reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Bardzo dziękuję.:zawstydzona/y:
Jeszcze na żadne urodziny nie miałam TYLU zyczeń. Dziękuję. Kochane jesteście.
Karola71, ja się nie godzę z Twoją decyzją. Nie jest jeszcze za późno! Moja koleżanka jest w Twoim wieku i jest w ciąży. Musisz spróbować, musisz, bo są w życiu rzeczy na które nie zawsze jest czas, a na tę TY jeszcze masz !! Proszę Cię, skorzystaj, nie chę, abys żałowała tej pochopnej decyzji za kilka lat , gdy naprawdę będzie za późno.
Wymądrzyłam się.:sorry2:

I jak tam solenizantka? :-)

reklama
I znowu cisza, nic lecę kończyć bigos a potem film czeka :-)

Pa wszystkim miłego dzionka i na spacerki pięknie dzisiaj :tak:

ja też może spacerek, potem jakiś film i coś na ząb dla poprawy humoru:tak:

Zostaje jeszcze mój S nie daje się dobudzić po nocce to niech spi spokojnie będe na film zerkać ;-) o tak coś na ząb to i ja bym chętnie musze pomyszkować w domu czy coś mam ;-) spacerek koniecznie dzisiaj :-)

kobietki ci klienci nie dadzą mi z wami popisać :-( jak będę w domku a nastąpi to za trzy godzinki to na pewno się odezwę:tak::tak:ŚCISKAM WAS MOCNIUTKO
LUBIĘ TO SWOJĄ PRACĘ ZNOWU DOSTAŁAM OGROMNĄ CZEKLADĘ ZA DOBRE DORADZENIE PRZY WYBORZE TELEFONU. JAK BY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA PROBLEMY Z TELEFONEM ALE CHCIAŁA PODPISAĆ UMOWĘ TO JESTEM DO DYSPOZYCJI PRACUJE JAKO SPRZEDAWCA W ORANGE.

reklama
kobietki ci klienci nie dadzą mi z wami popisać :-( jak będę w domku a nastąpi to za trzy godzinki to na pewno się odezwę:tak::tak:ŚCISKAM WAS MOCNIUTKO
LUBIĘ TO SWOJĄ PRACĘ ZNOWU DOSTAŁAM OGROMNĄ CZEKLADĘ ZA DOBRE DORADZENIE PRZY WYBORZE TELEFONU. JAK BY KTÓRAŚ Z WAS MIAŁA PROBLEMY Z TELEFONEM ALE CHCIAŁA PODPISAĆ UMOWĘ TO JESTEM DO DYSPOZYCJI PRACUJE JAKO SPRZEDAWCA W ORANGE.

Dobrze wiedzieć, że mamy tu specjalistkę ;-):-) tylko szkoda, że orange nie mam z nią za dobrych wspomnień :sorry2:

Do góry