reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

wg mnie bardzo
powiedziała mi go moja ciocia przez telefon i poszło

tak więc na patelnie daje masełka troche bo boczniaki lubia masełko
potem wkrajam całą cebule i duszę
kroje boczniaki w paski i dodaje do cebuli
jak puszczą wode duszę na małym ogniu przyprawiając wegeta lub ziarenkiem smaku,ciut pieprzu i troszke ziół prowansalskich,jak ktos bardzo lubii carry tez mozna ale ja nie daję
po pół godzinie dodaje do tego śmietanki 18 do zup i sosów i dalej duszę
na osobnej patelni pokrojona pierś kurczaka krótko obsmażam
dodaje do sosu i podaje z makaronem
pycha::-)

reklama
uciekam, musze sie zdrzemnąc, jakas padnieta jeste, czekam na wiesci od madzi ,mam nadzije ze sie nie męczy i ze rodzi... nic nie odpisala narazie.
oglądacie brzydule? dzis sie będą całowac hahaah
ja ogladam, ale dziś nie dam rady bo umówiłam się z koleżankami, ale jutro jest powtórka:-D:tak::-)

wg mnie bardzo
powiedziała mi go moja ciocia przez telefon i poszło

tak więc na patelnie daje masełka troche bo boczniaki lubia masełko
potem wkrajam całą cebule i duszę
kroje boczniaki w paski i dodaje do cebuli
jak puszczą wode duszę na małym ogniu przyprawiając wegeta lub ziarenkiem smaku,ciut pieprzu i troszke ziół prowansalskich,jak ktos bardzo lubii carry tez mozna ale ja nie daję
po pół godzinie dodaje do tego śmietanki 18 do zup i sosów i dalej duszę
na osobnej patelni pokrojona pierś kurczaka krótko obsmażam
dodaje do sosu i podaje z makaronem
pycha::-)

Ola super:tak: już sobie zapisuję:tak: i na pewno skorzystam.

reklama
Do góry