie działo jak Twój przyszły M wróci..:eek::laugh2::rofl2::zawstydzona/y: i chyba lepiej nie wiedzieć? A może czegoś mnie nauczycie? :sorry::confused2::rofl2:

pyzunia kochana pewnie pracujesz pełną parą...! Kiedy Ty znajdziesz dla nas swój cenny
czas?

przyszłamamusia - a Ty gdzie pracujesz? Może pisałaś ale w przypływie produkcji jaka była umknęło mi? :zawstydzona/y: I kiedy kończysz ostatnie badańka i zaczynasz staranka?

Madziu38 - pewnie masz małego dołka? Choć na BB... wyciągniemy Cię z niego. Następnym razem - tzn w tym cylku napewno Wam już się uda!

Karinko A jak z optymizmem dzisiaj u Ciebie? Przytulam moćnoooooo:laugh2:

Jeżyk pozdrówka dla Twych wspaniałych mężczyzn!

Wszystkie dziewczynki serdecznie pozdrawiam i nie jestem Was wstanie wszystkie spamiętać..:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
wczoraj miałm bardzo nieprzyjemna sytuacje z dyrem
Nie dobry :angry: mój wie, że jestem w ciąży to nie krzyczy;-);-)
Kochana ja też myślę, że to są dobre objawy:-) co Ci jest??? Po prostu jesteś w ciąży:-):tak::-D;-)

Kinguś, masz całkiem dobre objawy i te mdłości i panika, ja też byłam spokojna 3 dni po wizycie a potem nie mogłam doczekać się następnej i schizowałam. Tak jak pisała Gabi, potem zmieni się na coś innego, mi poszło w atrakcyjną zgagę. Czasami to jak się z boku na bok przekładam to mam taki atak zgagi, że się zastanawiam jak to możliwe.

Beatko dobrze ze ginka Cię uspokoiła ale jak dla mnie to całkiem zdrowy objaw!!! Te mdłości hihihii może pomyślisz nad L4? Kruszek rośnie ... horomony buzują... ehhhh pięknie!
Dzięki dziewczynki:-)
Dziś już powiedziałam w pracy, że na jutro wezmę sobie dzień na żądanie.
Polecę do ginki i wezmę na tydzień zwolnienie, może muszę odpocząć;-)
Buziaczki

Hallo! Moje słoneczka wypadły na występie super był to taki pierwszy ich występ przed dość sporą publicznością a więc pierwsze koty za płoty a 20 kolejny występ tym razem teatrzyk w kinoteatrze a to dopiero 5 - latki. Popiszę jeszcze później jak poczytam zaległości bo równocześnie ściągam nową wersję skype'a i komputer mi strasznie muli. A moje maleństwo ma się dobrze widać wpływ babci, która nosi na rękach i staje się malą terrorystką bo od nas domaga się tego samego a jak nie dostanie to podkówka i się żali.
Słodziutka Twoje posty są niesamowite!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Alinko.. była.. była. Cóż Bóg miał wobec niej inny plan. Dobrych ludzi Bóg bierze do siebie. Więc Twoja mama musiała takim własnie człowiekiem być!

iławianko Agniesiu - nio to supel że występ się udał! Pewnie dzieciaczki i ich rodzice bardzo szczęśliwi! A Ty dumna że masz takich poopiecznych!

Alicja a Ty gdzie się podziewasz???? Kochananaaaaa??

Beatko jak najbardziej jestem za tym byście odpoczeli z groszkiem! Moze wiecej będziesz mieć czasu dla nas?

ruda85? zawsze możesz pisać na tym wątku. On jest ogólny dla Wszystkich!! I można pisać też o wszystkim.. tylko po prostu z umiarem! By ktoś kto potrzebuje wsparcia - moze właśnie tak jak i Ty umiał się tu odnaleźć! Nie odchodz. Tylko pisz. Dzielenie się swoim smutkiem i obawami naprawdę pomaga!

reklama
Pati zdechlunku wybacz o Tobie zapomniałam :zawstydzona/y: jak mogłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jak się czujesz kochana?
Jak produkcja aniołków?
Masz kontakt z mała Agusią? Dawno jej nie było na BB... musze chyba na GG napisać.. bo martwię się co u niej?

Do góry