reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

a jak sie robi taka zupkę:)

3 kostki rosołowe, 2 pory, pół paczki mielonego gotujesz razem. mielony na małe kawałki jak zmięknie wszystko odlej trochę tej zupy i rozmieszaj w niej 2 kostki dużych serków topionych śmietankowych wlej i gotowe. można dodać do niej grzanki np z suchej bułki. Można zwiększyć porcje zależy w jak wielkim garnku gotujesz :happy2:

reklama
nie ma sprawy... wysyłam...
images
Dziękuję Anetka piękne slonko:-D

a jak sie robi taka zupkę:)
bardzo prosta zupka
do gotujacej wody dodaje kostkę rosołową z kurczaka
potem dużą ilość posiekanej w paseczki cebuli wcześniej podsmażonej na masełku opruszonej mąką
gotujemy jakieś 20 min aż cebula będzie miękka
na konieć można dodać grzanki posypać serem i zapiec w piekarniku
ale ja lubię z samymi grzankami bez sera

3 kostki rosołowe, 2 pory, pół paczki mielonego gotujesz razem. mielony na małe kawałki jak zmięknie wszystko odlej trochę tej zupy i rozmieszaj w niej 2 kostki dużych serków topionych śmietankowych wlej i gotowe. można dodać do niej grzanki np z suchej bułki. Można zwiększyć porcje zależy w jak wielkim garnku gotujesz :happy2:

Danulka chyba skorzystam z przepisu:-D

bardzo prosta zupka
do gotujacej wody dodaje kostkę rosołową z kurczaka
potem dużą ilość posiekanej w paseczki cebuli wcześniej podsmażonej na masełku opruszonej mąką
gotujemy jakieś 20 min aż cebula będzie miękka
na konieć można dodać grzanki posypać serem i zapiec w piekarniku
ale ja lubię z samymi grzankami bez sera

To mamy zupełnie inne przepisy z tego co widzę :-)

reklama
dzieki dziewczyny
tylko,że ja nie uzywam kostek rosołowych ale moze byc wywar na skrzydełkach chyba co?

Do góry