reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja miałam poronienie zatrzymanie,w dniu zabiegu usg 7,4 tyg nie wiem jak to obliczyli chyba według wielkości jaja płodowego.

Jestem w kolejnej ciąży,w środę byłam na usg i dzidziuś ma 11mm i pieknie bijące serduszko. Biorę 4 tabletki dziennie na podtrzymanie.Ale boję się i chyba to uczucie zostanie do końca ciąży.:-(
saleminka a po jakim czasie zaczeliście staranka?

reklama
kobietki byłam dzisiaj na usg i okazało się że mam torbiela na prawym jajniku mam przyjść po pierwszej @ i zobaczymy czy się wchłonie a jeśli urośnie to chyba będę miała kolejny zabieg. załamałam się , miała może któraś z was torbiela który się wchłonął??

ja miałam, wchłonął się w czasie ciąży... ale słyszałam, że torbiele na jajnikach często sie same wchłaniają, a zanim zrobią zabieg stosują inne środki, no i tez słyszałam, że po poronieniu często powtaja torbiele

ja miałam, wchłonął się w czasie ciąży... ale słyszałam, że torbiele na jajnikach często sie same wchłaniają, a zanim zrobią zabieg stosują inne środki, no i tez słyszałam, że po poronieniu często powtaja torbiele
ruda napisz czy przy torbielu można starać się o dzidziudia?nie ma żadnych przeciwskazań?

pewności nie mam, ale raczej nie ma żadnych przeciwwskazań żeby miec dzidziusia, torbiele po poronieniu są bardzo częste najpierw się je obserwuje, potem jeżeli nie znikają zazwyczaj lekarz przepisuje tabletki anty i dopiero jeżeli to nie zadziała to robią zabieg. no chyba, że torbiel sie powiększa, ale nie martw sie, takie zabiegi robią nawet w ciąży, zresztą zazwyczaj w ciąży same się wchłaniają

i nikomu tego nie zycze więc radze najpierw wyleczyc torbiel, ja przed ciażą czesto mialm i sie wchłaniały a w ciąży urosla do 8 cm

Ostatnia edycja:
Witajcie wieczorkiem:-)Tylko się przywitam bo weny mi brak.

Wiecie,przed ślubem dostałam całą reklamówkę ubranek dziecięcych,trzymałam cały czas bo się przyda ale dziś częśc wyrzuciłam a częśc rozdałam,i tak się nie przydadzą.I chyba lepiej się przez to czuję.

info od mordoklejki
od 7.45 do 11.45 lezala pod kropłówką rozwarcie na palca masakara!!!
nastepna kroplówka w poniedzialek a jak sie nie uda to we wtorek cesarka!
ale to uparciuch ze nie chce sie urodzic!!!
a to 42 tydzien leci

reklama
Do góry