saleminka a po jakim czasie zaczeliście staranka?ja miałam poronienie zatrzymanie,w dniu zabiegu usg 7,4 tyg nie wiem jak to obliczyli chyba według wielkości jaja płodowego.
Jestem w kolejnej ciąży,w środę byłam na usg i dzidziuś ma 11mm i pieknie bijące serduszko. Biorę 4 tabletki dziennie na podtrzymanie.Ale boję się i chyba to uczucie zostanie do końca ciąży.:-(
reklama
kobietki byłam dzisiaj na usg i okazało się że mam torbiela na prawym jajniku mam przyjść po pierwszej @ i zobaczymy czy się wchłonie a jeśli urośnie to chyba będę miała kolejny zabieg. załamałam się , miała może któraś z was torbiela który się wchłonął??
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
ja miałam, wchłonął się w czasie ciąży... ale słyszałam, że torbiele na jajnikach często sie same wchłaniają, a zanim zrobią zabieg stosują inne środki, no i tez słyszałam, że po poronieniu często powtaja torbiele
ruda napisz czy przy torbielu można starać się o dzidziudia?nie ma żadnych przeciwskazań?ja miałam, wchłonął się w czasie ciąży... ale słyszałam, że torbiele na jajnikach często sie same wchłaniają, a zanim zrobią zabieg stosują inne środki, no i tez słyszałam, że po poronieniu często powtaja torbiele
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
pewności nie mam, ale raczej nie ma żadnych przeciwwskazań żeby miec dzidziusia, torbiele po poronieniu są bardzo częste najpierw się je obserwuje, potem jeżeli nie znikają zazwyczaj lekarz przepisuje tabletki anty i dopiero jeżeli to nie zadziała to robią zabieg. no chyba, że torbiel sie powiększa, ale nie martw sie, takie zabiegi robią nawet w ciąży, zresztą zazwyczaj w ciąży same się wchłaniają
Witajcie wieczorkiem:-)Tylko się przywitam bo weny mi brak.
Wiecie,przed ślubem dostałam całą reklamówkę ubranek dziecięcych,trzymałam cały czas bo się przyda ale dziś częśc wyrzuciłam a częśc rozdałam,i tak się nie przydadzą.I chyba lepiej się przez to czuję.
Wiecie,przed ślubem dostałam całą reklamówkę ubranek dziecięcych,trzymałam cały czas bo się przyda ale dziś częśc wyrzuciłam a częśc rozdałam,i tak się nie przydadzą.I chyba lepiej się przez to czuję.
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
info od mordoklejki
od 7.45 do 11.45 lezala pod kropłówką rozwarcie na palca masakara!!!
nastepna kroplówka w poniedzialek a jak sie nie uda to we wtorek cesarka!
ale to uparciuch ze nie chce sie urodzic!!!
a to 42 tydzien leci
od 7.45 do 11.45 lezala pod kropłówką rozwarcie na palca masakara!!!
nastepna kroplówka w poniedzialek a jak sie nie uda to we wtorek cesarka!
ale to uparciuch ze nie chce sie urodzic!!!
a to 42 tydzien leci
reklama
magdalenka38
Fanka BB :)
Syla - taż życzę mordoklejce aby urodziła sn w weekend - pewnie nic nie plaują przez sobotę i niedzielę grr