reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Syla - myśl intensywnie - na co masz ochotę... pomożemy:-) przepis prześlemy...

Mnie coś podbrzusze pobolewa... może nie boli ale je czuję... dziwne... Może przez to, że się wkurzyłam na maksa na wieści z pracy... darłam się niemiłosiernie i cała z nerwów chodziłam... nie cierpię mojej dyr... teoretycznie podnieśli mi pensję... ale zabrali mi premię uznaniową... i będę w plecy jakieś 200zł brutt miesięcznie... i to ma być motywacja... a wymagań coraz więcej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
magdalenka nie nerwuj sie, teraz wszystkie firmy świrują, bo krajzys.. pewnie gdybym pracowala to tez by cos wymyslili a tak muszą mi bulic średniaz ostatnich 12 miesiecy, i w to wlicza sie premie i nadgodziny więc nie narzekam.

Cari witaj kochana i wspólczuje, nie cierpie dentystów, ja przed ciąża poleczylam wszystko zeby teraz mi nic nie wyskoczylo..wyleczylam zeby, porobilam milion badan i cooo? wyskoczyla tylko operacja...wrrrr

kobietki napisze wam coś napiszcie co o tym myślicie-
byłam u ginekologa ale on mnie nie zbadał bo powiedział że za wcześnie po poronieniu i mam przyjść po pierwszym okresie jak się spytałam o staranka to usłyszałam że trzeba odczekać pół roku żeby to samo się nie powtórzyło ale ja mu powiedziałam że co mam być to będzie i tego nie unikniemy jak będzie miało być źle to będzie czy to będzie teraz czy za pół roku.trochę mi cisnienie podniósł bo nie chce czekać pół roku przecież to wieczność:-(
napiszcie co sądzicie i co wam wasi ginekolodzy radzili.

Syla - wiem, ze nie powinnam się denerwować... tylko ta wiedza nie pomaga... w panowaniu nad emocjami... to nawet nie chodzi tak bardzo o tą kasę co o brak szacunku dla mojej pracy... i nie docenianie ile wymiernych wpływów przynosi moja praca:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Carri - dentysty nie zazdroszczę... ja chodziłam w styczniu aby doleczyć jakieś niedobitki i na szczęście mam już spokój... ale ja bez znieczulenia nie siadam:zawstydzona/y:

hmmm
Karolka moim zdaniem powinnas zrobic jakies badanka
generalnie powinno sie isc do ginka po 1 @
i wtedy powinnas zadac usg docipnego czy wszystko jest oki
ja do tej proy nie mialam bo 3 ginkow stwerdzilo ze u mnie w srodku jest ok
dopiero teraz bede miala jak pojde za tyd do gina mojego nowego

magdalenka pracpdawcy teraz myslą ze to ichh czas...

karola- prawie kazdy lekarz mówi ze pół roku, mi jednen nawt powiedzial ze rok, porób podstawowe badania i po 3 pełnych cyklach śmialo mozesz działac.mi tak pozwoliła ginka,po 3 pełnych cyklach.
no a Mircia np. zaszał po 2 okresach. i ma Adrianka
a co do tego ze za wczesnie poszlas to sie zgadzam, bo tzreba isc po 1 okresie.

Carii wspolczuje starsznie nie lubie dentystow a czuje ze nie dlugo bede musiala isc buuuuu
Madziulka ja tez swojej przeloonej nie lubie !!!!!!!!!!!!

kobietki napisze wam coś napiszcie co o tym myślicie-
byłam u ginekologa ale on mnie nie zbadał bo powiedział że za wcześnie po poronieniu i mam przyjść po pierwszym okresie jak się spytałam o staranka to usłyszałam że trzeba odczekać pół roku żeby to samo się nie powtórzyło ale ja mu powiedziałam że co mam być to będzie i tego nie unikniemy jak będzie miało być źle to będzie czy to będzie teraz czy za pół roku.trochę mi cisnienie podniósł bo nie chce czekać pół roku przecież to wieczność:-(
napiszcie co sądzicie i co wam wasi ginekolodzy radzili.

Karolka mnie moja ginka po badaniu (usg rowniez) powiedziala ze pod wzgledem fizycznym i zdrowotnym nie ma zadnych przeciwskazan i jak mozemy starac sie po drugiej @

reklama
ja mam na wypisie wpisie ze szpitala kontrola w poradni K p 2 tygodniach idę w poniedziałek więc myślę ze mnie przebada i powie mi co z tym wynikiem histo bo już durnieje:-(

Do góry