jutro idę na usg dowcipne do szpitala bo boli mnie brzuch jak się załatwiem przy tym grubszym boli mnie bardziej i zobaczymy? ale pół roku to jest przecież wieczność:-hmmm
Karolka moim zdaniem powinnas zrobic jakies badanka
generalnie powinno sie isc do ginka po 1 @
i wtedy powinnas zadac usg docipnego czy wszystko jest oki
ja do tej proy nie mialam bo 3 ginkow stwerdzilo ze u mnie w srodku jest ok
dopiero teraz bede miala jak pojde za tyd do gina mojego nowego
reklama
słoneczka ale lekarz mi kazał przyjść jak odbiorę wyniki histopatologiczne więc jak kazał to poszłam.magdalenka pracpdawcy teraz myslą ze to ichh czas...
karola- prawie kazdy lekarz mówi ze pół roku, mi jednen nawt powiedzial ze rok, porób podstawowe badania i po 3 pełnych cyklach śmialo mozesz działac.mi tak pozwoliła ginka,po 3 pełnych cyklach.
no a Mircia np. zaszał po 2 okresach. i ma Adrianka
a co do tego ze za wczesnie poszlas to sie zgadzam, bo tzreba isc po 1 okresie.
Alicja1985
Fanka BB :)
Karolka gdybym dalej sluchala poprzednich ginow to znowu moglabym poronic :-(
wiec zrob co Ci serducho pod powiada ja powiedzialam ze dopoki sobie wszystkiego nie unormuja ja juz jestem 9 miesiecy po stracie fasolki :-(
i tez juz bym chciala miec zielone siatelko
wiec zrob co Ci serducho pod powiada ja powiedzialam ze dopoki sobie wszystkiego nie unormuja ja juz jestem 9 miesiecy po stracie fasolki :-(
i tez juz bym chciala miec zielone siatelko
martusionek
a jak byłam u niej świeżo po poronieniu to mówiła że po trzech miesiącach mogę próbować dalej jak dojdę psychicznie do siebie , bo w szpitalu mi lekarz mówił ze też za pół roku ale ja bym chyba nie wytrzymała![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)
Alicja1985
dziewczynki naprawde warto zrobic podtawoe badania
mi tez kazali po 3 @ przyjsc z testem II
mi tez kazali po 3 @ przyjsc z testem II
Alicja1985
ocho chyba zaraz kasieklkkk jak burza wpadnie bo juz ja widze na NK :-)
Alicja1985
Syla masz racje
reklama
Alicja1985
ale mi BB muli masakrejszon !!!!!!