reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Felon taki tytuł. Tylko nie polecam ciężaróweczkom.. jak dla mnie (choć nie jestem wrażliwa :shocked2:) naprawdę lepsze jak horror.. dla mnie bardziej poruszające.. wow ogromne wrażenie na mnie zrobił. Albo mało filmów oglądam i "byle" czym się podniecam :sorry2: ale opinie na necie ma świetne

kocham malibu a moje upicie konczy sie zawsze na 4 kolejkach i to tyle zawsze zmojego wielkiego picia hihihihihihi
ale ciesze sie na sam fakt tego ze w koncu z M sie rozerwiemy caly miesiac nigdzie nie wychodzilismy bo M wraca o 22 :-(

dobry wieczor jeszcze nie nadrobiłam zaleglości nie macie litości naprawde co tam nowego cos sie wydarzyło
alicja dostałaś maila?

U mnie to już wogule kaplica,wieczorami przewaznie siedzę sama w domu,teraz zaczął sie jeszcze sezon wędkarski więc już mam przechlapane,M to zapalony wędkarz

To nie jest horror ale jak dla mnie LEPSZY jak horror zobaczcie tylko na opinie poniżej i ocenę. Naprawdę świetny film!
WItaj zdechlunku.. w dwóch słowach.. nic nowego oprócz tego że Madzia po kroplówce póki co dalej nic...

reklama
Do góry