reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej Alicja ;-)

a jakos ostatnio się trochę rozlazłam psychicznie, ale juz lepiej. Instynkt macierzyński się włączył i musiałam go wyłączyc żeby nie zwariować ... w pracy kicha i ogólnie jakos tak do d... . Ale przynajmniej wiosna idzie. Ale ze mnie smęt :szok:

a co u ciebie, jak tam przygotowania do wielkiego dnia ?????? :-) jak samopoczucie ?

reklama
Alicja słoneczko życzę ci aby spełniły się wszystkie twoje marzenia... te duże i te małe... te grzeczne i te niegrzeczne... i wiecznej miłości...

Asia wielkiego człowieczka masz w brzuszku... i aby rósł zdrowo...

Zresztą widzę że dzisiaj na BB raczyły mi dodać otuchy i wiary wszystkie brzuchatki..... ależ ten czas leci na waszych suwaczkach...
Dziewczyny urogin zamawiałyście na internecie czy część lekarzy ma je w swoich gabinetach? może w końcu i ja wybiorę się do gina:baffled:

Ja w pracy pierwszy dzień na nowym stanowisku.... nie mogę jakoś się odnaleźć... a kolega który ma mi wszystko przekazać jest jakiś mało komunikatywny... ale jakos dam radę.... potrzeba czasu...

Alutka17 moj ginek mówił, że czulsze jest badanie w laboratorium niż te testy. Podobno sa mniej dokładne. Moja koleżanka była u niego i mimo że ma testy w swoim gabinecie, odesłał ja do laboratorium ... . Jak zrobiła wymaz w laboratorium to wraz z wynikiem dostała antybiogram, a nie wiem czy przy teście urogin też jest :confused:

Alicja nie odzywałam sie, ale podczytywalam :zawstydzona/y: super że już wszystko pozałatwiane macie. Fajnie ..... :-) a po slubie jeszcze fajniej :-)

Wiem Alicja że będzie dobrze ale potrzebuję czasu na przestawienie się.... juz to kiedyś przerabiałam... ale narazie jakoś mi nie jest wesoło... każdy lubi robić to na czym sie najlepiej zna....

miłego wieczorku dziewczyny

Carri uśmiechnij sie kochana:-D będzie lepiej...

Alicja wszystkiego naj naj najlepszego, uśmiechu, radości, szczęścia i miłości.
ricorrenza065.gif

reklama
Do góry