reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam się okropne z WAS gaduły. I jak tu pracować przy Was?:angry::wściekła/y::-D

Danula pomysł już co zrobić jest. L4.. ciągnij ile się da i nie ważne na co. Byleby chorować. Przytulam.

Haniu nocna lepiej troszkę? Garniturek dla małego mężczyzny... jejku jak fajnie wyglada taki chłopczyk. Duży mały tata.. uwielbiam ten widok.

Sylwia mi też Madzia nie odpisuje ? ciekawe co u niej! Trzymamy mocno kciuki.

Alutka zdrówka wiec życzę.

Marzenko miło Cię widzieć. A z M nie zazdroszczę. Mój Wiesiu również nie narzeka na obiadki. Baaa zje wszystko co zrobię i jeszcze chwali.A jeszcze mówi byśmy korzystali z wolności i nie gotowali póki dzieci nie ma :sorry2: wspaniały chłop.

Wszystkie całuje i zmykam. Źle się czuję. Ale proszę miejcie litość.. dla tych co pracują :shocked2::cool2::dry::-D

Chyba z godzinę nadrabiałam zaległości i już zapomniałam co mam komu odpisac... :( ja to jednak nie mam pamięci do niczego.
W końcu zrobiłam obiadek :) mój Misio się ucieszył :)
Byłam wczoraj u Misia w pracy (czyli mojej byłej) i znowu kilka osób spytało jak się czuję w ciąży... masakra, ja wiem, że to nie ich wina, ale ja nie mam siły im tłumaczyc dlaczego piję piwo. Jak to jest, że jak sama chciałam wszystkich powiadomic o ciąży, to już wszyscy wiedzieli, a wiadomośc, że już nie jestem się tak szybko nie rozniosła... Jakioś nie mam dziś humoru za bardzo..

Wczoraj była rozmowa na temat 1 wizyty u gina po zabiegu i już sama zgłupiałam, bo nie wiem kiedy iśc, a na 2 wizyty w krótkim czasie nie mam kasy. Miałam zamiar iśc w pon, czyli 3 tyg po zabiegu i jeszcze przed 1@ i teraz nie wiem... Czuję, że wszysto jest ok i zastanawiam się czy mogłabym sie poprzytulac do Misia, bo on mi juz płacze, że aż go boli

ruda - po pierwszej @ powinno się mieś usg - zeby zobaczyć czy wszystko się ładnie oczyściło. Mizianie - jak się dobrze czujesz - myslę, że nie powinno być problemu. ja czekałam dłużej ale to przez moją psychikę nie stan fizyczny.

ruda - po pierwszej @ powinno się mieś usg - zeby zobaczyć czy wszystko się ładnie oczyściło. Mizianie - jak się dobrze czujesz - myslę, że nie powinno być problemu. ja czekałam dłużej ale to przez moją psychikę nie stan fizyczny.
Dzięki za odp. to chyba poczekam i wybiorę się do gina po @ A co do miziania, to czasami nie mam nawet ochoty na przytulanie, ale czasem chciałabym zaszalec... A jak to jest za zabespieczeniem? Czy po zabiegu jest owulka i można od razu zaskoczyc?

reklama
Do góry