reklama
kinguś
Nie poddam się
Hanka3450 przytulam
A ja dziś zwolniłam się z pracy bo źle się czułam.
Mdliło mnie i stwierdziłam, że nie ma sensu się męczyć.
Zastanawiam się czy iść do lekarza i sparwdzić czy wszytsko dobrze. Byłam w poniedziałek i wszystko było dobrze.
Teraz poprostu mam całodzienne mdłośći.
Jak myślicie iść dziś do lekarza?
Super
M. dzisiaj się zapytał, czy chcę już starać się o dzidzię :-) więc kamień spadł mi z serca.
Na to czekałam!
Będzie dobrzeByłam z mamą na usg,,,,
Super, pozdrawiam:-)Zapomnialam przekazac wiesci od Madzi(mordoklejki)- są juz od przedwczoraj w domciu.karmi piersia i mały w nocy przespał całe 5 godzin:-)
z porodu jest bardzo zadowolona, ale ma az 14 szwów wiec nie ma nawet siły usiąśc przed kompem ale wszytskich pozdrawia!!!.
Witaj, już nie długo zobaczysz swoje maleństwoWitam.Ja poroniłam 2 lata temu,strasznie się czułam psychicznie,gdyż czekałam na to maleństwo z niecierpliwością:-(.Jednak z pomocą chłopaka i rodziców jakoś wróciłam do siebie.Dziś jestem w 9 miesiącu ciąży,termin mam na 3 maja i jestem przeszczęśliwa,i co tam poród niech boli-ważne aby dziecko było zdrowe!
Trzymaj się.Hej kochane.Trochę przejrzałam.Dziękuję,ze się o mnie martwicie
Ja jestem na granicy wytrzymałości psychicznej i fizycznej.
Leżę bez ruchu.Staram się byc dobrej myśli.No ale wizja kilku tygodni w szpitalu,bez dzieci....
A ja dziś zwolniłam się z pracy bo źle się czułam.
Mdliło mnie i stwierdziłam, że nie ma sensu się męczyć.
Zastanawiam się czy iść do lekarza i sparwdzić czy wszytsko dobrze. Byłam w poniedziałek i wszystko było dobrze.
Teraz poprostu mam całodzienne mdłośći.
Jak myślicie iść dziś do lekarza?
kinguś
Nie poddam się
Chyba nie ma sensu do lekarza lecieć, prawda?
Jak leże sobie w domku to się już lepiej czułam. Chyba panikuję
Jak leże sobie w domku to się już lepiej czułam. Chyba panikuję
ola15
Fanka BB :)
Kinguś jak u Ciebie suwaczek leci
Ja miałam całodzienne mdłości długo.Lekarz nic Ci nie poradzi.Przejdzie z czasem (w zgage albo coś równie atrakcyjnego);-)
hahaha
Gabi dobre ,widzę,że Ci humor wrócił
Kingus nic sie nie martw to są dobre objawy!
Mordoklejka pokaż nam maluszka-jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Was!
Słodziutka nieźle zasówaliście od nocy do 17,no no ale dobrze,że jest kiedy odespać
Selenko co u was
Aga Irl Ty tez widzę,ze zabiegana..a my dalej obstawiamy:-)
Alicja jak sukienka?
Koti jestes nareszcie-poproszę o usmiech
Kasiekk ale z Ciebie numer hihi wpadasz i wypadasz ,widze,że energia rozpiela co o mame się nie martw ale wiem,że to sie łatwo mówi -sama z moja jade do specjalisty bo ma dziwne objawy-zoładek i dreszcze jakies
Cyniczna trzymam za Was kciuki-cieszę się,że jest ok!!Ty moja dolnoślązaczko
Enka jak sie czujecie?
Mirka?jak mały?wyobrażam sobie Wasze szczęsxcie :-)i tez o takim marze
Also wiem top smutna rocznica,bardzo ale mama czuwa z góry
Allaa wasz suwaczek tez goni do przodu
Gabi ja i tak wierzę,że nic złego was już nie spotka a zobacz jak już blisko!!
Szafirku witaj ,mało Cię tu u nas ostatnio ale rozumiem,kazdy zabiegany teraz
Aga Aj jest termin slubu a jak przygotowania?
Niusi@ jak zdróweczko
Sonito jak u was?oj bedzie sie u w działo,bedzie hihi
Haniu ...boli wiem ale postaraj się iść do przodu a o swoim aniołku pomyśl ,ze na pewno na górze jest mu dobrze i na pewno wróci do Ciebie niedługo:-)
oj zamotałam sie i nie wiem czy o wszystkich pamietałam ale na pewno nie dlatego każdą z odobna pozdrawiam :-)
kinguś
Nie poddam się
Dzięki:-)Kingus nic sie nie martw to są dobre objawy!
Oczywiście napisałam smsk'a do ginki, zobaczymy co odpisze.
Nie wiem jak wytrzymam do kolejnego usgjeszcze 3 tygodnie
A Tobie jak mija dzień??
Ginka odpisała, że jak będę ciągle się źle czuć to mam się pokazać w piątek albo poniedziałek.
Ostatnia edycja:
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dzięki:-)
Oczywiście napisałam smsk'a do ginki, zobaczymy co odpisze.
Nie wiem jak wytrzymam do kolejnego usgjeszcze 3 tygodnie
A Tobie jak mija dzień??
Kochana ja też myślę, że to są dobre objawy:-) co Ci jest??? Po prostu jesteś w ciąży:-);-)
ola15
Fanka BB :)
a mi dobrze, tym bardziej ,ze słonko swieci :-)
a za pól godzinki koncze prace
wczoraj miałm bardzo nieprzyjemna sytuacje z dyrem
zadzwonił do mnie i sie darł jak głupi,tym bardziej,ze nie miał racji ale co miałam go przekrzykiwac?ale nie popuszczę i mu powiem tylko nie cxhciałam przy pracownikach,,potem do kolegi mówił,że mnie przeprasza ale mnie nie przeposił
dzisiaj przyszedł taki grzeczniutki a ja go przywitałam baardzo chłodno,mam nadzieję,ze sie kapnał o co chodzi
zadzwonił do mnie i sie darł jak głupi,tym bardziej,ze nie miał racji ale co miałam go przekrzykiwac?ale nie popuszczę i mu powiem tylko nie cxhciałam przy pracownikach,,potem do kolegi mówił,że mnie przeprasza ale mnie nie przeposił
dzisiaj przyszedł taki grzeczniutki a ja go przywitałam baardzo chłodno,mam nadzieję,ze sie kapnał o co chodzi
a mi dobrze, tym bardziej ,ze słonko swieci :-)
Izuś strzeliłaś foszka na szefa? ...a i nie daj mu sie! Nie popuszczaj! I niech przeprosi!
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja na chwilke
no i nikogo nie ma
lece dalej do robty
papatki
no i nikogo nie ma
lece dalej do robty
papatki
Ostatnia edycja: