reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko - po linku sobie przypomniałam, straszny film... jak czasami niewiele w życiu zależy od nas...

oglądałaś? świetny no nie?

Karinko nie zazdroszcze wędkarza w domu. W pracy mam zapaleńców wędkarzy...łoł matko..

Alicja ja mam lepszy łeb.. ale jakoś picie mnie nie pociąga :dry: i bardzo rzadko pije ale czasem najdzie mnie ochota na coś mocniejszego. A JUTRO
jest dzień do zabawy!Andzi urodzinki druga osiemnstka!
Chcę być pierwsza i Andzi juz dziś złożę życzenia.. byleby tylko być pierwszą. A jutro nie dam rady
Wsiśkiego naj naj naj dzidziusia w terminie i samych uśmiechów na buzi... i takiej psiapsiółki jak JA :cool::cool::cool:

reklama
martusionek i Karinko nie zazdroszczę Wam..wrrrrr

Alicja i Zdechlunek gdzie się podziewacie?

Asia z kim mam pić tą cole?

Madzia a Ty czym się raczysz?

chyba poczekam na M to jakieś piwko wypije z nim :-):-):-)jak mi da . ostatnio probowałam upić się z koleżanka tak na nerwy wypiłyśmy butelkę wina a ja nic :-(

biedna madzia namecza ja :-(a mi wlasnie tesciowa dzwoni ze sprawa zyucia lub smierci M brat ma jutro o 9 mecz wlasnie zjechal d domu z pracy a koszulka ktora mam dala do krawcowej zeby przerobila nie nadaje sie do zalozenia i teraz patrycja ma wywrzyc co z tym zrobic wiec czekaja mnie nocne robutki teczne hahah

reklama
Dobranoc dziewczyny,dobrze ze jesteście,mam dziś takiego doła ze nawet pić nie umiem,życzę wam jutro udanych imprezek a za Mordoklejkę mocno trzymam kciuki żęby w weekend mogli tulić swoją kruszynkę.:tak:

Do góry