reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Danulka właśnie spisałam przepis na zupkę, trzymam dlugopis w ręcę więc i na czekoladkę przepis chętnie zapiszę:tak:

Wowww Anetko sloneczko do mnie naprawdę doszło:szok::-D

Zapisz jest dobra ja ją uwilebiam zresztą nie tylko ja no i jak zrobię to mam spokój ze słodkim na długi czas wystarczy do lodówki dojść. A zapomniałam napisać dobrze jest trzymać w lodówce jest wtedy twardsza :tak:

reklama
Marti oficjalnie redukcja etatów ale na mój rozum powód zwolnienie jeden dzień w pracy i od rzu wypowiedzenie do ręki…
Słodziutka dobrze wyczytałaś byłam na zwolnieniu już od 4 tygodnia ciaży, czyli od połowy stycznia do 23.03 i 24.03 byłam w pracy na rano i o 11godzinie dostałam zwolnienie

Cześć dziewczyny z samego rana
Bardzo mi przykro. Trzymaj się.

[FONT=&quot]Galaretkę ugotować według przepsiu, gdy stężeje osobno utrzeć 3 żółtka, 1 łyżkę cukru. Złączyć razem z galaretką na koniec dodać ubite białko i lekko wymieszać.

Jeszcze coś pysznego jak ktoś ma ochotę :-) legumina :-)
[/FONT]

Ja dzisiaj byłam kupic Synowi garnitur na komunię i oczywiście natknęłam się na koleżankę z pracy i teraz się zastanawiam co z tego wyniknie (mam "chory może chodzić") Pieskie życie

reklama
Do góry