Więc witam się dziewczynki i ja
Dzisiaj miałam zalatatny dzień w pracy więc cieżko mi było. Wyszliśmy z domku z mezem o 3 a wróciliśmy grubo po 17 więc.. padliśmy do łózka ze zmęczenia i potem wstaliśmy po 21
i teraz nadrobiłam zaległości na GG, eskach i BB
i mogę odpisać. Choć pewnie bym nic nie pisała ale tęsknota za Wami jest OGROMNA!
Aneta z OKAZJI rocznicy poznania wymarzonego wszystkiego NAJ NAJ NAJ! DLa Was! Czego zapragniesz!
Haniu kochana Ty wiesz co pragnę Ci powiedzieć. Tulę do serduszka tak bardzo mocno i zapewniam o pamięci i modlitwie! Jak miło że znów piszesz!
Masz wybaczoną nieobecność wieczorną..mężęm trzeba się zająć
Asiu(Angelko) łapiesz dołki to naprawdę całkiem normalne i nie ma się co dziwić. Kazda z nas miała taki etap i jesteśmy szczęśliwe że jest ON już za nami. Też Ci "przejdzie" i zaczniesz się cieszyć z ciąży koleżanek, nie będzie Ci przykro patrzeć na zdjęcia maluszków! ZObaczysz że wszystko minie. Tylko czasem potrzeba czasu. Jednej z nas więcej drugiej mniej. Będzie kochana dobrze.. Tulaski i dużo słoneczka Ci przesyłam.
Asiu(Cyniczna) - ale wielki mały człowiek. Asiu tak się cieszę! Bardzo bardzo bardzo. I czekam na zdjęcia.. nie ważne czy sprzed tygodnia.. czy nowe.. wązne że Twego kropka-sportowca!
Beatko no no no piękny profil nie ma co.. pozazdrościć takiego modela
Carri(IZa) ojjj nie zazdroszczę Ci tego remontu i bałaganu i tej roboty. ALe efekt faktycznie jest piorunujący i warty pracy! Wracaj do nas. My czekamy.
Ale martwią mnie Twoje bóle..:-
baffled:
Olcia(IZa) i jak tam? Atmosfera w pracy się troszkę uspokoiła?Buziaczki przesyłam
Agatko(kochana) ja już wiem że jak Ty jesteś na BB to mnie nie ma
i dogadaj się z BABA! Będzie dobrze Agatko.. zobaczysz. Ja Ci taką gwarancje mogę dać. Tylko nie wiem na ile miesięcy
;-)
Fajnie że znów jesteś!
Marzenko pytałaś o to czy krew czy wymazy! Już napisały dziewczynki ale napiszę i ja! Koniecznie WYMAZY!!! I zrób.. naprawdę warto. Lepiej mówić że zrobiłyśmy wszystko.. niżeli później żałować
Andzi skarbie - czekam na wyniki!!! Z wielką niecirpliwością! Buziaczki dla mamy, Madzi, Olci i Sławka! I poproszę o zdjęcia z bierzmowania!
Alicja :* widac że jednak Alutka miała rację i przyjemnością dzisiaj nie ma końca?
Aguś Kusicielko - przesyłam moc gorących uścisków. I ... Ty wiesz co chcem Ci powiedzieć? Prawda? A jak nie to zapytaj
Agula Irl - dasz sobie radę. Bo jak pisałyśmy to już nie raz. Jesteś super MAMA! i kto jak nie Ty?
Kasiu (Szafirku) oddałaś już projekt? Teraz czekamy na pochwały a później gratulacjom nie będzie konca ;-)
Gabi - i jak się czujesz? Dajesz radę? Przytulam i przesyłam pozytwyne myślenie i troszkę energi ( bo się wyspałam)
Kasiu(Kasiek) - przekazałam tylko że OK. nie chciałam pisać więcej.. Nie chciałam Ci odbierać przyjemności.. ale dziewczynki się pytały. Więc nie chciałam JE trzymac w niepewności...
Buziaczki dla Was i dziękuje za fluidki - łapię i magazynuję!
Iza30 - również dziękuje za fluidki i super że jesteś! Martwiłam się.. bo nie pisałaś. Ale jak widzę nie Tylko TY milczałaś przez tą mega produkcję..
Buziaczki dla Ciebie i groszka.
Karinko - jaka wspaniała wiadomość!!!!!!!! Jak bardzo się cieszę! Ja też wierzę ze Wam się uda i modlę się...
A kartki? Robią furrorę! Piękne są...
Allaa - no jaki piękny brzunio! Jak ślicznie wyglądacie.. choć Tobie twarz ucięło
Fajnie że szkoła rodzenia Wam się nadaje! Ale Wam malutko już zostało... następne dzidziusie będziemy witać na świecie.
Sylwia uważaj by się nie przeziębić.. tfu tfuuuu. Oszczędzaj siebie i groszka a do piątku już tylko prawie jeden dzień został. Czekam z niecierpliwością tak jak i Ty.
Also(Alinko) - mówisz prasowanie ciuszków? Hmmm zamyśliłam się gdy przeczytałam Twój post, uświadomił mi jak niewiele Wam już zostało i jakie to piękne uczucie musi być przygotowywać wyprawkę dla sowjego maleństwa..
wiem wiem jak również się doczekam jak pozostałe dziewczynki z BB
Alutka - dasz sobie rade! Innej opcji nie przyjmuję do wiadomości! A ten gostek to jakiś przychlast. Po prostu dureń.. że nie chce pomóc. Ale nie życzę JEMU .. tego by ktoś kiedyś JEGO wprowadził na nowe stanowisko tak jak On Ciebie.
Choróbsko odpuściło juz na dobre? M i Emilka zdrowa?
przyszłamamusia - a jakie badania robiłaś? Może warto zrobić te wymazy?
Tak to forum jest magiczne!
mamasówka- i jak minął dzień w pracy?Jak przygotowania u Was do tego magicznego dnia?
Padame - witaj ponownie wśród nas. Pamiętam jak do nas napisałaś po raz pierwszy. Tulę do serduszka i współczuję straty. Cieszę się że znów odważyłaś się do nas napisać.
Madziu38 - ehhh kochana. Przytulam mocno mocno.. następnym razem musi się udać! Nie ma innej opcji. Kochana.. wiem jak Ci ciężko... ojj wiem.