reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

sluchajcie dziewczyny mam problem:
pisalam wczoraj ze do @ mam jakies 7 dni a tu od dzisiaj zaczely mi sie plamienia takie jak dostaje tuz przed @ czyli pewnie jutro zawita:no: strasznie sie zmartwiłam bo jestem tak rozregulowana , czym to moze byc spowodowane? co sie ze mna dzieje ? mialam tak reguralne cykle nawet co do godziny! a teraz? masakra wszystko zaczeło sie od ostatniego cyklu bo przedtem wszystko bylo ok. ostatnia @ skonczyla mi sie 7 marca i znowu sie wprasza. poradzcie mi bo juz naprawde niewiem:-(

user_offline.gif

reklama
angelika to ja sie z Toba za mienie ja chcetnie pojde do pracy :)

teraz czekam na M az z montazu wroci ani sie do nie go dodzwonic ani nic norma wrrrrr

Karinko żegnaj kochana. I TULĘ do serduszka a czemuż to taki smutny dzionek jest? Ehhhhh te dołki.. trzymaj się...

emma nic nowego Ci nie powiem... tyle że organizm wróci do normy ale już nigdy może nie być tak jak było. Wkońcu ciąża to burza hormonów dla organizmu. Najlepiej skonsultować się z ginem ale .... zapewne może tylko coś hormonami wyregulowac. Albo kazać po porstu czekać aż organizm sam sobie da radę.

Pati ... ściągnij ile mozesz.. jak jest w desperacji ;-)

przepraszam ze przeszkadzam wiem ze macie juz tu swoje grono ale moze mi ktoras poradzic plis

Nie pisz tak. Ty też możesz do tego grona należeć. FORUM JEST DLA KAŻDEJ Z NAS! Przede wszystkim potrzebującej tak jak Ty teraz. Nie mozemy o tym zapominać!
Ale tylko tyle umiem Ci poradzić.. nie jest to nienormlane. Nie jedna z nas tak miała.

hahaha nie no cos ty od mojego przystojniaka szwagra jakze bym mogła ;-) ale ponoć jest załamany mowie tesciowej zeby do mnie podjechał i zrobie mu to na miejscu a ona on sie tak załamał ze odrazu piwo otworzył hhahaa
a ja sie pochawle dzis sprzedałam 2 aniołki 2 kaczuszki i 2 kurczaczki kolezanka był odebrac :)

reklama
Asiu a ja też do pracy jutro i w niedziele.... ale już widzę że wciągłam się znów w rytm pracy. Tyle ze w niedzielę spanie o godzinę krucej a dla mnie jak wstaje wczesniej to dużo :zawstydzona/y::szok::-D

Do góry