reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

hmmm
Karolka moim zdaniem powinnas zrobic jakies badanka
generalnie powinno sie isc do ginka po 1 @
i wtedy powinnas zadac usg docipnego czy wszystko jest oki
ja do tej proy nie mialam bo 3 ginkow stwerdzilo ze u mnie w srodku jest ok
dopiero teraz bede miala jak pojde za tyd do gina mojego nowego
jutro idę na usg dowcipne do szpitala bo boli mnie brzuch jak się załatwiem przy tym grubszym boli mnie bardziej i zobaczymy? ale pół roku to jest przecież wieczność:-:)-:)-(

reklama
magdalenka pracpdawcy teraz myslą ze to ichh czas...

karola- prawie kazdy lekarz mówi ze pół roku, mi jednen nawt powiedzial ze rok, porób podstawowe badania i po 3 pełnych cyklach śmialo mozesz działac.mi tak pozwoliła ginka,po 3 pełnych cyklach.
no a Mircia np. zaszał po 2 okresach. i ma Adrianka
a co do tego ze za wczesnie poszlas to sie zgadzam, bo tzreba isc po 1 okresie.
słoneczka ale lekarz mi kazał przyjść jak odbiorę wyniki histopatologiczne więc jak kazał to poszłam.

Karolka gdybym dalej sluchala poprzednich ginow to znowu moglabym poronic :-(
wiec zrob co Ci serducho pod powiada ja powiedzialam ze dopoki sobie wszystkiego nie unormuja ja juz jestem 9 miesiecy po stracie fasolki :-(
i tez juz bym chciala miec zielone siatelko

a jak byłam u niej świeżo po poronieniu to mówiła że po trzech miesiącach mogę próbować dalej jak dojdę psychicznie do siebie , bo w szpitalu mi lekarz mówił ze też za pół roku ale ja bym chyba nie wytrzymała:wściekła/y:

ja uwazam ze organizm sam wie kiedy jest gotowy, a nawet jesli powtórzy sie poronienie to niekoniecznie przyczyną jest to ze za wczesnie!!!

reklama
Do góry