reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się wieczornie!
Alicja sto lat!;-)
Teraz produkcja mniejsza to nadrobić łatwiej, bo przyznam, że trochę odpuściłam ostatnio doczytywanie.
Witam nowe mamusie aniołkowe (*) dla maluszków.
A u mnie rzadko pojawiają się objawy, czasem mnie mdli, ale od 3 dni spokój, a brzusio mnie już też nie pobolewa.:-)
Przesyłam pozdrowionka dla wszystkich, a dla chętnych fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

reklama
Cyniczna bardzo się cieszę :-) Gratuluje Kropeczka - Sportowca :tak: ;-) A po co bylo nie spac w nocy i tak Groszka denerwowac ;-)
Alicja jeszcze raz wszystkiego naj ;-)
Kiniuś maleństwo przepiękne :tak:
Koti hm... rozumiem Cię kochana... u mnie tez nie ciekawie z nastrojem... Caly czas mysle o tym, że juz wiosna, cieplutko, pewnie juz by mi brzuszek bylo widac... ach....
Edytko gdzie jesteś????? Tęsknie.... :(
Magdalenka, Danula, Marti, Karolka, Anetka, Przyszla Mamusia Niusia i wszystkie wszystkie dziewczynki całuje Was ogromnie!!!

Alutka toż to chyba awans byl???? nie doczytalam :no: :zawstydzona/y:
Kochana kto sobie poradzi jak nie Ty, prawda? :tak:;-)

Dziewczynki ja znow padam na ryjek, ciężki tydzien mam coś:-(

Ostatnia edycja:
to na działeczce masz sobie poodpoczywac, zadbaj o siebie koniecznie!!!
ja dzisiaj zrobiłam liste badan i jutro dzwonie do gina zeby umowic sie na wizyte i poprosze o skierowanie na te badania. chce sprawdzic czy wszystko ze mna ok i czy spokojnie bez stresów starac o dzieciatko...jakas straszna paranoja dzieciaczkowa mnie dopadła..

Witam serdecznie.

Alicja wszystkiego naj naj naj pieknego ślubu i spełnienia marzeń

Gabi jak się czujesz? Nastraszyłaś nas bardzo. Martwię się o Ciebie. Napisz parę słówek.

Karola71 mnie też modlitwa pomaga i wiara, że będzie dobrze chociaż jest tak trudno.

Enka gratuluję serduszka. super wiadomość.

Kasiekkm
dokształciłam się dzięki Tobie bo nie wiedziałam, że przy porodzie dzieciaczek może paciorkowca złapać.

Alla świetny brzuszek. Aż miło popatrzeć.

Witaj Padme, ja nie byłam na styczniowym forum a po porodzie tam zajrzałam, ale to był masochizm i szybko uciekłam.Mam nadzieję, że jeszcze trafimy na forum "zaciążonych"

Also pamiętam prasowanie ubranek, aż mi się łezka w oku zakręciła. Cudne zajęcie choć trochę męczące pod koniec ciąży.

Syla 18 tydzień - jak to pięknie brzmi. jeszcze chwila i juz będzie z górki.

Magdalenko
bardzo mi przykro.

Cyniczna nie zazdroszczę stresu, ale cieszę się, że wszystko Ok i Kropek jest w dobrej formie.Tyj sobie i odpoczywaj i przyślij nam zdjątko Sportsmena, żeby nas nadzieją napawał. No i fluidki koniecznie przysyłaj dziewczynkom.

Kinguś
"pocieszę Cię" że w pierwszej ciąży ściskałam kibelek do końca 7miesiąca. Jeszcze dziś mnie otzrąsa na samo wspomnienie.Alr Twoje Maleństwo jest cudne i warto się "troszkę" dla Niego pomęczyć.

Alutka
dasz radę w pracy. Kto ma dać jak nie MY. W końcu twarde baby jesteśmy.

Iza
ślicznie Ci się przesuwa suwaczek a objawy jeszcze mogą przyjść. Kinga z pewnością chętnie Ci odda "pana kibelka"

Angelka
pocieszycielka ze mnie żadna, ale życzę poprawy nastroju.

Słodziutka
, gdzie jesteś? Tęsknię :zawstydzona/y:

Przytulam wszystkie aniołkowe mamusie i życzę spokojnej nocy. Uciekam do Męża bo jutro na dwa dni wyjeżdża i muszę się nacieszyć na zapas.
Koti przykro mi, że masz dołeczki. Mnie słoneczko nie nastraja najlepiej. Te wszystkie mamusie z wózeczkami. Wrrrrr Przytulam i życzę wyjścia z okopów.

Przyszła_mamusia bo to już tak jest że po poronieniu dopada nas dzieciaczkowa chęć... taka jak nigdy dotąd.. pewnie troszkę na złość... na życie....
ale badanka to podstawa.... trzymam kciuki....

Angelka ano awans był.... juz wiem od lutego ale przez ostatnie miesiące przekazywałam dotychczasowe stanowisko i może dlatego mi troszkę żal bo ja włożyłam w to całe serce a mój kolega troszkę mnie olewa:-(

Iza fajne te mdłości:-).... dzięki za fluidki... gromadzę na zapas...

Koti wiosna idzie a z nią same dobre i wesołe chwile.... przecież dla każdego musi wyjrzeć słoneczko....

Edytko??? odpoczywasz od nas???

dobranoc dziewczyny

Alicja nie zamęcz dzisiaj biedaka.... pamiętaj że są też inne prezenty niż sex:-D

A mnie jakos zwątpienie dopadło :baffled: Boje sie tego co mogłoby się zdarzyć, przecież teraz tez mialo byc tak pięknie...
No i moj D. cos nie chce rozmawiac o dziecku... mam wrazenie jakby niewygodny byl to dla niego temat :-( ja chcialabym rozmawiac z nim, planować jak to bedzie... a on dzis powiedzial ze nie chce juz niczego planować tylko zdajmy się na los.... a to nie takie proste :-(

angelka bo faceci, chyba tak mają że uciekają od trudnych tematów, może Twój D. jeszcze nie przetrawił sobie wszystkiego i sam tez potrzebuje czasu?

alutka ja tuz po stracie synka nawet nie chcialam myslec o dziecku a teraz..4 miesiace mineły a mnie zaczyna "pilić" - dlatego powtórze ( po tych tuż po poronieniu ) niektore badania, tak zeby miec pewnosc..

to forum jest cudowne, codziennie nastraja mnie nowa, pozytywna energia - swiat zaczynam widziec w innych kolorach..tylko czasami trafiaja sie momenty bezsilnosci..

reklama
Juz przestalam wchodzic na NK bo co chwile widze foteczki nowych dzieciaczków, albo brzuszków... to nie tak ze ja zazdroszcze... nie, nie... tylko boli mnie to bardzo... dlaczego nie ja :-:)-:)-:)-:)-(

Do góry