reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kobietki napisze wam coś napiszcie co o tym myślicie-
byłam u ginekologa ale on mnie nie zbadał bo powiedział że za wcześnie po poronieniu i mam przyjść po pierwszym okresie jak się spytałam o staranka to usłyszałam że trzeba odczekać pół roku żeby to samo się nie powtórzyło ale ja mu powiedziałam że co mam być to będzie i tego nie unikniemy jak będzie miało być źle to będzie czy to będzie teraz czy za pół roku.trochę mi cisnienie podniósł bo nie chce czekać pół roku przecież to wieczność:-(
napiszcie co sądzicie i co wam wasi ginekolodzy radzili.

Ja zaszłam po 2@, byłam czyszczona więc lekarz powiedział, że za szybko zaszłam w ciążę więc mogły być powikłania, ale na szczęście nic się nie stało i jak narazie (ODPUKAĆ) nadal jest ok.

Kiniuś a gdzie chodzisz teraz do ginka w wawie ????
Do babki medica

kocham łazanki ale nie wiem jak sie robi Agusia podasz mi przepis ??????plisss
Ja też uwielbiam :-D:-D

Zebra z pingwinem poszli zrobić sobie zdjęcie.
Fotograf : -Kolorowe, czy czarno-białe?
Pingwin: - A jebnąć ci?!!!

Wnuczek: Babciu widziałaś moje tabletki? Były oznaczone "LSD"!
Babcia: Pierdolić tabletki, widziałeś ***** smoka w kuchni?
Dobre:-D:-D:-D

Zadzwoniłam pierwszy raz i w tym samym dniu do mnie zadzwoniłi a ja głupia zamiast RMF powiedziałam proszę no i 6tyś przeszło mi koło nosa,na pocieszenie dostałam cały album piosenek.:-)Od tego czasu już mi się nie udało.
Uda się następnym razem:tak::tak:

jutro idę na usg dowcipne do szpitala bo boli mnie brzuch jak się załatwiem przy tym grubszym boli mnie bardziej i zobaczymy? ale pół roku to jest przecież wieczność:-:)-:)-(
Mi po drugiej @ pozwolili.

Beatko czekam na wieści co i jak! Kciuki trzymałam i trzymam jak nadrabiałam zaległości w czytaniu a było ich sporo :sorry2:
Dzidziuś ma prawie 5cm. Macha rączkami i nóżkami. Strasznie się wiercił, że ginka nie mogła mu tętna zbadać. Serduszko bije 160 uderz/minutę. Dostałam filmik. Jestem szczęśliwa:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

ja uwazam ze organizm sam wie kiedy jest gotowy, a nawet jesli powtórzy sie poronienie to niekoniecznie przyczyną jest to ze za wczesnie!!!

ja tez tak myślę a z wyników wyszło mi że miałam zapalenie i tak i powiedział że mogło to być od zęba lub z przeziębienia a ja miałam problemy z zębem i dopiero po ciąży mi go wyrwali bo się bali w trakcie.

reklama
Do góry