reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Gabi, trzymam mocno kciuki i czekam na wieści o szczęśliwym rozwiązaniu. Dbaj o siebie koniecznie i LEŻ...Swoje wyleżysz i będzie dobrze, zobaczysz!

reklama
Hanka3450 przytulam

M. dzisiaj się zapytał, czy chcę już starać się o dzidzię :-) więc kamień spadł mi z serca.
Na to czekałam!
Super
Byłam z mamą na usg,,,,
Będzie dobrze:tak::tak:

Zapomnialam przekazac wiesci od Madzi(mordoklejki)- są juz od przedwczoraj w domciu.karmi piersia i mały w nocy przespał całe 5 godzin:-)
z porodu jest bardzo zadowolona, ale ma az 14 szwów wiec nie ma nawet siły usiąśc przed kompem ale wszytskich pozdrawia!!!.
Super, pozdrawiam:-)
Witam.Ja poroniłam 2 lata temu,strasznie się czułam psychicznie,gdyż czekałam na to maleństwo z niecierpliwością:-(.Jednak z pomocą chłopaka i rodziców jakoś wróciłam do siebie.Dziś jestem w 9 miesiącu ciąży,termin mam na 3 maja i jestem przeszczęśliwa,i co tam poród niech boli-ważne aby dziecko było zdrowe!
Witaj, już nie długo zobaczysz swoje maleństwo:tak:

Hej kochane.Trochę przejrzałam.Dziękuję,ze się o mnie martwicie:zawstydzona/y:
Ja jestem na granicy wytrzymałości psychicznej i fizycznej.
Leżę bez ruchu.Staram się byc dobrej myśli.No ale wizja kilku tygodni w szpitalu,bez dzieci...:no:.
Trzymaj się.

A ja dziś zwolniłam się z pracy bo źle się czułam.
Mdliło mnie i stwierdziłam, że nie ma sensu się męczyć.
Zastanawiam się czy iść do lekarza i sparwdzić czy wszytsko dobrze. Byłam w poniedziałek i wszystko było dobrze.
Teraz poprostu mam całodzienne mdłośći.
Jak myślicie iść dziś do lekarza?

Kinguś jak u Ciebie suwaczek leci:szok:
Ja miałam całodzienne mdłości długo.Lekarz nic Ci nie poradzi.Przejdzie z czasem (w zgage albo coś równie atrakcyjnego);-)

Kinguś jak u Ciebie suwaczek leci:szok:
Ja miałam całodzienne mdłości długo.Lekarz nic Ci nie poradzi.Przejdzie z czasem (w zgage albo coś równie atrakcyjnego);-)

hahaha
Gabi dobre ,widzę,że Ci humor wrócił
Kingus nic sie nie martw to są dobre objawy!
Mordoklejka pokaż nam maluszka-jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla Was!
Słodziutka nieźle zasówaliście od nocy do 17,no no ale dobrze,że jest kiedy odespać
Selenko co u was
Aga Irl Ty tez widzę,ze zabiegana..a my dalej obstawiamy:-)
Alicja jak sukienka?
Koti jestes nareszcie-poproszę o usmiech
Kasiekk ale z Ciebie numer hihi wpadasz i wypadasz ,widze,że energia rozpiela co o mame się nie martw ale wiem,że to sie łatwo mówi -sama z moja jade do specjalisty bo ma dziwne objawy-zoładek i dreszcze jakies
Cyniczna trzymam za Was kciuki-cieszę się,że jest ok!!Ty moja dolnoślązaczko :)
Enka jak sie czujecie?
Mirka?jak mały?wyobrażam sobie Wasze szczęsxcie :-):tak:i tez o takim marze
Also wiem top smutna rocznica,bardzo ale mama czuwa z góry
Allaa wasz suwaczek tez goni do przodu
Gabi ja i tak wierzę,że nic złego was już nie spotka a zobacz jak już blisko!!
Szafirku witaj ,mało Cię tu u nas ostatnio ale rozumiem,kazdy zabiegany teraz
Aga Aj jest termin slubu a jak przygotowania?
Niusi@ jak zdróweczko
Sonito jak u was?oj bedzie sie u w działo,bedzie hihi
Haniu ...boli wiem ale postaraj się iść do przodu a o swoim aniołku pomyśl ,ze na pewno na górze jest mu dobrze i na pewno wróci do Ciebie niedługo:-)
oj zamotałam sie i nie wiem czy o wszystkich pamietałam ale na pewno nie dlatego każdą z odobna pozdrawiam :-)

Kingus nic sie nie martw to są dobre objawy!
Dzięki:-)
Oczywiście napisałam smsk'a do ginki, zobaczymy co odpisze.
Nie wiem jak wytrzymam do kolejnego usg:zawstydzona/y::zawstydzona/y:jeszcze 3 tygodnie
A Tobie jak mija dzień??

Ginka odpisała, że jak będę ciągle się źle czuć to mam się pokazać w piątek albo poniedziałek.

Ostatnia edycja:
a mi dobrze, tym bardziej ,ze słonko swieci :-)
a za pól godzinki koncze prace
wczoraj miałm bardzo nieprzyjemna sytuacje z dyrem
zadzwonił do mnie i sie darł jak głupi,tym bardziej,ze nie miał racji ale co miałam go przekrzykiwac?ale nie popuszczę i mu powiem tylko nie cxhciałam przy pracownikach,,potem do kolegi mówił,że mnie przeprasza ale mnie nie przeposił
dzisiaj przyszedł taki grzeczniutki a ja go przywitałam baardzo chłodno,mam nadzieję,ze sie kapnał o co chodzi:eek:

a mi dobrze, tym bardziej ,ze słonko swieci :-)
a za pól godzinki koncze prace
wczoraj miałm bardzo nieprzyjemna sytuacje z dyrem
zadzwonił do mnie i sie darł jak głupi,tym bardziej,ze nie miał racji ale co miałam go przekrzykiwac?ale nie popuszczę i mu powiem tylko nie cxhciałam przy pracownikach,,potem do kolegi mówił,że mnie przeprasza ale mnie nie przeposił
dzisiaj przyszedł taki grzeczniutki a ja go przywitałam baardzo chłodno,mam nadzieję,ze sie kapnał o co chodzi:eek:

Izuś strzeliłaś foszka na szefa? :) ...a i nie daj mu sie! Nie popuszczaj! I niech przeprosi!

reklama
Do góry